تشریح علل فاسد شدن پرتقالهای شب عید
رئیس اتحادیه میدان مرکزی میوه و تره بار گفت:در اعلام میزان خسارات دو آمار متفاوت وجود دارد؛ تعاونی روستایی رقم 5 هزار تنی ومدیرعامل اتحادیه باغداران مازندران رقم 10 هزار تنی را عنوان می کنند؛ طبق آماری که به دست ما رسیده است 30 تا 40 درصد از ذخیره های شب عید فاسد شده است که به گفته های مدیرعامل باغداران مازندران نزدیک است.
محسن محمودی-رئیس اتحادیه میدان مرکزی میوه و تره بار- در گفتگو با خبرنگار ایلنا در خصوص اخباری مبنی بر فاسد شدن بخش قابل توجهی از پرتقالهای تنظیم بازار شب عید بیان داشت: در حقیقت دولت با تنظیم بازار شب عید قصد کمک به مردم را دارد ؛اما زمانی که این کار به افرادی با تجربه پایین سپرده می شود؛ممکن است نتایج دلخواه حاصل نشود.
او افزود: برخی تشکل های دولتی و یا صنفی اطلاعات غلطی می دهند که این اطلاعات بدتر از هرگونه تحریم است؛ علت خرابی حجم وسیعی از پرتقال های شب عید نداشتن تجربه کافی دست اندرکاران تهیه این محصولات و یا کیفیت پایین این محصولات بوده است.
رئیس اتحادیه میدان مرکزی میوه و تره بار در ادامه گفت: عده ای علت فاسد شدن این محصول را مجهز نبودن سردخانه ها عنوان می کنند در صورتی که پرتقال های شمال اصلا قابلیت نگهداری در سردخانه هارا ندارد و بعد از یک ماه دچار پوسیدگی می شود، پرتقال شمال را باید در انبارهایی که در شمال کشور وجود دارد نگهداری کرد،تکان دادن بار پرتقال و حمل آن به سردخانه ها موجب بروز لک و در نهایت پوسیدگی می شود.
محمودی در پاسخ به این پرسش که حجم این ضایعات چقدر بوده است بیان داشت: در اعلام میزان خسارات دو آمار متفاوت وجود دارد؛ تعاونی روستایی رقم 5 هزار تنی ومدیرعامل اتحادیه باغداران مازندران رقم 10 هزار تنی را عنوان می کنند؛ طبق آماری که به دست ما رسیده است 30 تا 40 درصد از ذخیره های شب عید فاسد شده است که به گفته های مدیرعامل باغداران مازندران نزدیک است؛بنابراین بازار با کمبود پرتقال مواجه است که این کمبود به تدریج با افزایش قیمت خود را نشان می دهد؛اگرچه که در حال حاضر نیز این محصول با افزایش قیمت مواجه شده است.