تعیین تکلیف بانکرینگ؛بزودی
با تلاشهای انجام شده یکی از شرکتهای تابعه شرکت ملی نفت مجوز بانکرینگ را اخذ کرده و فعال خواهد بود این یک مجموعه شرکت خصوصی است که امیدواریم بتوانیم ارزش افزودهای در زمینه بانکرینگ در کشور داشته باشیم.
علی اکبر صفایی مدیر عامل شرکت ملی نفتکش در گفتوگو با خبرنگار ایلنا در خصوص تغییرات ظرفیت نفتکشها در قبل و بعد تحریم، گفت: ظرفیت موجود ما بیش از ۱۵ میلیون تن است و در مورد قبل از تحریم بهتر است اطلاعاتی داده نشود.
وی درباره بانکرینگ (سوخترسانی به کشتی ها)نیز گفت: با تلاشهای انجام شده یکی از شرکتهای تابعه شرکت ملی نفت مجوز بانکرینگ را اخذ کرده و فعال خواهد بود، این یک مجموعه شرکت خصوصی است و امیدواریم بتوانیم ارزش افزودهای در زمینه بانکرینگ در کشور داشته باشیم.
به گزارش ایلنا، بانکرینگ عبارت است از عملیات انتقال سوخت مورد نیاز به کشتیها و سایر شناورها که میتواند به دو صورت سوخت رسانی بر روی دریا با استفاده از شناورهای خاص و یا پهلوگیری کشتی در اسکلههای سوخت رسانی انجام پذیرد. عملیات بانکرینگ علاوه بر ایجاد ارزش افزوده اقتصادی برای کشور عامل، باعث ارتقاء سطح اعتبار اقتصادی و سیاسی کشور بانکرینگ کننده در منطقه، اشتغال زایی به صورت مستقیم در صنعت بانکرینگ و یا به صورت غیر مستقیم در صنایع مرتبط، توسعه زیرساختهای مورد نیاز برای عملیات بانکرینگ مانند بنادر و اسکلهها، خطوط لوله سوخت رسانی، مخازن ذخیره و نگهداری سوخت و... را که در سایر صنایع نیز مورد استفاده قرار میگیرند.
محسن قمصری مدیر امور بین الملل شرکت ملی نفت در نشستی خبری در بیستمین نمایشگاه نفت با بیان اینکه بر اساس درخواست بخش خصوصی در دستورالعمل بانکرینگ کشور بازنگری شده است، گفته بود که در حال حاضر آمادگی داریم مبادلاتمان را با بخش خصوصی بهصورت ریالی انجام دهیم و همچنین برای هموار کردن همکاریها به جای دریافت ضمانتهای بانکی از شرکتهای خصوصی ضمانت ملکی دریافت خواهیم کرد و در عین حال دوره اعتبار باز پرداخت را افزایش دادهایم.
صفایی در ادامه در رابطه با بیمه نفتکشها نیز اظهار داشت: کنسرسیوم بیمه در داخل کشور تشکیل شده که بیمهها را داخل کشور پوشش میدهد.
وی افزود: ما برای بیمه نفتکشها با شرکتهای بیمهای خارجی نیز جوینت شدهایم و در حال حاضر مشکلی نداریم.