خبرگزاری کار ایران

۴۰ درصد معاملات به صورت دیجیتال/ تعامل بانک‌ها با فین‌تک‌ها

۴۰ درصد معاملات به صورت دیجیتال/ تعامل بانک‌ها با فین‌تک‌ها
کد خبر : ۵۸۵۱۴۱

رییس بخش بانکداری حوزه اروپا در مؤسسه مک کینزی گفت: سرمایه گذاری در دیجیتال باید به صورت سازماندهی شده انجام گیرد و بانک ها هم باید با فین تک ها شریک شوند.

به گزارش ایلنا؛ انریکو لوچینتنی رییس بخش بانکداری حوزه اروپا در موسسه مک کینزی در هفتمین همایش سالانه بانکداری الکترونیک و نظام های پرداخت، گفت: این شرکت دارای ۲ هزار شریک از ۸۰ کشور مختلف جهان است که در حوزه مشاوره در امور بانکداری فعالیت دارد.

وی ادامه داد:‌در حال‌حاضر جهان به سمت بانکداری دیجیتال حرکت می‌کند و این رویه از ۴۰ سال پیش با ورود خودپردازها کلید خورده است. امروزه ۴۰ درصد از معاملات بصورت دیجیتال انجام می‌گیرد و ۳۰ درصد فروش ها از این بستر عبور می‌کند.

وی خاطر نشان کرد: نفوذ دیجیتال در کشورهای آسیایی سهم ۳۵ درصدی به خود گرفته و این موضوع در کشورهای اسکاندیناویایی ۹۵ درصد است که در هر دو منطقه بیشترین سهم آن به بانکداری موبایل نسبت داده می شود و با ترویج گوشی های هوشمند تعامل خوبی میان مشتریان و بانک ها بوجود آمده است.

به گفته وی، همچنین بیش از ۴۰ درصد از پروسه های کلیدی بصورت دیجیتال انجام می گیرد و بطور کل می توان گفت که کسب و کار در یک سمت و دیجتیال در سمت دیگر قرار گرفته است و هزینه ها از بستر دیجیتال ۳۰ درصد کاهش پیدا کرده است.

لوچینتی گفت: بانک های پیشگام اروپایی بین یک تا ۲ میلیارد دلار در حوزه دیجیتال سرمایه گذاری کرده‌اند و بانک ها باید در این حوزه با یکدیگر تعامل داشته باشند و باید بانک ها در حوزه دیجیتال بصورت تخصصی عمل کنند.  

وی در ادامه گفت: شرکت مکنزی پیش بینی می‌کند که اکوسیستم بانکی ۶۵ درصد از فعالیت های دیجیتال بانک به اتوماسیون بانکی تبدیل شود و امروزه شاهد آن هستیم که دستگاه های پُز در حال محو شدن هستند و پلت فورم های جایگزین ویژه ای جای آنها را خواهند گرفت که با سیستم های عامل تجار در تطابق هستند و می توانند رویه بانکداری خود را از بستر آن انجام دهند.

رییس بخش بانکداری حوزه اروپا  در مؤسسه مک کینزی گفت: سیستم های پیشرفته برای انجام تراکنش های مختلف و مدیریت هزینه و درآمد به شدت در حال تغییر پیدا کردن هستند و فین تک ها ۱۵ درصد از تجارت جهانی را مدیریت می کنند؛ ضمن اینکه بانک ها باید با فین تک ها را یاد بگیرند و با آنها شریک شوند.  

وی در مورد اکوسیستم ها گفت: آنها نه مؤسسه مالی و نه بانک محسوب می شوند و در حقیقت یک تجربه نوین را ارائه می کند که چین نمونه بسیار مناسبی در این حوزه است و چینی‌ها با اپلیکیشن واتس آپ می توانند وام بگیرند و پرداخت های خود را انجام دهند.

لوچینتی گفت: در آینده ضرورت نیاز به شعب بانکی کمتر خواهد شود و در اروپا تعداد شعب بانک ها تا ۵۰ درصد کاهش پیدا کرده و بطور کل نقش شعب بسیار متفاوت از امروز خواهد بود. در واقع شعبات پیشرو فقط بحث مشاوره ای و حل و فصل کردن مسائل پیچیده را مدیریت خواهند کرد.  

لوچینتی در پایان گفت: در حوزه دیجیتال باید بصورت سازمانی سرمایه گذاری کرد و جذب استعدادهای جدید، بحث فناوری اطلاعات، دیتا و سرمایه گذاری در بخش ذخیره و پردازش اطلاعات را در دستور کار خود قرار دهیم.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز