مرتضی بانک:
دولت تا اجرای کامل قانون جامع خدماترسانی به ایثارگران ایستاده است
معاونکل نهاد ریاستجمهوری تاکید کرد دولت تدبیر و امید تا اجرای کامل قانون جامع خدماترسانی به ایثارگران ایستاده است.
به گزارش ایلنا، مرتضی بانک در نشستی با مشاوران امور ایثارگران استانها و برخی سازمانهای دولتی، ابلاغ قانون جامع خدماترسانی به ایثارگران علیرغم مشکلات فراوان در ابتدای کار دولت را نشانگر عزم و اراده جدی دولتیازدهم برای حل مشکلات، دغدغهها و مطالبات خانواده معظم شهدا، ایثارگران و جانبازان دانست و تصریح کرد: خدمترسانی به این عزیزان، اولویت مهم و اصلی دولت تدبیر و امید است.
معاون کل نهاد ریاستجمهوری تاکید کرد: شورای ترویج فرهنگ ایثار نیز از مسائل زیربنایی است که در دولت یازدهم بهطور جدی پیگیری میشود تا تلاشها، ایثارگریها و جانفشانیهای شهدا، جانبازان و ایثارگران به خوبی برای جوانان تبیین شود.
بانک با انتقاد از عملکرد عدهای در عدم تبیین دستاوردهای دولت تدبیر و امید گفت: باید هر مجموعه در در دولت، خدمات و اقدامات انجام شده بهویژه برای خانواده معظم شهدا، جانبازان و ایثارگران را به خوبی منعکس کند.
وی با اشاره به دیدارهای مستمر و سرزده رییسجمهوری با خانواده شهدا، جانبازان و ایثارگران افزود: دکتر روحانی این دیدارها را وظیفه خود میداند و علاقه شخصی، جدی و اعتقادی ایشان این است که از این دیدارها، روحیهای مضاعف میگیرد.
معاون کل نهاد ریاستجمهوری افزود: فرهنگ ایثار و فداکاری به معنای اوج از خود گذشتگی بیمنت و توقع برای یک هدف بزرگ و متعالی است که شهدا، جانبازان و ایثارگران بدون توجه به مسائل مادی، شخصی و پست و مقام، وجود مقدسشان را برای آرمانهای والا و مقدس ایثار کردند.
بانک تاکید کرد: اگر چنین فرهنگی در جامعه به خوبی تبیین نشود، جفای بزرگی است که چالشهای عظیمی در مجموعه سازمانی و مدیریتی کشور بوجود خواهد آمد.
معاون کل نهاد ریاست جمهوری با اشاره به اینکه فرهنگ ایثار و فداکاری، زیربنای حرکت جامعه در دوران انقلاب اسلامی و هشتسال دفاع مقدس بود، گفت: اگر این فرهنگ و ارزش در جامعه جابجا شود، باید منتظر اتفاقات نامناسبی بود و بدون شک قدرت و شادابی کنونی جامعه نیز نتیجه تلاش ها، زحمات، افکار، آرمانها و خون شهدا، جانبازان و ایثارگران است که این سرمایه گرانقدر همچنان به کشور و نظام جهت و روحیه می دهد و این قشر عزیز اطمینان خاطر داشته باشند که این روحیه همچنان در فضای کشور طنین انداز است.
بانک با اشاره به نقش مهم "فرهنگ سازمانی" در تبیین و ساختارمند شدن فرهنگ ایثار و فداکاری شهدا، جانبازان و ایثارگران در بدنه اداری و ساختاری کل کشور اظهار داشت: یکی از شاخصهای مهم و تاثیرگذار برای رسیدن به اهداف سازمانی توجه ویژه به فرهنگ سازمانی است و با توجه به اینکه فرهنگ ایثار و فداکاری، زیربنای حرکت انقلاب اسلامی بود، در نتیجه باید این فرهنگ بیش از گذشته در ساختار و فرهنگ سازمان ها نهادینه شود.
معاون کل نهاد ریاست جمهوری ادامه داد: توسعه این فرهنگ کار بسیار بزرگی است که قطعا نقش مشاوران امور ایثارگران استانداری ها در این زمینه بسیار مهم و اثر گذار است.
بانک ادامه داد: جدا کردن مسئولان و مقامات نظام از فرهنگ ایثار و فداکاری شهدا، جانبازان و ایثارگران، به نوعی بی وفایی در حق این عزیزان است و تببین و تبلیغ این فرهنگ وظیفه همه دست اندرکاران است.
معاونکل نهاد ریاستجمهوری با اشاره به تصویب قوانین و مقررات در رابطه با خانواده شهدا، جانبازان و ایثارگران گفت: نباید تصویب این قوانین ، مقررات و آیین نامهها در ارتباط با این قشر فهیم و بزرگ در جامعه به گونه ای تبلیغ و منعکس شود که موجب تاثیرگذاری منفی در افکار عمومی باشد و به گونه ای انعکاس یابد که مطالبه ای وجود داشته و موضوع خاصی برای این عزیزان در نظر گرفته شده است.
بانک تاکید کرد: هیچ چیز نمیتواند ارزش جان انسان را به هر قیمتی جبران کند لذا در نحوه تبلیغ و تبیین فعالیتهایی که به عنوان یک وظیفه برای خانواده شهدا، جانبازان و ایثارگران انجام میشود، باید بسیار دقت شود و لازم است چگونگی این امر به گونهای باشد که منت و انتظاری از طرف این عزیزان نبوده بلکه خدمتی است که باید انجام شود.
معاون کل نهاد ریاستجمهوری همچنین گفت: بر کسی پوشیده نیست که بقای انقلاب اسلامی، هویت ملی، مرزها و استقلال و آزادگی کشور و نظام مدیون خدمات، جانفشانیها و ایثارگریهای رزمندگان و همه شهدای انقلاب اسلامی، هشت سال دفاع مقدس و مدافعان حرم اهلبیت(ع) است.