معاون توسعه آبفای هرمزگان در گفتوگو با ایلنا مطرح کرد:
شرط استفاده از آب شیرین کنها در آبیاری مکانیزه و گلخانهای
نجاتی گفت: آب تولیدی از آب شیرین کن ها از زمانی که تولید می شود تحت کنترل است و هیچ مشکلی از نظر بهداشتی و آشامیدن نداشته و کیفیت خوبی هم دارد.
پرویز نجاتی، معاون طرح و توسعه آب و فاضلاب روستایی استان هرمزگان در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایلنا درباره تفاوت کیفیت آب آب شیرین کن ها در مقایسه با آب دیگر منابع اظهار داشت: خوشبختانه این آب از زمانی که تولید می شود تحت کنترل است و هیچ مشکلی از نظر بهداشتی و آشامیدن نداشته و کیفیت خوبی هم دارد.
وی افزود: آب تولیدی از آب شیرین کن ها آب شیرین تری است، به این ترتیب که ابتدا آب مقطر تولید شده و برخی مواد افزودنی به آن اضافه می شود که قابل شرب باشد سپس به سیستم تزریق و وارد مخزن شده و بعد پمپاژ و توزیع می شود.
نجاتی درباره استفاده از آب آب شیرین کن ها برای مصارف کشاورزی گفت: در این رابطه با اداره کشاورزی صحبت کردیم و تاکنون نیز در برخی نقاط از جمله بندر لنگه از این آب برای کشت داربستی استفاده کرده اند لذا در صورتی که برای آبیاری مکانیزه و گلخانه ای مصرف شود مقرون به صرفه است در غیر این صورت و چنان چه به صورت سنتی و غرقابی استفاده شود مقرون به صرفه نیست.