رییس سازمان دامپزشکی کشور اعلام کرد:
تولید بهداشتی خوراک دام با نظارت و ارزیابی پیوسته سازمان دامپزشکی/ تولید غذای سالم شاخصه اصلی توسعه محسوب می شود
رییس سازمان دامپزشکی کشور تولید غذای سالم و بهداشتی را یکی از شاخص های اصلی رشد و توسعه کشورها برشمرد و افزود: در این راستا سازمان دامپزشکی، تولید خوراک دام را به صورت پیوسته و دایمی نظارت و ارزیابی می کند.
به گزارش ایلنا، مهدی خلج رییس سازمان دامپزشکی کشور، اظهار کرد: تهیه مواد غذایی سالم برای افراد یک کشور نیز یکی از مهمترین دغدغهها و مسئولیت های دولتمردان است و در این میان تهیه و تولید غذای سالم و بهداشتی نیاز به برنامهریزی اصولی و اساسی دارد.
وی گفت: با توجه به اینکه حیوانات در تامین غذای سالم سهم بسزایی دارند و درصد بالایی از مواد غذایی مورد نیاز انسان از فرآوردههای حیوانی (گوشت مرغ، تخممرغ، لبنیات و ...) به دست میآید، بر همین اساس، نقش و جایگاه والای سازمان دامپزشکی در راستای توجه به قوانین مربوط، مسئولیت ملی و بینالمللی خوراک و اجرای خوراک دام با شعار پیشگیری، جهت کنترل و نظارت بهداشتی، همچنین ارتقای سلامت دام و در نهایت انسان، بارزتر می شود.
خلج همچنین بر ضرورت تولید بهداشتی خوراک دام تاکید و تصریح کرد: سازمان دامپزشکی با تدوین دستورالعملها بر اساس استانداردهای بینالمللی تمام مراحل اولیه تا تولید محصول نهایی را بهصورت پیوسته نظارت و ارزیابی می کند.
رییس سازمان دامپزشکی کشور ادامه داد: بر همین اساس تمامی تولیدکنندگان موظفند طبق دستورالعملهای سازمان علاوه بر اخذ پروانه بهداشتی بهرهبرداری، پروانه ساخت نیز برای هر محصول تولید شده در کارخانه دریافت کنند تا مواد اولیه مورد مصرف به همراه درصد آنها و آنالیز شیمیایی مربوط مشخص شود.
وی گفت: همچنین، تمام مواد اولیه مورد مصرف در تولید خوراک دام، بایستی الزاما دارای پروانه بهداشتی و پروانه ساخت باشند و در صورت وارداتی بودن مجوز واردات از سازمان دامپزشکی دریافت کنند.