خبرگزاری کار ایران

در گفت‌وگو با ایلنا مطرح شد:

دولت در تامین گوشت با نرخ مصوب ناتوان است/ تقاضا کاهش چشمگیر دارد

دولت در تامین گوشت با نرخ مصوب ناتوان است/ تقاضا کاهش چشمگیر دارد
کد خبر : ۱۴۳۵۹۲۵

دبیر انجمن صنعت بسته‌بندی گوشت و مواد پروتئینی کشور گفت: متاسفانه با این افزایش قیمت‌ها، مصرف گوشت قرمز از اولویت مردم خارج شده و تقاضا برای انواع گوشت قرمز کاهش چشمگیر پیدا کرده است تا جایی که مشاهدات ما در واحدهای بسته‌بندی نشان می‌دهد کارکنان سهمیه‌ گوشتی را که از شرکت می‌گیرند می‌فروشند تا اقلام مورد نیاز دیگر را تهیه کنند.

به گزارش خبرنگار ایلنا امروز 19 دی 1402 هر کیلوگرم ران، راسته و سردست گوشت گوسفندی به طور متوسط 600 هزار تومان و ران و سردست گوساله هر کیلو به طور متوسط 500 هزار تومان قیمت دارد که نسبت به میانگین درآمد جامعه قیمت بالایی به شمار می‌آید.

مسعود رسولی، دبیر انجمن صنعت بسته‌بندی گوشت و مواد پروتئینی کشور در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا دلیل این افزایش قیمت را کمبود گوشت قرمز در کشور دانست و گفت: با کاهش جمعیت دام در سال گذشته دولت برای تنظیم بازار گوشت گوسفندی مبادرت به واردات کرد تا بتواند کمبود تولید را جبران کند اما اخیرا کاهش حجم واردات قیمت گوشت گوسفند را بالا برده است.  

وی افزود: تا مرداد ماه سال جاری شرکت پشتیبانی امور دام کشور لاشه دام سنگین را کیلویی 230 هزار تومان می‌خرید و با قیمت  185 هزار تومان به عرضه‌کننده می‌داد از مرداد ماه و پس از آن با افزایش قیمت دام توان شرکت پشتیبانی هم برای خرید آن پایین آمد و نتوانست محصول تولید داخلی را در اختیار عرضه‌کننده قرار دهد و برای پاسخگویی به تقاضا به واردات متوسل شد.

رسولی ادامه داد: قیمت مصوب گوشت ران، دست و راسته گوساله 299 هزار تومان در هر کیلو و قیمت مصوب ران و سردست گوشت گوسفندی 390 هزار تومان است اما دولت در تامین مقدار کافی گوشت قرمز با این قیمت مصوب به میزان کافی موفق نبوده و در نتیجه شمار زیادی نیاز خود را از مغازه‌های قصابی تامین می‌کنند که این واحدهای صنفی نیز قیمت را براساس عرضه و تقاضا تعیین می‌کنند.

دبیر انجمن صنعت بسته‌بندی گوشت و مواد پروتئینی کشور تصریح کرد: متاسفانه با این افزایش قیمت‌ها مصرف گوشت قرمز از اولویت مردم خارج شده و تقاضا برای انواع گوشت قرمز کاهش چشمگیر پیدا کرده است تا جایی که مشاهدات ما در واحدهای بسته‌بندی نشان می‌دهد کارکنان سهمیه‌ گوشتی را که از شرکت می‌گیرند می‌فروشند تا اقلام مورد نیاز دیگر را تهیه کنند.

او شایعات مربوط به ناسازگار بودن گوشت گوسفندی وارداتی با ذائقه ایرانی‌ها را تکذیب کرد و گفت: این را صنف قصابان می‌گویند چون بیشتر عرضه آنها از دام تولید داخل است وگرنه تفاوتی در کیفیت انواع گوشت گرم تولید داخل و وارداتی وجود ندارد. 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز