دبیرکل موسسه جهانی حلال:
محصولات حلال پتانسیل بالایی برای به دست آوردن بازارهای جهانی دارند
بسیاری از کشورهای جهان از جمله چین برای به دست آوردن بازار حلال در تلاش هستند که این کشور به دنبال آموزش در این بخش است و قصد دارد بازارهای حلال را به دست آورد.
به گزارش خبرنگار ایلنا، عبدالحسین فخاری در نشست خبری نمایشگاه بینالمللی و تخصصی محصولات پروتئینی حلال و صنایع وابسته جمعیت رو به رشد مسلمانان را از عوامل تاثیرگذار در رشد صنعت حلال در جهان دانست و گفت: رشد و توسعه اقتصادی در کشورهای مسلمان و ظهور بازارهای بالقوه حلال میتواند زمینه مساعدی برای رشد این صنعت فراهم کند.
وی اظهارکرد: اگر هر کدام از 2 میلیارد مسلمان دنیا تنها سه دلار در روز هزینه غذا داشته باشند، سالانه 1000 دلار هزینه آنها خواهد بود که بازار بزرگی برای غذای حلال فراهم میکند و هیچکس نمیتواند چشمش را بر این بازار ببندد.
فخاری با بیان اینکه بسیاری از افراد اروپایی برای تهیه غذای خود به مراکز حلال مراجعه میکنند، افزود: در برخی از این کشورها قیمت محصولات حلال بین 10 تا 15 درصد گرانتر از محصولات مشابه آن است.
وی ادامه داد: وقتی فعالان این بخش میتوانند با 10 تا 15 درصد افزایش قیمت محصولات خود را به فروش برسانند، نسبت به رقبای خود از قدرت بیشتری برخوردار هستند.
دبیر کل موسسه جهانی حلال با اشاره به اینکه اکنون استاندارد حلال صرفا مربوط به ایران، عربستان یا مالزی نیست، خاطرنشان کرد: این استاندارد مربوط به سازمان کنفرانس اسلامی بوده و از آنجا که اروپاییها در بخش حلال توانایی لازم را ندارند، استانداردهای این سازمان را پذیرفتند.
وی تاکید کرد: اکنون بسیاری از کشورهای جهان از جمله چین برای به دست آوردن بازار حلال در تلاش هستند که این کشور به دنبال آموزش در این بخش است و قصد دارد بازارهای حلال را به دست آورد.