یک مقام مسئول عنوان کرد؛
مکانیزمهای جدید مدیریت ارزی/ اجرای پیمانهای پولی دو و سه جانبه
![مکانیزمهای جدید مدیریت ارزی/ اجرای پیمانهای پولی دو و سه جانبه](https://cdn.ilna.ir/thumbnail/9JaRk12NB1YX/YdHYY4gWkVxziNocTLLHoQVar3TrxmvO0e6SENMutiBXz7JNO2nT2KLgCR9h7O_-yMtFV2AKWHv4l_4LeI27Qq4xQIoDjB_gIQDHEiqNepRBeBVXNnV0pk8iktKI05Z77otfNPZWXfo,/%D8%AE.jpg)
رییس کانون بانکها و موسسات اعتباری خصوصی با اشاره به وجود محدودیت در نقل و انتقال دلار گفت: برای مدیریت ارزی میتوان از مکانیزمهای دوجانبه، سه جانبه و پیمانهای پولی استفاده کرد.
به گزارش ایلنا و به نقل از پژوهشکده پولی و بانکی، کوروش پرویزیان درباره آغاز به کار سامانه «نیما» برای مدیریت فروش ارز به بازرگانان گفت: داشتن اطلاعات اهمیت بسیار بالایی برای سیاستگذار جهت مدیریت بازار ارز دارد و اطلاعات سامانه نیما به مدیران بانک مرکزی کمک میکند تا با اطلاعات دقیق تر تصمیم گیری کنند.
وی درباره ممنوعیت ثبت سفارش به دلار نیز اظهارداشت: استفاده از دلار به طور طبیعی در چرخه فعالیتهای اقتصادی ایران با مسئله مواجه بوده و موضوع جایگزینی آن با ارزهای دیگر همواره یک مسئله مهم برای تجارت نه تنها با ایران بلکه برای کشورهای مشابه است.
این مقام مسئول تصریح کرد: کسب درآمد دلاری موضوع بسیار مهمی است و در صورتی که کشور با تحریم یا محدودیت مواجه نبود نیز کسب درآمد از دلار یک موضوع جدی برای اداره اقتصادی کشور بود.
رییس کمیسیون بازار پول و سرمایه اتاق ایران گفت: با توجه به اینکه تحریم دلاری علیه ایران وجود دارد، با استفاده از ارزهای دیگر و همچنین مکانیزم های دوجانبه، سه جانبه و پیمان های پولی مسائل خود را مدیریت میکنیم.
پرویزیان ادامه داد: متاسفانه برخی تصور می کنند که استفاده از مکانیزم های دوجانبه یا پیمان های پولی به قوانین FATF (پولشویی و تامین مالی تروریسم) مرتبط است که اصلا چنین نیست.