دریافت گواهینامه اعتبارسنجی از یک نهاد بینالمللی
رئیس سازمان ملی استاندارد ایران به پذیرفته شدن گواهینامه های این سازمان از سوی یک نهاد اعتبارسنجی بین المللی اشاره کرد و گفت: ۳۲ کشور جهان از اردیبهشت ماه سال آینده گواهینامههای سازمان ملی استاندارد ایران را خواهند پذیرفت.
به گزارش ایلنا، در مراسم پنجمین دوره جایزه ملی کیفیت ارتباط و فناوری اطلاعات افزود: اجرای برنامه جامع اقدام مشترک توجه موسسههای اعتبارسنجی بینالمللی را به سوی کشور ما جلب کرده و سبب شده است پس از ۱۰ سال بیاعتنایی به ایران، نخستین گامها برای اعتبارسنجی استاندارد ایران برداشته شود.
او گفت: گامهای برداشته شده، دریافت گواهینامه اعتبارسنجی از یک نهاد بین المللی را برای ایران ممکن ساخت و این موضوع سبب شد از اردیبهشت ماه سال آینده ۳۲ کشور و تا پایان سال آینده ۶۱ کشور جهان پذیرای گواهینامههای سازمان ملی استاندارد ایران باشند.
رئیس سازمان ملی استاندارد ایران افزود: اکنون در حال ورود به دوران تازهای هستیم که باید بیش از پیش به افزایش کیفیت توجه شود.
او تاکید کرد رسیدن به کیفیت فقط وظیفه یک نهاد، سازمان، واحد کسب و کار نیست و ادامه داد: تک تک آحاد جامعه وظیفه دارند نسبت به افزایش کیفیت اهتمام ویژه داشته باشند.
رئیس سازمان ملی استاندارد ایران گفت: مدیریت کیفیت هم در سیاستهای اقتصاد مقاومتی و هم در سیاستهای کلی برنامه پیشنهادی ششم توسعه مورد توجه ویژه قرار گرفته است.
به گزارش ایلنا، رئیس جمهور کشورمان، بیست و هفتم دی ماه در صحن علنی مجلس شورای اسلامی لوایح بودجه ۱۳۹۵ و ششمین برنامه پنج ساله توسعه را تقدیم کرد.
به گفته رئیس سازمان ملی استاندارد ایران، باید همانند نظام بین المللی بنگاههای اقتصادی برای حفظ قدرت رقابت، وظیفه نظارت بر افزایش کیفیت را خود بر عهده گیرند.
او بر عزم دولت برای ورود به فضاهای بین المللی و پیوستن به سازمان جهانی تجارت تاکید کرد و گفت: اهتمام به افزایش کیفیت در این رویکرد تازه ورود ایران به مجامع بین المللی را آسانتر میکند.
مراسم اختتامیه پنجمین دوره جایزه ملی کیفیت ارتباطات و فناوری اطلاعات جمهوری اسلامی ایران (ICTINQA) امروز نهم اسفندماه در محل این وزارتخانه برگزار شد.