پاسخ دبیر انجمن صنایع فرآورده های لبنی به اظهارات عسگر اولادی
آقای عسگر اولادی اظهار داشتند: مسئولان دستگاههای نظارتی و وزارتخانه هایی مانند جهاد کشاورزی و صنعت ، معدن و تجارت باید جلوی گران فروشی صنایع در کشور را بگیرند و نگذارند آنها با منافع ملی بازی کنند .
به گزارش ایلنا در پی صحبتهای اخیر رئیس اتاق ایران و چین، انجمن صنایع لبنی بیانیهای به شرح زیر صادر کرد:
با سلام :
احتراماْ به استحضار می رساند از تاجری با سابقه جناب آقای عسگر اولادی انتظار می رود وقتی نسبت به صنعت لبنیات اظهار نظر می فرمایند حداقل از انجمن آن صنعت قبلاً آگاهی لازم نسبت به بهای تمام شده فرآورده های لبنی و دلایل گران تمام شدن این محصولات در کشور نسبت به روسیه را کسب نموده ، سپس اظهار نظر فرمایند ، به ویژه اینکه نه خود دولتمردان خیلی کم پیگیر چنین مباحثی با صنایع لبنی هستند ! که ایشان هم علاوه بر آنان اظهار نظر فرموده اند « مسئولان دستگاههای نظارتی و وزارتخانه هایی مانند جهاد کشاورزی و صنعت ، معدن و تجارت باید جلوی گران فروشی صنایع در کشور را بگیرند و نگذارند آنها با منافع ملی بازی کنند . »واقعاً بیان این گونه کلمات از ناحیه ایشان جای بسی تعجب ، تأسف و تأمل دارد !!!! که بدون دلیل و مستند و مدرک ، صنایع لبنی را به بازی با منافع ملی متهم می نماید بدیهی است این انجمن می تواند در این ارتباط از سخنان ایشان از طریق مجاری قانونی پیگیری های لازم را فصل الخطاب اقدامات آتی خود قرار داده تا اشخاص حقیقی و یا حقوقی نتوانند بدون دلیل ، اینگونه صاحبان صنایع لبنی را مورد اتهام قرار دهند . اینجانب بهای تمام شده چند قلم کالای لبنی از جمله شیر پاستوریزه پر چرب و کم چرب و شیر استریل پر چرب و کم چرب و پنیر 400 گرمی UF و سه قلم ماست پر چرب و کم چرب و همزده را خدمت تان ارسال می نمایم . استدعا دارد مبانی آنالیز بهای تمام شده ای که ایشان را به نتیجه اتهام گران فروشی صنایع لبنی رهنمون شده را نیز اخذ ، مقایسه و نتیجه را رسانه ای فرمائید .
لازم به ذکر است علت اصلی گران تمام شدن کالاهای لبنی در ایران به تغییرات تورمی غیر متعارف بهای تمام شده اقلام اصلی کالا و خدمات ناشی از تصمیمات کلان اقتصادی دولتمردان پس از اجرای هدفمندی یارانه ها برمی گردد ، نظیر شیر خام که از 450 تومان به 1250 تومان رشد کرده که تقریباً دو برابر قیمتهای جهانی است و یا افزایش مواد بسته بندی تحت تأثیرافزایش بهای مواد پتروشیمی و تعرفه ها و هزینه های مالی بانکی و غیر بانکی ، سوخت و انرژی و حمل و نقل و حقوق و دستمزد و در خاتمه نیز سیاستهای حمایتی بخش کشاورزی دولت یازدهم و تأمین منابع مالی آن از طریق صنایع تبدیلی . ایشان اگر تیری برای شلیک علیه گران فروشی دارد بهتر است منشأ گران فروشی را با ارائه مدارک و مستندات قانونی شناسایی و سپس اقدام نمایند . به نظر می رسد در ایران رسم بر این است که خسارت و جریمه خطاهای کلان بعضی از تصمیمات مدیریتی توسط اشخاصی (اعم از حقیقی و حقوقی ) پرداخت گردد که هیچ نقشی در اتخاذ این گونه تصمیمات نداشته اند که صد البته و هو اسرع الحاسبین .
با احترام :
دبیر انجمن صنایع فرآورده های لبنی ایران
رضا باکری