خبرگزاری کار ایران

در گفت‌وگو با ایلنا تشریح شد:

چرا مشکل فاضلاب اهواز حل نمی‌شود؟

چرا مشکل فاضلاب اهواز حل نمی‌شود؟
کد خبر : ۱۳۱۲۲۸۳

نماینده مردم اهواز با بیان اینکه مشکل فاضلاب برای مردم منطقه بحرانی شده است، گفت: با پیگیری‌ها اختصاص اعتبار 900 میلیارد تومانی برای اهواز و شهرستان‌های هم‌جوار در نظر گرفتیم اما از ابتدای سال تا یک ماه پیش یک ریال هم تخصیص داده نشده است.

مجتبی یوسفی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا، درباره وضعیت پیشرفت پروژه جمع‌آوری فاضلاب اهواز باتوجه به مشکلاتی که زمان بارندگی برای مردم حادث می‌شود، اظهار داشت: ما در سنوات گذشته تذکراتی را  در خصوص توجه به زیرساخت‌های خوزستان دادیم، در سال‌های گذشته با 10 میلیارد تومان می‌توانستیم پیشرفت خوبی در پروژه داشته باشیم اما به جایی نرسیدیم و اکنون برای یک کیلومتر شبکه فاضلاب باید 4 تا 5 میلیارد هزینه کنیم، زیرا افزایش هزینه‌ها برای انجام پروژه‌های عمرانی قابل مقایسه با هزینه تمام شده در قبل نیست، در گذشته کوتاهی شد و به حل مشکلات زیرساختی در استان‌های جنوبی و در حوزه آب و آبرسانی به روستا و آب‌های سطحی که وظیفه شهرداری‌ها است یا توجه نشده و یا اینکه اولویت‌بندی صورت نگرفته است. 

وی با انتقاد از عملکرد استاندار خوزستان در این حوزه گفت: آنگونه که اخیرا استاندار خوزستان اعلام کرده دستاوردهای ایشان طی یک سال گذشته از کل دستاوردهای کشور بیشتر است اما سوال اینکه چرا مشکل شبکه فاضلاب استان به قوت خود باقی است؟ 3 سال است که نمایندگان و برخی مسئلوین در خصوص حق آلایندگی تلاش می‌کنند اما ایشان حتی یک جلسه هم در این خصوص تشکیل نداده است.

نماینده مردم اهواز با بیان اینکه مشکل فاضلاب برای مردم منطقه بحرانی شده است، تصریح کرد: با پیگیری‌ها اختصاص اعتبار 900 میلیارد تومانی برای اهواز و شهرستان‌های هم‌جوار در نظر گرفتیم اما از ابتدای سال تا یک ماه پیش یک ماه پیش یک ریال هم تخصیص داده نشده است، همچنین جلساتی را پیگیری کردیم و 240 میلیارد تومان اعتبار گرفتیم بنابراین باید سرعت کار بیشتر می‌شد اما کاری انجام نشد، شهرداری اهواز زمانی اعتبار نداشت اکنون 1100 میلیارد تومان اعتبار اختصاص دادیم و این جدای اعتبارات حل آلایندگی است حال مردم حق دارند بپرسند که چرا مشکل آب‌های سطحی حل نشده است؟

وی ادامه داد: کوتاهی دیگر استانداری اینکه سال 1400 در تبصره منابع بحران 500 میلیارد تومان به شهرداری‌های کشور و آب‌های سطحی مصوب شد که 300 میلیارد تومان سهم خوزستان و از این میزان 150 میلیارد تومان سهم اهواز بود اما با کوتاهی استاندار این اعتبار برگشت، سال 99 با مدیریت استانداری قبلی 500 میلیارد تومان اوراق به مترو اختصاص دادیم که متاسفانه جذب نشد، مردم خوزستان و اهواز به حق گله دارند.

یوسفی بیان داشت: زمان بارندگی برعکس دیگر مناطق کشور مردم اهواز نگران می‌شوند، این واقعیت شهر اهواز است دلیل آن هم اینکه برخی تلاش می‌کنند مسئولیت را تصاحب کنند اما زمان پاسخگویی یا اقدامات کمی انجام می‌دهند و یا پاسخگو نیستند.

وی درباره دلیل مشکلات فاضلاب در شهر اهواز در زمان بارندگی گفت: دلیل یکی از موضوعات این است که موقعیت توپوگرافی استان‌های جنوبی زمین تخت است و پستی و بلندی ندارد زمان بارندگی روان‌آب‌های سطحی جاری نمی‌شوند و مردم را دچار مشکل می‌کنند.

این نماینده مجلس در ادامه خاطرنشان کرد: نمایندگان برای پروژه فاضلاب 3 هزار میلیارد تومان و برای آبرسانی 4 هزار میلیارد تومان اعتبار آوردند، بنابراین باید سرعت بالا می‌رفت، اما همچنان در حوزه آب شرب و فاضلاب نگرانیم، اکنون معبار حفاری شده و بخشی از آنها رها شده‌اند و مردم دچار مشکل شده‌اند و تنها کار استانداری این است که شب بارندگی جلسه بحران تشکیل می‌دهد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز