رئیس سازمان حمایت خبر داد:
غیبت ۶۴۰ شرکت ایرانی در فرایند ارزیابی حمایت از مصرفکنندگان
تولیدکنندگان و مصرفکنندگان از یکدیگر جدا نیستند چرا که تولیدکنندگان در بخش مواد اولیه خود به نوعی مصرفکننده به حساب میآیند.
رئیس سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان گفت: از مجموع حداقل ۱۰۰۰ بنگاه اقتصادی در کشور تنها ۳۵۹ بنگاه اقتصادی در فرآیند ارزیابی شرکت کردهاند که از میان آنها ۱۱۸ بنگاه موفق به دریافت گواهینامه و تندیس میشوند.
به گزارش ایلنا، سیدمحمود نوابی امروز در همایش روز ملی حمایت از مصرفکنندگان با اشاره به اینکه در طول سالهای اخیر با وجود گسترش بنگاههای اقتصادی در کشور موضوع ارزیابی رعایت حقوق مصرفکنندگان با توجه جدی روبرو نشده است، اظهار داشت: از حداقل هزار بنگاه اقتصادی موجود در کشور که در 20 استان به ارائه خدمات میپردازند، تنها 359 بنگاه اقتصادی در فرآیند ارزیابی شرکت کردهاند که از میان آنها 118 بنگاه موفق به دریافت گواهینامه و تندیس میشوند.
وی با بیان اینکه برای حمایت از حقوق مصرفکنندگان باید این سوال مطرح شود که در جامعه ایران حقالناس در چه جایگاهی قرار دارد، افزود: براساس آموزههای دینی حقالناس برخلاف حقالله که قابل بخشش است با حقوق تک تک افراد مربوط است که باید برای رعایت آن تمام اقدامات لازم صورت گیرد.
نوابی با تأکید براینکه مأموریت استراتژی تولیدکنندگان باید حمایت از مصرفکنندگان باشد، تصریح کرد: تولیدکنندگان و مصرفکنندگان از یکدیگر جدا نیستند چرا که تولیدکنندگان در بخش مواد اولیه خود به نوعی مصرفکننده به حساب میآیند، بنابراین همه افراد جامعه باید از خدمات حمایت از حقوق مصرفکنندگان برخوردار باشند.
رئیس سازمان حمایت از مصرفکنندگان و تولیدکنندگان اضافه کرد: برخی از فروشندگان باید تعهد به کالای فروخته شده خود در قبال مصرفکنندگان داشته باشند اگر کالایی بنا به دلایلی با ایراداتی همراه بود آن را از مصرفکننده پس گرفته و کالای مرغوب در اختیار آن قرار دهند. در کنار این موضوع تعیین قیمتهای معقول نیز برای حفظ حقوق مصرفکنندگان مدنظر تولیدکنندگان قرار گیرد.