خبرگزاری کار ایران

برنامه‌های مقاوم‌سازی تاسیسات گاز کشور تشریح شد/ لزوم بکارگیری مشاوران خارجی

برنامه‌های مقاوم‌سازی تاسیسات گاز کشور تشریح شد/ لزوم بکارگیری مشاوران خارجی
کد خبر : ۱۳۷۱۰۱۴

مدیر عامل شرکت ملی گاز با بیان اینکه باید تجربیات دنیا را در حوزه مقاوم سازی در نظر داشته باشیم، گفت: اگر قرار باشد برنامه بلندمدت برای مقاوم سازی در نظر بگیریم، لازم است تمام عوامل را کنار هم ببینیم.

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، مجید چنگی در اولین همایش مقاوم‌سازی تاسیسات و تجهیزات تولید، انتقال و شبکه توزیع گاز طبیعی در کشور با بیان اینکه شرکت ملی گاز مسئولیت سنگینی دارد و با مجموع تاسیسات در بخش تولید، انتقال و توزیع یکی از شرکتهای برتر در جهان است، اظهار داشت: شرکت گاز ۷۰ درصد انرژی کشور را تامین می کند، جدای بحث تامین گاز خانگی و تجاری؛ گاز صنایع، نیروگاه، فولاد ‌و پتروشیمی که محور اصلی تولیدند را باید تامین کند.

وی با تاکید بر اینکه مقاوم سازی تاسیسات برای اینکه خللی در خدمات رسانی بوجود نیاید مهم است، گفت: مقاوم سازی ابعاد و مولفه های مختلفی دارد، باید در نظر بگیریم مقاوم سازی نیروی انسانی بالاتر از تجهیزات است.

مدیر عامل شرکت ملی گاز ایران تصریح کرد: در زمستان سال گذشته شاهد بودیم در سرمای منفی ۳۰ درجه با اراده قوی ماموریت تعمیرات انجام شد،

وی با بیان اینکه باید تجربیات دنیا را در حوزه مقاوم سازی در نظر داشته باشیم، گفت: اگر قرار باشد برنامه بلندمدت برای مقاوم سازی در نظر بگیریم، لازم است تمام عوامل را کنار هم ببینیم.

وی خاطرنشان کرد: مقاوم سازی مقوله کوتاه مدت نیست، مقوله ای متناسب با رشد فناوری که می تواند شکل های مختلف را در خود جای دهد، دنیا تجربیات خوبی دارد، بنابراین ترازیابی و بهره گیری از الگوی جهانی مهم است و باید به طور جدی مورد توجه قرار گیرد.

معاون وزیر نفت گفت: آنچه مهم است اینکه بتوانیم با آگاهی کامل یک نقشه راه و سند جامع مقاوم سازی صنعت گاز را تدوین کنیم و برای این کار لازم است که از مراکز علمی بهره بگیریم و از شرکتهای دانش بنیان استفاده کنیم.

وی با اشاره به اهمیت مقاوم سازی در حوزه مسایل سایبری گفت؛ حملات سایبری ممکن است تاسیسات را از سرویس خارج کند بنابراین در مقاوم سازی باید این مقوله را مدنظر قرار دهیم.

وی با اشاره به اینکه باید ضمن بهره بردن از پتانسیل های علمی از تجربیات دنیا نیز در این‌حوزه استفاده کنیم، افزود: در حوزه تدوین اسناد می توانیم از مشاور بین المللی نیز استفاده کنیم.

چنگی بیان داشت: روی تاسیسات ما در عسلویه ۱۵۰ میلیارد دلار سرمایه گذاری شده، در مجموع سرمایه عظیمی سالها هزینه شده و نیاز است که تلاش جدی کنیم حفظ شوند.

وی با بیان این‌که بیش از ۴۷۵ هزار کیلومتر شبکه گازرسانی در کشور داریم که باید از ابعاد مختلف به آن توجه شود، افزود: با ایجاد مقاوم سازی می‌توانیم از ظرفیت‌های جدید برای تجهیزات داخلی در این حوزه استفاده کنیم که این موضوع مهمی است.

مدیرعامل شرکت ملی گاز با بیان این که باید نگاه فرابخشی در این حوزه وجود داشته باشد، خاطرنشان کرد: در برنامه هفتم کشور نیز باید این مساله مورد توجه قرار گیرد البته در ابعاد دیگری در صنعت گاز اکنون در حال برنامه ‌ریزی هستیم.

وی همچنین به موضوع هوشمندسازی اشاره و اظهار داشت: تعویض کنتورهای معمولی با کنتورهای هوشمند، تعویض بخاری‌های راندمان پایین با راندمان بالا را در دستور کار داریم همچنین برنامه جامعی را برای مباحث آموزشی و فرهنگ سازی در دستور کار قرار داده‌ایم.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز