خبرگزاری کار ایران

یک مقام مسئول در سازمان سرمایه گذاری در گفت و گو با ایلنا مطرح کرد:

تحقق اقتصاد مقاومتی با تجهیز صندوق های بازنشستگی به ابزارهای نوین مالی

تحقق اقتصاد مقاومتی با تجهیز صندوق های بازنشستگی به ابزارهای نوین مالی
کد خبر : ۴۵۸۵۲۳

اوشانی گفت: صندوق های بازنشستگی باید با سرمایه گذاری مشارکتی منابع مالی اجرای پروژه های داخلی را تامین و از وابستگی به درآمدهای نفتی بکاهند تا در رقابت با شرکت های خارجی و تحقق اقتصاد مقاومتی موفق عمل کنند.

مدیرکل دفتر وام ها،‌ مجامع و مؤسسات بین المللی سازمان سرمایه گذاری و کمک های اقتصادی و فنی ایران، در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایلنا گفت: صندوق های بازنشستگی برای تحقق اقتصاد مقاومتی باید متناسب با تحولات سرمایه ای جهان به روز شوند تا بتوانند با ابزارهای نوین مالی و بورس جهانی رقابت کنند.

سعید خانی اوشانی افزود: صندوق های بازنشستگی با به روز کردن دانش و ابزارهای نوین مالی و متصل شدن به منابع نامحدود خارجی از جمله صندوق های بین المللی، بانک ها، بورس و بازار سرمایه، منابع مالی خود را تامین کرده و گامی بزرگ در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی بر می دارند.

وی ادامه داد: صندوق های بازنشستگی باید با سرمایه گذاری مشارکتی منابع مالی اجرای پروژه های داخلی را تامین و از وابستگی به درآمدهای نفتی بکاهند تا در رقابت با شرکت های خارجی و تحقق اقتصاد مقاومتی موفق عمل کنند.

خانی تاکید کرد: بنگاه های اقتصادی زیرمجموعه صندوق های بازنشستگی نقش مهمی در ایجاد اشتغال، تولید داخل، صادرات و درآمدهای ارزی دارند و به نوعی موتور محرک اقتصاد کشور محسوب می شوند و عملکرد مطلوب شان به تحقق اقتصاد مقاومتی می انجامد.

وی با بیان اینکه توسعه زمانی اتفاق مییفتد که شاخص های سطح زندگی ارتقا پیدا کنند، تصریح کرد: یکی از شاخص های توسعه ملی ارتقا تولیدات صنعتی و حمل و نقل است که این مهم با توجه به بنگاه داری صندوق های بازنشستگی و تامین مالی پروژه های زیر ساختی و تولیدی، اتفاق می افتد.

خانی با بیان اینکه صندوق های بازنشستگی باید برای تبیین وضعیت موجود و چالش های به وجود آمده راه حل های عملیاتی دانشگاه ها، سازمان ها و کشورهای خارجی را در نظر بگیرند، گفت: گردهمایی فعالان اقتصادی صندوق های بازنشستگی در بهمن ماه جاری اگر دستورکار مشخصی داشته باشد و تشریفاتی نباشد می تواند فرصتی برای تبیین وضعیت فعلی صندوق ها از لحاظ منابع، مصارف، دانش، عملکرد، مدیریت و چالش های پیش رو باشد.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز