خبرگزاری کار ایران

بانک قرض الحسنه مهر ایران از منظر سیاستمداران

بانک قرض الحسنه مهر ایران از منظر سیاستمداران
کد خبر : ۶۴۰۹۲۰

نگاه سیاستمداران به مباحث مالی و اقتصادی به عنوان کانون و نبض حرکت جامعه همواره شایان توجه بوده و این مهم با توجه به به مفهوم قرض الحسنه ضرورت توجه بیشتری دارد.

به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی بانک قرض الحسنه مهر ایران، در مدت فعالیت بانک قرض الحسنه مهر ایران، سیاستمداران، فعالان عرصه‌های اقتصاد و سیاست و مسئولین کشوری از بانک قرض الحسنه مهر ایران به عنوان مروج سنت قرض الحسنه یاد کرده و توصیه‌ها و نکاتی را پیرامون این بانک ابراز داشتند.

در ادامه مروری داریم بر نکات و توصیه‌های مطروحه توسط مسئولین و سیاستمداران برجسته کشور پیرامون جایگاه بانک قرض الحسنه مهر ایران:

پویایی و حرکت جمعی برای بهبود شرایط اقتصادی و اجتماعی مردم

علی ربیعی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اذعان داشت: همه نهادها و سازمان‌ها و از جمله بانک‌ها شایسته است در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی گام بردارند تا در جامعه شاهد یک پویایی و حرکت جمعی برای بهبود شرایط اقتصادی و اجتماعی مردم باشیم.

وی تاکید کرد: بانک قرض الحسنه مهر ایران که ماهیت اجتماعی دارد می‌تواند در اشتغال‌های خرد و به ویژه اشتغال روستاییان نقش آفرینی کند و دولت و مجلس باید از ظرفیت‌های بانک قرض الحسنه مهر ایران که از اعتماد خوبی در جامعه برخوردار است استفاده کند.

نقش بی بدیل در کاهش شکاف طبقاتی و رونق اقتصادی

حجت الاسلام و المسلمین سید محمدحسن ابوترابی فرد عضو شورای عالی حل اختلاف و تنظیم روابط قوای سه گانه بیان داشت: با خلق اقتصاد مقاومتی، پویا و مقتدر می‌توان از چالش‌های پیش روی اقتصاد کشور عبور کرد و مسیر پیش روی ما باید اقتصاد مبتنی بر تولید هرچه بیشتر و مدیریت بهینه مصرف باشد.

وی تصریح کرد: پرداخت تسهیلات قرض الحسنه در راستای تأمین خرد مالی برای ایجاد کسب و کارهای کوچک به منظور افزایش نرخ اشتغالزایی در بانک قرض الحسنه مهر ایران می‌تواند به پیشبرد اهداف اقتصاد مقاومتی در کاهش شکاف طبقاتی و رونق در تولید کالا و خدمات کمک شایانی داشته باشد.

عضو شورای عالی حل اختلاف اظهار داشت: استقلال اقتصادی به معنای دستیابی به توانایی محافظت از اقتصاد در مقابل نوسانات بین المللی می‌باشد و با توجه به درون زا بودن و عدم وابستگی منابع بانک قرض الحسنه مهر ایران به سرمایه گذاری خارجی می‌تواند نقش بسزا و تاثیرگذاری در دستیابی به اقتصاد مقاومتی ایفا نماید، و در راستای منویات رهبر معظم انقلاب و تحقق شعار اقتصاد مقاومتی اشتغال و تولید گام بر می‌دارد که شایسته تقدیر است.

یاری رساندن به نیازمندان جامعه

مهندس محمودی قائم مقام وزیر نیرو، با تاکید بر سنت قرض الحسنه در جامعه اسلامی بیان داشت: ماهیت این نوع تسهیلات به گونه‌ای است که انتفاع آن می‌تواند تأثیر بسزایی در میان اقشار کم درآمد و آسیب پذیر جامعه داشته باشد.

قائم مقام وزیر نیرو ادامه داد: ارگان‌ها و نهادهای مختلف می‌توانند در جهت ترویج سنت الهی قرض الحسنه، علاوه بر افزایش رفاه پرسنل و رفع احتیاجات ضروری آنان در قبال تمرکز بخشی از درآمدهای خود در بانک قرض الحسنه مهر ایران در یاری رساندن به نیازمندان جامعه سهیم باشند.

وی با اشاره به همکاری و ابراز رضایت این وزارت خانه با شعبه سلیمان خاطر بانک اظهارداشت: فضای خوب و مدیریت بهینه زمان از ویژگی‌های بارز و برتر بانک قرض الحسنه مهر ایران می‌باشد که مانع اتلاف وقت مشتری می‌شود.

محمودی قائم مقام وزیر نیرو افزود: وزارت نیرو آمادگی کامل خویش را جهت افزایش تعاملات فی ما بین اعلام داشته و زمینه سازی انعقاد تفاهمنامه و بررسی راه‌های ارتقاء هم افزایی بیشتر یکی از اهداف مشترک دو مجموعه می‌باشد.

توجه به نیازمندان جامعه

مهدی راسخ، معاون وزیر ارتباطات با بیان این که توسعه ساختار بانکداری اسلامی نقش موثری در کاهش مشکلات اقتصادی ایفا می‌کند بیان داشت: بانک قرض الحسنه مهر ایران عملکرد شایسته‌ای در خصوص مسئولیت‌های اجتماعی و توجه به نیازمندان جامعه داشته است.

کمک، مساعدت و یاری به محرومان

انوشیروان محسنی بندپی، معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور ضمن تقدیر از فعالیت‌های مؤثر و مطلوب بانک قرض الحسنه مهر ایران در حوزه توانمندسازی و توجه به اقشار نیازمند جامعه بیان داشت: این بانک به معنای واقعی در عرصه ترویج فرهنگ قرض الحسنه و اشاعه خدمات بانکداری اسلامی گام برداشته و تعامل ارزنده‌ای را در سنوات گذشته با نهادهای حمایتی مانند سازمان بهزیستی از خود نشان داده است.

وی افزود: مبنای اصلی بانک قرض الحسنه مهر ایران از بدو تأسیس بر کمک، مساعدت و یاری به محرومان قرار گرفته و در راستای تعمیق و توسعه سنن و موازین بانکداری اسلامی اقدامات شایسته‌ای را انجام داده است و تلاش می‌کند تا گرفتاری‌های مردم در حوزه‌های مختلف اجتماعی و اقتصادی به حداقل برسد.

معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور خاطر نشان کرد: بانک قرض الحسنه مهر ایران تنها بانکی است که در کشور بدین گونه در زمینه قرض الحسنه و رفع نیازمندی‌های جامعه قدم برداشته و در نهایت اخذ کارمزد تکافوی هزینه‌های بانک را نیز به صورت کامل نمی‌دهد.

وی با اشاره به اقدامات و عملکرد سازمان بهزیستی در زمینه حمایت از نیازمندان تحت پوشش اظهار داشت: افرادی که متقاضی دریافت وام برای اشتغال، تولید، درمان و تأمین معیشت هستند یک ویژگی‌هایی دارند و کسانی که تحت پوشش سازمان بهزیستی قرار می‌گیرند این ویژگی‌هایشان به مراتب خاص‌تر است و نیاز بیشتری به توجه دارند.

کمک به رفع مایحتاج ضروری مردم

پرویز فتاح، رییس کمیته امداد امام خمینی (ره) با اشاره به اینکه از سال ۹۴ تا ۹۶ بانک قرض‌الحسنه مهر ایران ۱۴۲ میلیارد تومان به مددجویان کمیته امداد تسهیلات اشتغال‌زایی پرداخت کرده است افزود: با این مبلغ ده هزار و ۴۰۰ طرح اجرا شده که نتیجه آن خودکفایی بیش از هشت هزار خانوار تحت حمایت بود. در واقع ۸۰ درصد از وام‌های اشتغال پرداخت شده به ثمر نشسته است.

وی با اعلام اینکه بانک قرض الحسنه مهر ایران مهر ایران از ۵۰ میلیارد تومان اعتبار ابلاغ شده برای اشتغال‌زایی مددجویان کمیته امداد در سال گذشته ۴۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان آن را پرداخت کرده است، افزود: خوشبختانه اعتبارات امسال نیز که معادل سال گذشته تعیین‌شده به‌طور کامل به شعب این بانک ابلاغ شده است.

فتاح با بیان اینکه همکاری خوبی میان این نهاد و بانک‌ها در زمینه اعطای تسهیلات اشتغال‌زایی به مددجویان و نیازمندان وجود دارد، اظهار داشت: همیشه همکاری خوبی میان کمیته امداد و بانک‌ها در حوزه‌های توانمندسازی نیازمندان و کمک به رفع مایحتاج ضروری مردم وجود دارد.

وی ادامه داد: تعامل و هم افزایی برای حل مشکلات مردم به ویژه اقشار آسیب پذیر جامعه از جمله اقداماتی است که بانک‌ها با رویکرد مسئولیت اجتماعی، التزام اخلاقی و اعتقاد قلبی خود به آن توجه ویژه‌ای داشته‌اند و اثرات آن نیز بسیار شایسته تقدیر است.

پرویز فتاح خاطرنشان کرد: طرح‌های اشتغالزایی که کمیته امداد امام خمینی (ره) با کمک بانک‌ها به ویژه بانک قرض الحسنه مهر ایران انجام داده است نقش موثری در توسعه کارآفرینی و ارتقاء عزت اجتماعی داشته است.

رییس کمیته امداد امام خمینی (ره) افزود: ماهیت قرض الحسنه بانک مهر ایران از جنس نیاز مددخواهان و افراد کم توان جامعه است و این بانک همانند نام خود با مهر و مهربانی وافر به دنبال گره گشایی از مشکلات مردم می‌باشد.

وی تصریح کرد: روحیه کارکنان این بانک با مهر و محبت عجین شده و سابقه خوبی در اهتمام به نیازمندان و به ویژه مددجویان کمیته امداد و سازمان‌های مردم نهاد داشته است.

رفع مشکلات مردم در حوزه‌های اقتصادی و معیشتی

غلامرضا تاج گردون، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی، با اشاره به نقش مجلس در توسعه متوازن تمامی نقاط کشور اظهار داشت: افزایش زیرساخت‌های رفاهی و معیشتی روستاها و مناطق کمتر توسعه یافته یکی از راه کارهای تحقق اقتصاد مقاومتی است و خدمات و طرح‌های تسهیلاتی بانک قرض الحسنه مهر ایران می‌تواند نقش به سزایی در این حوزه داشته باشد.

ایفای نقش شایسته در رونق اقتصادی

پور ابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی بیان داشت: توجه به موضوعات اقتصادی و توسعه بسترهای کارآفرینی و اشتغالزایی از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است به نحوی که مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در چند سال گذشته برنامه ریزی سازمان‌ها و نهادهای کشور را بر مبنای اقتصاد مقاومتی تبیین نموده‌اند.

وی ضمن تاکید بر بانک محور بودن اقتصاد کشور افزود: نظام بانکی نقش مهمی در اجرای منویات مقام معظم رهبری ایفا می‌کند و در این راستا تمرکز بر روی بانکداری اسلامی لازمه حمایت از تولید، اشتغال و دستیابی به محورهای اقتصاد مقاومتی می‌باشد.

پور ابراهیمی تصریح کرد: اصلاح ساختار نظام بانکی یکی از اولویتهای کاری مجلس است و براساس نظر سنجی‌ها و پژوهش‌های مرکز پژوهش‌ها در چند سال اخیر یکی از بزرگترین مشکلات فعالان اقتصادی در بخش تولید و کسب و کار در بحث تأمین مالی از نظام بانکی می‌باشد.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در رابطه با نقش مؤثر خدمات و طرح‌های تسهیلاتی بانک قرض الحسنه مهر ایران در اقتصاد کشور بیان داشت: این بانک نمودی از ساختار بانکداری اسلامی می‌باشد که ارائه خدمات آن بر پایه ضوابط و قوانین قرض الحسنه استوار است.

پورابراهیمی افزود: بانک قرض الحسنه مهر ایران با پرداخت تسهیلات ارزان قیمت خود به کارآفرینان و بنگاه‌های اقتصادی می‌تواند نقش شایسته‌ای در رونق اقتصادی ایفا نماید.

رونق اقتصادی

محمد رضا تابش، نماینده مردم اردکان در مجلس شورای اسلامی و عضو ناظر شورای عالی پول و اعتبار با اشاره به اهمیت تحقق سیاستهای کلی اشتغال و نقش بسزای آن در بهبود وضعیت معیشت و رفاه اقشار کم درآمد بیان داشت: اعطای تسهیلات قرض الحسنه می‌تواند نقش بسزایی در رونق اقتصادی کشور ایفا کند.

توانمند سازی افراد

بهمن طاهرخانی، رئیس مجمع نمایندگان استان قزوین و نماینده مردم تاکستان در مجلس شورای اسلامی ضمن اشاره به آیات و روایت متعدد در دین مبین اسلام، باور به قرض الحسنه و اشاعه آن را زمینه ساز بسط عدالت اقتصادی دانست و گفت: این باور باید ثمره و نتیجه خود در میدان عمل را فارغ از ذهن سیاستمداران، متفکران اقتصادی و مردم به نحو شایسته‌ای نشان دهد.

رئیس مجمع نمایندگان استان قزوین خدمات بانک قرض الحسنه مهر ایران در قالب طرح‌های گوناگون را نشانه‌ای از ظرفیت‌های عقد قرض الحسنه دانست که به شایستگی در شعب این بانک آشکار شده است.

وی در ادامه بیان داشت: در بسیاری از طرح‌های ارائه شده این بانک درباره کمک به اقشار آسیب پذیر جامعه نگاه ویژه‌ای شده است. پرداخت تسهیلات به زندانیان آزاد شده، اعطای وام به مددجویان کمیته امداد و بهزیستی و همچنین اجرای طرح‌های پیوند مهرایران، رویش باور، سفیران سلامت، بانکداری اجتماعی، اندوخته خانواده مهر ایران و اندوخته بانوان مهر ایران می‌تواند به توانمند سازی افراد کمک شایانی کند.

نقش مؤثر در کاهش آسیب‌های اجتماعی

مهدی جمالی نژاد، شهردار یزد با اشاره به لزوم توزیع عادلانه امکانات و ثروت در طبقات مختلف جامعه بیان داشت: بخشی از معضلات اجتماعی از جمله بیکاری، اعتیاد، طلاق و ... ریشه در مشکلات مالی و اقتصادی دارد و بانک قرض الحسنه مهر ایران با اعطای وامهای ارزان قیمت و قرض الحسنه نقش موثری در کاهش این آسیب‌ها داشته است.

تأمین مایحتاج ضروری و بهبود معیشت جامعه

سردار سعید منتظرالمهدی، معاونت اجتماعی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران با اشاره به نقش فعالیت‌های بانک قرض الحسنه مهر ایران در تأمین مایحتاج ضروری و بهبود معیشت جامعه تصریح کرد: پاس نهادن به پلیس مردم و توجه به توانمندسازی و پرداخت تسهیلات به آنان توسط این بانک در راستای ایجاد و افزایش امنیت در جامعه است که جای سپاس دارد.

وی افزود: بخش عظیمی از آسیب‌های متعدد و متنوع که در کشور ما وجود دارد با یکی دو جلسه مددکاری کاملاً قابل رفع می‌باشد. در سال گذشته حدود ۷۶ درصد از پرونده‌هایی که به دوایر مختلف ما ارجاع شده با حضور در مراکز مشاوره حل و فصل و از چرخه انتظامی خارج شده است.

معاون اجتماعی ناجا خاطر نشان ساخت: در حال حاضر بالغ بر ششصد دایره مشاوره و مددکاری در کلانتری‌ها ایجاد نموده‌ایم، که بسیاری از آسیب‌ها با یکی دو جلسه مراجعه به این بخش قابل رفع می‌باشد. هر چند تنوع مشکلات اجتماعی زیاد است اما بسیاری از آن‌ها راهکارهای علمی دارند.

وی ادامه داد: در گذشته در خانواده‌ها افرادی بودند که راهنمایی‌های لازم را ارائه می‌دادند اما اکنون فقدان آنان و عدم فرصت گفتمان در جمع خانواده که ناشی از والدین شاغل و فرزندان رها شده می‌باشد معضلاتی را ایجاد نموده است.

سردار منتظرالمهدی بیان داشت: بخشی از این آسیب‌ها به بیکاری و کمبودهای مالی مربوط می‌شود که خیلی از آن‌ها با پرداخت ۲ یا ۳ میلیون تومان برطرف می‌شود و خوشبختانه بانک قرض الحسنه مهر ایران در این زمینه گام‌های موثری برداشته است؛ این بزرگترین خدمتی است که شما انجام می‌دهید و جای تقدیر و تشکر دارد.

پرداخت تسهیلات قرض الحسنه به نیازمندان واقعی جامعه

سرهنگ صفدری، فرمانده سپاه امامت تبریز بیان داشت: تقویت همکاری‌ها و انتقال بخشی از گردش مالی و سپرده گذاری‌های جامعه خیرین، سازمان‌ها و نهادها در شعب بانک قرض الحسنه مهرایران می‌تواند کمک شایانی به افزایش توان پرداخت تسهیلات قرض الحسنه به نیازمندان واقعی جامعه داشته باشد.

وی افزود: با جذب و تمرکز حسابهای خیرین در این بانک می‌توان موجبات توانمندی و بهبود وضعیت معیشتی اقشار محروم جامعه را فراهم کرد.

صفدری با اشاره به پتانسیل‌ها و ظرفیت خیرین جامعه در حل نیازهای اساسی نیازمندان اضافه کرد: کمک‌های خیرین و سپرده گذاری سازمان‌ها و شرکت‌های دولتی و خصوصی نقش مهمی در ارائه خدمات بهتر این بانک به هموطنان دارد.

آشنایی با مفهوم ریسک

سردار مهدی محمودی، فرمانده نیروی انتظامی استان قزوین ضمن تقدیر از مساعدتهای بانک قرض الحسنه مهر ایران در ارائه تسهیلات بیان داشت: رفتار سپرده‌گذاران در قبال دریافت سود بانکی تغییر کرده است و با مفهوم ریسک آشنا شده‌اند؛ به همین علت افراد بیشتری با استقبال از سبد محصولات بانک‌های قرض الحسنه حاضرند سپرده‌های خود را به شعب این بانک انتقال دهند.

ایجاد اشتغال پایدار برای اقشار ضعیف جامعه

حمیدرضا الله بداشتی، رییس سازمان بسیج سازندگی سپاه صاحب الامر ضمن تقدیر از عملکرد بانک بیان داشت: توانمند سازی و ایجاد اشتغال پایدار برای اقشار ضعیف جامعه فصل مشترک اقدامات بانک قرض الحسنه مهر ایران و بسیج سازندگی است.

وی ضمن انتقاد از عملکرد سایر بانکها در پرداخت تسهیلات گفت: متاسفانه بخشی از وام‌های پرداختی در قالب ایجاد اشتغال در این مسیر استفاده نشده است و این موضوع لزوم آسیب شناسی تسهیلات پرداختی بانکهای تجاری را بیش از بیش آشکار می‌سازد.

رییس سازمان بسیج سازندگی سپاه صاحب الامر استان قزوین تصریح کرد: بسیج یک نیروی مردمی است و از نزدیک با اقشار مختلف جامعه در ارتباط است و می‌تواند نقش حلقه اتصال پرداخت تسهیلات را به نیازمند واقعی ایفا کند.

وی اضافه کرد: با وجود ظرفیت‌های بالقوه در استان می‌توان به کمک بانکها اقدامات شایسته‌ای در زمینه اشتغال پایدار انجام داد.

کمک به نیازمندان و اهتمام به امر مهم اقتصاد مقاومتی

تابش رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور اذعان داشت: نقش بی بدیل بانک قرض الحسنه مهر ایران در کمک به آسیب دیدگان از زلزله، اقدامی ارزشمند و خداپسندانه و در راستای کمک به نیازمندان و اهتمام به امر مهم اقتصاد مقاومتی است.

بانکداری اسلامی راه حل اساسی بسیاری از مشکلات

رشیدیان، استاندار خراسان رضوی بیان کرد: بانک قرض الحسنه مهرایران از دستاوردها و افتخارات این نظام مقدس است و همه مسئولین می‌بایست برای هرچه قوی‌تر شدن این بانک هرآنچه لازم است را انجام دهند.

استاندار خراسان رضوی تصریح کرد: بانکداری اسلامی راه حل اساسی بسیاری از مشکلات است و امیدواریم در آینده، همه بانک‌ها به این سمت و سو حرکت کنند.

نعمتی برای مسئولان خدمت گزار

عبدالمحمد زاهدی، استاندار قزوین ابراز داشت: بانک قرض الحسنه مهر ایران با مردم نیازمند طرف حساب است و به درخواست‌های ضعیف‌ترین اقشار جامعه در مقایسه با سایر بانک‌ها رسیدگی می‌کند.

استاندار قزوین اضافه کرد: فعالیت این بانک علاوه بر یک کار بانکی، اقدامی خداپسندانه است و کمک به مردم نیازمند به عنوان نعمتی برای مسئولان خدمت گزار محسوب می‌شود.

توسعه بانکداری اسلامی در بستر قرض الحسنه

گراوند، استاندار بوشهر بیان داشت: اهتمام کارکنان بانک قرض الحسنه مهر ایران در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی و ترویج فرهنگ قرض الحسنه، نقش موثری در بهبود معیشت مردم و ارتقاء جایگاه بانک قرض الحسنه مهرایران داشته است.

وی افزود: این بانک با دیدگاه خیرخواهانه فعالیت‌های مثبت و مطلوبی در عرصه‌های اشتغالزایی، بهداشت و درمان، معیشت و ازدواج جوانان دارد و خدمات و طرح‌های تسهیلاتی آن، گره گشای آحاد جامعه می‌باشد.

استاندار بوشهر، نیروی انسانی جوان، مستعد و با انگیزه را از سرمایه‌های بانک دانست و گفت: توجه، تفکر و تعهد کارکنان بانک قرض الحسنه مهرایران یکی از نقاط قوت آن است که امکان توسعه بانکداری اسلامی در بستر قرض الحسنه را برای اقصی نقاط کشور فراهم آورده است.

پرچمدار بانکداری ناب اسلامی

مهندس تبادار، استاندار فارس گفت: بانک قرض الحسنه مهر ایران توانسته است با تمرکز بر سنت نیکوی قرض الحسنه، اقشار ضعیف جامعه را تحت پوشش قرار دهد.

وی با اشاره به رقابت بانک‌ها در استان فارس گفت: بانک قرض الحسنه مهر ایران به عنوان پرچمدار بانکداری ناب اسلامی توانسته است بدون توجه به نرخ سود دهی و با تکیه بر اعتقادات و باورهای مذهبی مردم در سیستم بانکی به رقابت بپردازد.

بالا بردن انگیزه‌های کاری و کاهش نرخ بیکاری

محمدرضا مروارید استاندار ایلام بیان داشت: رفع نیازهای ضروری مردم بویژه اقشار کم درآمد جامعه از طریق تسهیلات قرض الحسنه از جمله موضوعاتی است که باید مورد توجه تمامی دستگاه‌ها قرار گیرد.

وی افزود: بانک قرض الحسنه مهر ایران با ارائه طرح‌های حمایتی می‌تواند در بالا بردن انگیزه‌های کاری و کمک به فراهم آوردن مقدمات اشتغالزایی در کاهش نرخ بیکاری مؤثر باشد.

استاندار ایلام تصریح کرد: همچنین سازمان‌ها، نهادها و بنگاه‌های تولیدی با تقویت همکاری‌های دوجانبه با بانک قرض الحسنه مهر ایران می‌توانند با افزایش بهره وری نیروی انسانی، سهم بیشتری از تولید را به خود اختصاص دهند.

بهبود عملکرد نیروی کار

محمد فتوت، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کرمان؛ با تاکید بر جایگاه افزایش بهره وری و توجه ویژه به آن در برنامه ششم توسعه اظهار داشت: خدمات و طرح‌های تسهیلات بانک قرض الحسنه مهر ایران با ارتقاء سطح رفاه کارکنان و کاهش دغدغه‌های مالی آنان می‌توانند سهم به سزایی در بهبود عملکرد نیروی کار داشته باشد.

وی با اشاره به وظایف محول شده از سوی دولت به بانک‌ها برای اعطای تسهیلات خوداشتغالی، مشاغل خانگی و کارآفرینی گفت: خوشبختانه بانک قرض الحسنه مهر ایران در راستای تحقق مسئولیت‌های اجتماعی تکلیف شده، عملکرد ارزشمندی را ارائه داده است که جای تقدیر و تشکر دارد.

تحقق اقتصاد مقاومتی

علیرضا نصری، فرماندار شهرستان قشم اقدامات بانک قرض الحسنه مهرایران در حوزه‌های مختلف بانکداری اسلامی و اشاعه فرهنگ قرض الحسنه در کشور را مؤثر دانست و گفت: این بانک به خوبی مقوله بانکداری اسلامی را در جامعه نهادینه کرده است و با خدمات مناسب و شایسته خود می‌تواند نقش بسزایی در تحقق اقتصاد مقاومتی داشته باشد.

وی افزود: توجه مردم جزیره قشم به به بانک‌های قرض الحسنه نشات گرفته از فرهنگ دینی و اسلامی است و هویت فرهنگی مردم منطقه از اهمیت باورهای اعتقادی میان مردم نشات می‌گیرد.

تحقق مسئولیت اجتماعی

ثمینی، فرماندار بجنورد و معاون سیاسی امنیتی استاندار خراسان شمالی گفت: بانک قرض الحسنه مهر ایران در تحقق مسئولیت اجتماعی خود، موفق عمل کرده و ماهیت و جایگاه آن در نظام بانکی کشور بسیار ارزشمند و قابل تقدیر است.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز