بزرگترین تولیدکننده انار در کشور واحد جداسازی و سورتینگ ندارد
یکی از ویژگیهای انار این است که زمانی که این محصول برداشت میشود مستلزم تفکیک و جداسازی و رتبهبندی است.
مدیرعامل تعاونی باغداران و صادرکنندگان انار ساوه گفت: متاسفانه تکنولوژی جداسازی انار بر اساس سایز در ایران وجود ندارد.
به گزارش خبرنگار ایلنا، علیرضا گوهرباری در حاشیه بازدید خبرنگاران از باغات و سردخانههای انار ساوه بیان داشت: یکی از ویژگیهای انار این است که زمانی که این محصول برداشت میشود مستلزم تفکیک و جداسازی و رتبهبندی است.
وی افزود: تفکیک و رتبهبندی انار بر اساس وزن از 70 گرم تا 500 گرمی است که انار 70 گرمی برای آبگیری و 300 تا 500 گرمی در راستای صادرات جداسازی میشود.
مدیرعامل تعاونی باغداران و صادرکنندگان انار ساوه تاکید کرد: متاسفانه تکنولوژی جداسازی انار در ایران وجود ندارد و آنچه که هم اکنون در کشور برای صادرات انجام میشود بر اساس اطلاعات و نوآوری کشاورزان است.
وی افزود: در کنار سردخانههای نگهداری انار باید واحدهای جداسازی و سورتینگ باشد که متاسفانه این واحد در شهرستان ساوه وجود ندارد.
گوهرباری با تاکید بر اینکه شهرستان ساوه نیازمند یک واحد سورتینگ برای 10 هزار تن انار تولیدی این شهرستان است، افزود: برای راهاندازی این واحد جداسازی و سورتینگ دو میلیارد اعتبار نیاز است و انتظار میرود بخش دولتی این واحد را راهاندازی کند.
مدیرعامل تعاونی باغداران و صادرکنندگان انار ساوه در پایان گفت: مورد مشابه تکنولوژی جداسازی و سورتینگ در امریکا وجود دارد و با توجه به تولید بالای انار در شهرستان ساوه نیازمبرمی به این تکنولوژی وجود دارد.