بیش از هزار رای اجرا شده در حوزه ساخت و سار غیرمجاز
رئیس سازمان امور اراضی کشور با اشاره به اینکه یکهزار و ۴۵۰ رأی اجرا نشده در حوزه ساختوساز غیرمجاز و تصرف اراضی داریم که باید به آن پرداخته شود، گفت: موضوع زمین در مازندران ویژهتر از سایر استانهاست و اکنون مورد هجوم غارتگران زمین قرار گرفتیم.
به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی سازمان امور اراضی، صفدر نیازی در جلسه کارگروه فراقوهای مبارزه با زمینخواری، اظهار کرد: زمین ارث ما نیست بلکه امانتی برای آیندگان است.
وی گفت: امنیت غذایی یکی از مولفههای امنیت ملی است و رهبر معظم انقلاب و رئیس جمهور صراحتاً به حفظ زمین و امنیت غذایی تأکید ویژه دارند.
نیازی با بیان اینکه نقش حفظ و ارزش زمین در امنیت غذایی بر کسی پوشیده نیست، افزود: ۴۲ درصد برنج کشور در مازندران تولید میشود و در سایر محصولات کشاورزی هم مازندران رتبههای برتر را دارد.
سرپرست سازمان امور اراضی کشور اظهار کرد: حفظ زمین در مازندران آخرین سنگر برای حفظ اراضی است و اراضی کشاورزی با توجه به هجوم گسترده غارتگران شکننده شده است و باید با همگرایی به حفظ زمین برسیم.
وی با اشاره به اینکه همه دستگاههای اجرایی، قضایی و قانونگذاری در کنار هم باشیم تا زمین را حفظ کنیم، بیان کرد: موضوع زمین در مازندران ویژهتر از سایر استانهاست و اکنون که مورد هجوم غارتگران زمین قرار گرفتیم، حال زمین خوب نیست.
نیازی گفت: اگر امنیت غذایی میخواهیم باید زمین را حفظ کنیم چرا که هر هکتار زمین برنج ۷۰ نفر را تأمین میکند.
وی ادامه داد: در توسعه شهری باید دقت کنیم تا زمینهای کشاورزی از انتفاع و کاربری کشاورزی خارج نشود و امنیت غذایی را حفظ کنیم.
رئیس سازمان امور اراضی کشور با اشاره به اینکه یکهزار و ۴۵۰ رأی اجرا نشده در حوزه ساختوساز غیرمجاز و تصرف اراضی داریم که باید به آن پرداخته شود و تعیین تکلیف شود، گفت: ایجاد روستا و شهرهای جدید، تعدد بنگاههای غیرمجاز، پایین بودن بهرهوری سرمایه در بخش کشاورزی و عدم رقابت تولید با ارزش افزوده ناشی از تغییر کاربری و عدم اجرای دقیق آمایش سرزمین در کشور از مهمترین دلایل و مصادیق تغییر کاربری است.