رئیس انجمن قطعه سازان:
خودروسازان با قطعه با کیفیت، اتومبیل بیکیفیت تحویل میدهند
رئیس انجمن قطعه سازان با بیان اینکه خودروسازان هیچ وقت نگفتهاند که قطعات تولیدی ما ایراد دارد، افزود: در چنین شرایطی نمیدانیم چرا وقتی از قطعات تولیدی در خودرو استفاده میشود، در نهایت یک خودروی معیوب به مردم تحویل میدهند.
به گزارش خبرنگار ایلنا، رئیس انجمن قطعه سازان در نشست خبری چهارمین نمایشگاه تخصصی قطعات و خدمات خودرو،ماشین آلات راه سازی ،معدنی و کشاورزی موتورهای زمینی اظهار داشت: این نمایشگاه امسال به دلیل استقبال زیادی که از سوی قطعه سازان شده از هتل المپیک به مصلی تهران منتقل شده است و بیش از 180 غرفه در آن وجود دارد.
محمد رجال ادامه داد: این نمایشگاه از تاریخ 4 تا 7 خرداد برگزار خواهد شد و فقط قطعهسازان داخلی در آن شرکت می کنند.
وی تصریح کرد: سالها است به خودروسازان تأکید میکنیم که قطعات خراب و معیوب را به ما برگردانید تا ایراد فنی آن را برطرف کنیم، اما تا این لحظه حتی یک قطعه معیوب هم برگردانده نشده است.
رجال افزود: این در حالی است که قطعات عرضه شده در بازار باید به تأیید ساپکو و سازهگستر رسیده باشد.
رئیس انجمن قطعه سازان با بیان اینکه خودروسازان هیچ وقت نگفتهاند که قطعات تولیدی ما ایراد دارد، افزود: در چنین شرایطی نمیدانیم چرا وقتی از قطعات تولیدی در خودرو استفاده میشود، در نهایت یک خودروی معیوب به مردم تحویل میدهند.
رجال با اشاره به بالا بودن استاندارد قطعات خودروی تولید شده در کشور، گفت: نمیدانیم چرا وقتی خودروسازان، قطعات باکیفیت را از ما میخرند، یک خودرو بیکیفیت به مردم تحویل میدهند.
علیرضا نیکآیین رئیس اتحادیه تعمیرکاران خودرو تهران نیز در این نشست با بیان اینکه تولیدکننده داخلی باید قطعه باکیفیت به مشتری تحویل دهد، گفت: متأسفانه خودروسازان در پرداخت پول به ما کمکاری میکنند به طوری که قطعه را از ما میگیرند، روی خودرو نصب میکنند و در آخر پول ما را میپردازند در حالی که وقتی میخواهند از قطعات خارجی استفاده کنند از همان ابتدا، پول را پرداخت میکنند و حتی اگر قطعه ایراد داشته باشد آن را برنمیگردانند.
کاظمی نایب رئیس اتحادیه لوازم یدکی خودرو نیز در این نشست با بیان اینکه حدود 4 تا 5 درصد قطعات یدکی خودرو موجود در بازار بیکیفیت است، گفت: این قطعات به کشور وارد میشوند و تاکنون نتوانستهایم این قطعات را از بازار خارج کنیم.
بشارتنیا، مجری نمایشگاه قطعات خودرو نیز با اشاره به صدور 2150 جواز برای عرضه قطعات یدکی خودرو در کشور، گفت: 750 مجوز نیز در حال صدور است.
وی ادامه داد: در چنین شرایطی 400 واحد بدون مجوز فعال هستند که دستور پلمب آنها صادر شده است.
وی در عین حال گفت: برخی افراد، قطعات یدکی خودرو را بازسازی میکنند و واحدهای زیر پلهای وجود دارد که قطعات بیکیفیت و بدون گارانتی را تولید و عرضه میکنند.