رییس کل بیمه مرکزی:
قانون بیمه افت قیمت خودرو را اصلاح میکند/ ۵۶٠ هزار گزارش کروکی آنلاین پلیس به بیمه مرکزی
رییس کل بیمه مرکزی درباره اجرای کروکی آنلاین تصادفات گفت: کروکی آنلاین در حال انجام است و پلیس این کروکیها را به بیمه مرکزی گزارش میدهد و در ٧ ماهه اول امسال ۵۶٠ هزار کورکی آنلاین به بیمه مرکزی اعلام شدهاست.
به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، پرویز خسروشاهی در نشست خبری امروز با اشاره به محصول بیمهای برای بازنشستگان اظهار داشت: یکی از محصولات بیمهای بازنشستگی تکمیلی است البته چندین سال است که این محصول ارایه میشود. از جانب شرکتهای بیمه هم محدودیتی برای ارایه این خدمت وجود ندارد اما جامعه باید با توجه به درآمد سرانه از این محصول بیمهای استقبال کند و موضوع مهم در این بخش تورم است.
وی ادامه داد: این خدمات باید به تورم وصل شوند اما این اقدام در پرتفوی شرکتهای بیمه ریسک را به شدت ریسک بالا میبرد و در حوزه نقدشوندگی و پرداخت خسارت تبعاتی خواهد داشت.
رییس کل بیمه مرکزی درباره اجرای کروکی آنلاین تصادفات گفت: کروکی آنلاین در حال انجام است و پلیس این کروکیها را به بیمه مرکزی گزارش میدهد و در ٧ ماهه اول امسال ۵۶٠ هزار کورکی آنلاین به بیمه مرکزی اعلام شدهاست.
خسروشاهی درباره مصوبه خسارت آفت قیمت خودرو اظهار داشت: آیین نامه افت قیمت خودرو تصویب شدهاست این خدمت بیمه از این جهت خوب است که بخشی از ریسک های مردم را تحت پوشش قرار میدهد اما این خدمت اشکالات جدی در اجرا دارد که باید اصلاح شود. در بیمه مرکزی اگر این خدمت به اجرا نکنیم ترک فعل کردهایم و اگر اجرا کنیم مسائلی برای شرکت های بیمه ایجاد می شود.
وی گفت: طبق قانون افت قیمت خودرو از ابتدای دی ماه باید به اجرا برسد اما باید اشکالات آن حتما باید برطرف شود چراکه ٣٠ هزار میلیارد تومان تعهد شرکتهای بیمهای در بردارد که ٢.٢ درصد بالاتر از سوددهی شرکتهای بیمهای است و شرکت ها مجبور میشوند از ذخایر بیمه آتش سوزی و درمان استفاده کنند از این رو بایدشرط غیرمنصفانه این خدمت بیمه را برطرف کنیم.
خسروشاهی درباره اظهارات رییس جمهوری مبنی بر اینکه بیمه تکمیلی همان زیرمیزی است، اظهار داشت: برداشتم از سخنان رییس جمهور این بوده که پوشش بیمه پایه افزایش پیدا کند وگرنه وقتی تقاضای پوشش بیمه تکمیلی باشد ما به عنوان بیمه گر این تقاضا را که خلاف قانون هم نیست، پوشش میدهیم. فکر میکنم منظور آقای پزشکیان این بود که وقتی قیمت دارویی افزایش پیدا میکند از پوشش پایه خارج پیدا میکند و وقتی بیمه پایه این دارو را پوشش نمیدهد افراد به سمت تکمیلی میروند.
رییس کل بیمه مرکزی درباره افزایش ضریب نفوذ بیمه در کشور گفت: در حال حاضر ضریب نفوذ بیمه در کل دنیا ٩.۵ و در ١۴ کشور پیشرفته ٧ درصد است و این کشورهای پیشرفته ٨١ درصد بازار بیمه را در اختیار دارند. ضریب نفوذ بیمه در سایر کشورها متوسط ٢.٢ درصد است.همچنین ضریب نفوذ بیمه در کل خاورمیانه ١.۵ است و ضریب نفوذ بیمه در ایران فاصلهای با این ارقام ندارد، تنها در امارات ضریب نفوذ بیمه ٢.٩ درصد است که آن هم به ساختار اقتصاد بینالمللی این کشور برمیگردد. بنابراین نباید ضریب نفوذ بیمه ایران را با ٧ درصد کشورهای پیشرفته مقایسه کنیم.
وی گفت: ضریب نفوذ بیمه کاملا وابسته به درآمد سرانه کشورها است و برای افزایش ضریب نفوذ باید بیمههای زندگی رشد پیدا کند که ٨٠ درصد آن پس انداز است و ریسک بیمهای نیست.