خبرگزاری کار ایران

معاون فنی کشتیرانی:

ورود ۴۹ کشتی به ناوگان ملی تا ۵ سال آینده

ورود ۴۹ کشتی به ناوگان ملی تا ۵ سال آینده
کد خبر : ۵۴۷۴۱۱

معاون فنی بازرگانی کشتیرانی از جایگزینی ۴۹ فروند کشتی برای توسعه ناوگان با استفاده از ظرفیت سازندگان داخلی و خارجی طی پنج سال آینده خبر داد و گفت: شرایط قبل از تحریم باعث شد کشتیرانی شناور استیجاری نداشته باشد و به همین دلیل دچار مشکل نشود.

به گزارش ایلنا، امیر سامان ترابی‌زاده با اشاره به برنامه های توسعه پنج ساله ناوگان کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد:‌ بر اساس طرح توسعه 49 فروند از کشتی های ناوگان این شرکت جایگزین می شوند که در این برنامه از ظرفیت سازندگان داخلی و از سازندگان خارجی استفاده خواهیم کرد.

وی با بیان این‌که با خطوط اعتباری کشورهایی مانند چین و کره جنوبی از ظرفیت های ایجاد شده استفاده می شود، افزود:‌ کشتیرانی با توجه به شرایط قبل از رفع تحریم‌ها هیچ شناور استیجاری در اختیار نداشت و این باعث شد مانند دیگر شرکت ها با مشکل مواجه نشود. همچنین با توسعه همکاری های بین المللی و ایجاد شرکت های منطقه ای در نقاط مختلف به شرایط خوبی دست یافت.

وی یادآور شد:‌ قبل از برجام کشتیرانی حدود 85 درصد محمولات کشور را حمل می کرد، امروز رقبای بیشتری حضور دارند که این خلاءبا افزایش تن مایل به خصوص در بخش فله و بازار بین الملل جبران شده است.

وی با تاکید بر این‌که وضعیت کشتیرانی مانند دیگر رقبا در بنادر کشور است، اظهار کرد: این شرکت از هیچ نوع امکانات ویژه ای مانند سوخت یارانه ای یا تخفیف بندری بهره مند نیست و از این لحاظ باید اذعان داشت در آبهای سرزمینی خود مانند دیگر شرکت ها در حال رقابت است اما با تمام این شرایط در بخش فله و کالای عمومی در سال 95 رشد قابل قبولی داشته است.

معاون فنی بازرگانی کشتیرانی به ورود شناورهای جدید این شرکت در سه ماه اول سال آینده میلادی اشاره کرد و افزود:‌ با توجه به تکنولوژی های نوین استفاده شده در این کشتی ها خصوصا در بخش مصرف سوخت شرایط خوبی با توجه به ظرفیت این کشتی ها بوجود خواهد . با شرایط بوجود آمده با سرعت زیاد در حال بازپس گیری بازار بین المللی خود هستیم و با ایجاد خطوط متنوع توانستیم خود را به شرایط قبل از تحریم نزدیک می کنیم .

ترابی زاده از راه‌اندازی خط کانتینری آسیا به اروپا و بالعکس در آینده ای نزدیک خبر داد و با اشاره به سفارش ساخت 200 فروند واگن به مانا گفت: با ورود این واگن ها در بخش حمل و نقل ترکیبی نیز توسعه قابل توجهی ایجاد خواهد شد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز