قطع گاز صنایع کوچک در مرحله آخر قرار بگیرد
معاون وزیر صمت با تاکید بر اینکه قطع گاز صنایع کوچک در مرحله آخر قرار گیرد، تصریح کرد: برخی صنایع برای جبران قطعی گاز مجبورند قیمت تمام شده کالا را بالا ببرند و یا اینکه نیروهای خود را اخراج کنند، حتی قطعی ناگهانی منجر به ریزش کوره ها می شود که هزینه سنگینی در پی دارد.
به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، علی رسولیان در جلسه ستاد مدیریت بحران در وزارت کشور که با حضور وزیر کشور انجام شد، با بیان اینکه بخش صنعت همکاری خوبی را با بخش گاز کشور داشته است، اظهار داشت: وظیفه ما این است که در شرایط بحرانی کمک کنیم اما بخش صنعت 2 درصد آب، 10 درصد گاز و 35 درصد برق کشور را مصرف میکند که نقش بالایی در معیشت و اشتغالزایی دارد.
وی افزود: ما در فصل تابستان 4 ماه قطعی برق داریم و در زمستان نیز قطعی گاز از سیمانیها آغاز و به استخرها هم رسیده است.
معاون وزیر صمت با بیان اینکه قطعیها اثرات کوتاه مدت معیشتی خواهد داشت، گفت: اکنون زمان قطع برق تابستان و قطع گاز زمستان در حال نزدیک شدن به هم است که اثرات منفی بر اقتصاد کشور دارد.
وی با تاکید بر اینکه قطع گاز صنایع کوچک در مرحله آخر قرار گیرد، تصریح کرد: برخی صنایع برای جبران قطعی گاز مجبورند قیمت تمام شده کالا را بالا ببرند و یا اینکه نیروهای خود را اخراج کنند، حتی قطعی ناگهانی منجر به ریزش کورهها میشود که هزینه سنگینی در پی دارد.
رسولیان با تاکید بر لزوم اطلاع رسانی قبلی برای قطع گاز صنایع گفت: اگر برای صنایعی که قطعی گاز دارند مشوق در نظر بگیریم و یا جریمه پرداخت شود از نقطه سر به سر خارج می شوند.
در ادامه این جلسه هوشنگ فلاحتیان در همین رابطه گفت: دوگانه سوز کردن صنایع خسارت ها را به حداقل میرساند و صنایع کوچک و بزرگ می توانند براحتی این کار را انجام دهند.
معاون برنامه ریزی وزیر نفت تاکید کرد: واحدهای صنعتی می توانند براحتی در تابستان ذخیره سازی گازوئیل انجام داده و در نتیجه استمرار تامین برق داشته باشند.
وی خاطرنشان کرد: ما میتوانیم برای بخش صنعت سهمیه گازوئیل در نظر بگیریم که خسارتی به بخش تولید وارد نشود.