به همت فولاد هرمزگان؛
دومین کنفرانس بینالمللی فولادسازی و ریختهگری در بندرعباس برگزار شد
دومین کنفرانس بینالمللی فولاد سازی و ریخته گری مداوم سه شنبه ۱۷ اسفندماه در تالار آوینی بندرعباس با حضور مدیران فولادی، متخصصان، مسئولان و نمایندگان مجلس آغاز شد.
به گزارش خبرنگاراقتصادی ایلنا، معروفخانی، مدیرعامل فولاد هرمزگان گفت: در فولاد هرمزگان در موضوعات علمی، همواره مصمم هستیم و به سمت تکنولوژی روز حرکت می کنیم و برگزاری این کنفرانس نیز ناشی از همین نگاه است.
معروفخانی در دومین کنفرانس بین المللی فولادسازی و ریختهگری از کاظمی به دلیل توجه ویژه به فولاد به خصوص برگزاری این کنفراس تشکر کرد و گفت: از طیب نیا مدیرعامل فولاد مبارکه تشکر میکنم که در بحث های علمی و این کنفراس توجه ویژه ای دارد. همچنین از نماینده ولی فقیه، امام جمعه بندرعباس و نمایندگان مجلس شورای اسلامی نیز سپاسگزارم.
وی با بیان اینکه استقابل متخصصان از این کنفراس قابل تقدیر است، اظهار کرد: امسال 70 نخبه را با همکاری آموزش و پرورش و نهادهای مربوطه شناسایی و از آنها حمایت کردیم. فولاد هرمزگان در تمامی این موارد همیشه پیشگام بوده است.
معروفخانی اظهار کرد: امسال افتخار داشتیم تندیس تعالی سازمانی را به همت کارکنان شرکت فولاد هرمزگان کسب کنیم. همچنین چندین جایزه دیگر را نیز بدست آوردیم.
مدیرعامل فولاد هرمزگان گفت: امسال در دهه مبارک فجر چندین طرح را با پشتیبانی مدیرعامل فولاد مبارکه و مسئولان کلنگ زنی کردیم. فولاد هرمزگان در طرح های توسعه ای از پیشگامان فولاد کشور است. اجرای طرح های فولادی در کنار آب های آزاد هرمزگان موجب دگرگونی و بهبود فعالیت های اقتصادی و اشتغال خواهد شد و به تکمیل زنجیره فولاد کمک خواهد کرد.
لزوم به کارگیری روش بهینه فراوری سرباره مطابق با نیاز کشور
معاون تکنولوژی و توسعه فولاد هرمزگان گفت: باید روش بهینه فراوری سرباره متناسب با نیازهای کشور انتخاب و به کارگرفته شود و ضرورتهای محیط زیستی نیز باید مورد توجه باشد.
علیرضا کاظمی دبیر دومین کنفرانس بین المللی فولاد سازی و ریختهگری مدام و معاون تکنولوژی و توسعه فولاد هرمزگان درخصوص اقتصاد چرخشی در صنعت فولاد گفت: اقتصاد چرخشی، اقتصادی است که بتواند بار طبیعت را کاهش دهد. در 50 سال گذشته سرمایهگذاری زیادی برای تولید فولاد مقاوم با بار کمتر صورت گرفته و وزن مصنوعات فولادی تا 40 درصد کاهش یافته است.
وی با بیان اینکه عمدهترین محصولات جانبی مهم در صنعت فولادسازی سرباره، غبار و گازهای فرایندی است،گفت: در بسیاری از کشورهای دنیا سربارههای آهن و فولاد سهم قابل توجهی در اقتصاد چرخشی در صنعت فولاد دارند.
دبیر دومین کنفرانس بین المللی فولاد سازی و ریختهگری مدام درخصوص بازیافت این مواد نیز گفت: در اتحادیه اروپا 70 درصد سرباره فولادسازی به مصارف جاده سازی میرسد، این میزان در درژاپن 100 درصد بوده و اولین کاربرد آن نیز در صنعت سیمان است.
وی با اشاره به اینکه اصلیترین کاربرد سرباره فولادسازی در صنعت راه سازی است، ادامه داد: برای فراوری سرباره دو روش فراوری سرد و گرم وجود دارد، در ایران نیز فولاد مبارکه فراوری سرد و گرم را به کار گرفته است و فولاد خوزستان نیز دو روش فراوری سرد را دنبال میکند.
کاظمی با اشاره به تاییدیه راه آهن جمهوری اسلامی ایران مبنی بر استفاده از سرباره نیز گفت: در ایران نیز باید روش بهینه فراوری سرباره متناسب با نیازهای کشور انتخاب و به کارگرفته شود. همچنین ضرورتهای محیط زیستی نیز باید مورد توجه باشد. مسئله دوم تولید غبار است به ازای تولید هر تن مذاب حدود 13 کیلوگرم غبار ایجاد میشود و یکی از کارهای مهم که در اروپا انجام شده است بازیافت غبارها در کوره قوس است.
فناوری در فولاد هرمزگان نقش مهمی دارد
مدیر علم و فناوری استان هرمزگان گفت: فولاد هرمزگان حرکت خوبی را از دو سال گذشته آغاز کرده و به سمت تکنولوژی نو رفته است.
فتاح، در دومین کنفرانس بین المللی فولاد سازی و ریخته گری گفت: هوشمندسازی فولاد نشان میدهد فناوری در فولاد هرمزگان نقش مهمی دارد. مدیریت فولاد هرمزگان آمادگی پذیرش ایده های نو دارد و پارک علم و فناوری استان هرمزگان نیز آمادگی تجاری سازی ایده های نو در صنعت فولاد را دارد.
وی با بیان اینکه صاحب نظاران داخلی و خارجی نیز در این همایش حضور دارند، اظهار کرد: فولاد هرمزگان به لحاظ ارتباط با دانشگاه سرامد در صنعت کشور است. امیدوارم با همکاری دانشگاههای صنعتی کشور بتوانیم اقدامات خوبی در فولاد هرمزگان شکل دهیم.
فتاح، افزود: ما در پارک فناوری به دنبال نخبه پروری هستیم و در این خصوص دیدگاه های خوبی نیز در فولاد هرمزگان وجود دارد.
ایجاد محلی برای تبادل اطلاعات از اهداف اصلی دومین کنفرانس بین المللی فولادسازی و ریختهگری مدام
دبیر دومین کنفرانس بین المللی فولادسازی و ریختهگری مدام گفت: هدف از برگزاری کنفرانس ایجاد فرصتی برای تبادل ایدهها و تجربیات و مشکلات صنعت فولاد و یافتن راه حلی برای آنها است.
علیرضا کاظمی دبیر دومین کنفرانس بین المللی فولاد سازی و ریختهگری مدام در گفتوگو با خبرنگار ایلنا گفت: هدف از برگزاری کنفرانس ایجاد فرصتی برای تبادل ایدهها و تجربیات و مشکلات صنعت فولاد و یافتن راه حلی برای آنها است.
وی یکی از اصلی ترین مشکلات فولاد را کمبود مواد اولیه نام برد و گفت: یکی از اصلی ترین دلایل برگزاری این همایش گردهمآیی دوستان و یافتن راهحلی برای این اتفاق هستیم.
دبیر دومین کنفرانس بین المللی فولاد سازی و ریختهگری مدام ادامه داد: انتشار دستاوردهای نو در صنعت فولاد نیز از دیگر اهداف این کنفرانس است، از دیگر موارد استفاده از همفکری 250 کارشناس و متخصص برای ارزیابی مقالات ارائه شده است.
وی با اشاره به اطلاع رسانی گسترده در این خصوص گفت: از دوستان و همکارانی که در برگزاری این کنفرانس و انعکاس اخبار ما را یاری میکنند کمال تشکر و قدردانی دارم.
فولاد هرمزگان در تولید اسلب رکوردهای متعددی را بدست آورد
علی اصغر مدنی معاون بهره برداری فولاد هرمزگان در خصوص تولید اسلب در فولاد هرمزگان گفت: فولاد هرمزگان در تولید اسلب رکوردهای متعددی را بدست آورده است. امسال 3 رکورد مهم ماهیانه را در تولید اسلب بدست آورده ایم. این رکوردها علارغم مشکلات از جمله قطعی برق و با همت کارکنان صورت گرفته است.
مدنی در دومین کنفرانس بینالمللی فولاد سازی و ریخته گری با اشاره به اجرایی گریدهای ویژه در فولاد هرمزگان گفت: رکوردهای خوبی در کاهش مصرف نسوز کسب کرده ایم . درصد بومی سازی از سال 99تا 1400 افزایش چشمگیری داشته است. توجه کرده ایم که این بومی سازی هم توجیه اقتصادی داشته باشد و همینطور باعث ایجاد اشتغال در کشور شود.
وی ادامه داد: توانسته ایم پودرهای ریخته گری، گریدهای کم کربن، گریدهای متوسط کربن و... بومی سازی کنیم. همچنین ارتقای سیستم سطح دو ریخته گری فولاد را اجرایی و هوشمندسازی فرایندهای فولادسازی نیز بومی سازی شد.
وی با بیان اینکه ما به دنبال کاهش انرژی هستیم،گفت: عیوب تختال ما کاهش چشمگیری داشته است و رکوردهای خوبی کسب کردیم. امسال نیز در بهمن ماه در تولید اسلب رکوردهای خوبی کسب کرد.
گردهمایی بیش از 230 کارشناس و متخصص فولاد
مدیر روابط عمومی فولاد هرمزگان از گردهمایی بیش از 230 کارشناس و متخصص فولاد در دومین کنفرانس بین المللی فولاد سازی و ریختهگری خبر داد.
رضا صفریان مدیر روابط عمومی فولاد هرمزگان درحاشیه اولین روز از دومین کنفرانس بین المللی فولاد سازی و ریختهگری که امروز سه شنبه 17 اسفندماه در تالار شهید آوینی بندرعباس برگزار شد، به خبرنگار ایلنا گفت: این کنفرانس خوشبختانه با استقبال بسیار خوب کارشناسان و ریخته گران صنعت فولاد روبهروشد و در آن بیش از 230 نفر از کارشناسان و متخصصان این حوزه گرد هم آمدهاند و با ارائه مقالات و حضور در کارگاههای تخصصی به تبادل نظر میپردازند.
وی ادامه داد: هدف ما بیشتر برقراری ارتباط بین صنعت و دانش در بین فولادگران است و اینکه بتوانیم مشکلات خودمان را مطرح نموده و با همفکری سایر متخصصان راه حلی برای آن پیدا کنیم . همچنین بتوانیم بخشی از مسئولیت اجتماعی خود را که حمایت از رویدادهای علمی است به انجام برسانیم.
وی تاکید کرد: امیدواریم در طی این دو روز با حمایت شرکتهای دانش بنیان بتوانیم به اهداف این همایش دست یابیم.
کنفرانس فولاد سازی محلی برای اشتراک گذاری علم فولادسازی است
معاون تکنولوژی فولاد هرمزگان گفت: کنفرانس فولاد سازی محلی برای اشتراک گذاری علم فولادسازی است.
کاظمی در حاشیه دومین کنفرانس بین المللی فولاد سازی و ریخته گری گفت: تکنولوژی صنعت فولاد در دنیا همواره در حال به روز شدن هستند که برای به روز شدن باید آنها را دنبال کرد.
کاظمی با اشاره به کنفرانس اول فولاد سازی و ریخته گری در سال گذشته گفت: همواره لزوم برگزاری یک کنفرانس تخصصی در صنعت فولاد احساس می شد. در این راستا فضایی ایجاد شد تا تبادل نظر صورت بگیرد و متخصصان و کارشناسان بتوانند تجارب و علم خود را به اشتراک بگذارند.
حضور کارشناسان و متخصصان در کنفرانس بینالمللی فولاد سازی
مدیر متالورژی و تحقیق و توسعه شرکت فولاد هرمزگان گفت: با توجه به وسعت صنعت فولاد در سراسر کشور نیاز است تا کنفرانسهای تخصصی و هم اندیشی در این صنعت صورت بگیرد. خوشبختانه شرکت فولاد هرمزگان در این امر پیش قدم شده است.
زارع، در حاشیه دومین کنفرانس بین المللی فولاد سازی و ریخته گری گفت: در حال حاضر در این کنفرانس از افراد متخصص و کارشناس، پژوهشگران و شرکت های دانش بنیان در حوزه ریخته گری دعوت به عمل آمده است.
وی اظهار کرد: شرکت فولاد هرمزگان به نخبگان توجه ویژه کرده و از تعدادی نخبه در بخش فولادسازی و ریخته گری دعوت کرده و یک تور صنعتی برای آنها در نظر گرفته است تا در این بخش ها مشارکت کنند.
وی با اشاره به تحریم های موجود در صنعت فولاد گفت: تحریم ها شرایط را سخت کرده است و اما تاثیری بر این صنعت نگذاشته و متوقف نکرده است. این کنفرانس می تواند کمکی به صنعت فولاد باشد.
مدیر متالورژی و تحقیق و توسعه شرکت فولاد هرمزگان در خصوص شرایط فولاد هرمزگان در سال جاری گفت: با توجه به تحریم ها به بحث بومی سازی توجه ویژه ای شده و برای سال آینده نیز برنامه استراتژی تنظیم شده است.
دومین کنفرانس بین المللی فولاد سازی و ریخته گری مداوم سه شنبه ۱۷ اسفند ماه ساعت ۹:۰۰ در تالار آوینی بندرعباس آغاز و پس از ارائه مقالات و تبادل نظرات کارشناسان عصر چهارشنبه ۱۸ اسفند ماه به کار خود پایان خواهد داد.
فولاد هرمزگان در بین فولادیهای کشور پیشرو است
مدیرعامل فولاد هرمزگان از افزایش درآمد این شرکت خبر داد و گفت: درآمد 11 ماهه فولاد هرمزگان معادل 8 سال گذشته این شرکت است. این یک رکرود بی سابقه در این شرکت است. تمامی همکاران در فولاد هرمزگان با توجه به مشکلات، پای کار بودند و باعث کسب رکورد پی در پی شدند.
به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، معروفخانی، در حاشیه دومین کنفرانس بین المللی فولاد سازی و ریخته گری گفت: برگزاری کنفرانس های بین المللی در حوزه فولادسازی و ریخته گری و استفاده از نظریات متخصصان و کسانی که در این حوزه پژوهشهای خوبی داشته اند در شرایط تحریم الزامی است.
وی گفت: خوشبختانه در کنفرانس اکثر دانشگاهها، نخبگان، متخصصان و فارغ التحصیلان، دکترا و فوق دکترا حضور داشتند که در کارگاههای آموزشی از نظرات آنها استفاده خواهد شد. این هم افزایی در حوزه بومی سازی کمک شایانی به صنعتگران حوزه فولاد و ریخته گری کشور خواهد داشت.
وی با اشاره به قطعی برق و قطعی گاز گفت: قطعی حامل های انرژی مشکلات بسیاری برای فولادسازان ایجاد کرده است؛ اما با این وجود با همت و تلاش های شبانه روزی کارگران و مدیران شاهد ثبت رکوردهای متعددی بوده ایم.
مدیرعامل فولاد هرمزگان از افزایش درآمد فولاد هرمزگان خبر داد و گفت: درآمد 11 ماهه فولاد هرمزگان معادل 8 سال گذشته این شرکت است. این یک رکرود بی سابقه در این شرکت است. تمامی همکاران در فولاد هرمزگان با توجه به مشکلات، پای کار بودند و باعث کسب رکورد پی در پی شدند.
وی ادامه داد: برای اولین بار بعد از تاسیس فولاد هرمزگان 4 طرح توسعه ای آغاز شد که شامل آغاز احیای 900 هزار تنی با حضور دکتر طیب نیا، مدیر خوش فکر، جهادی فولاد مبارکه؛ مخازن 30 هزار تنی ذخایر آهن اسفنجی و گازهای صنعتی 10 هزار متر مکعب بر ساعت اکسیژن است. همچنین احیای یک میلیون 720 هزار تنی در ستاره سیمین اجرایی شد که این طرح حداقل 2500 اشتغال مستقیم ایجاد خواهد کرد.
مدیرعامل فولاد هرمزگان اظهار کرد: دکتر طیب نیا یک مدیر خوشفکر، جوان و انقلابی است و از روزی که سکان مدیریت فولاد مبارکه را به دست گرفته است شاهد ادامه موفقیتهای فولاد مبارکه در طرح های توسعه ای هستیم و حمایت های بی دریغ وی باعث اجرای 4 طرح توسعه ای در فولاد هرمزگان شده است. امروز نیز وی از این کنفرانس حمایت کرده است.
وی با بیان اینکه فولاد هرمزگان در سطح فولادی های کشور پیشرو است، گفت: در دو سال گذشته قرارداد افزایش ظرفیت از یک میلیون و 500 تن به 3 میلیون تن توسط شرکت های آلمانی امضا شد؛ اما به دلیل شروع تحریم های ظالمانه این قرارداد کنسل شد. امسال به ویژه با کمک متخصصان داخلی بر بومی سازی تاکید شد که خوشبختانه در حال حاضر ظرفیت اسمی فولاد هرمزگان از یک میلیون 500 هزار تن به یک میلیون 700 تن افزایش یافته است. ظرف چند ماه آینده نیز به 2 میلیون تن خواهد رسید و برنامه ریزی شده در ماه های آینده به 3 میلیون تن برسد.
معروفخانی با شاره به اهداف فولاد هرمزگان در سال آتی گفت: با حمایت های دکتر طیب نیا برای تکمیل کردن زنجیره تولید فولاد هرمزگان نورد گرم 3 میلیون 500 تنی آغاز خواهیم کرد. این طرح باعث می شود در انرژی صرفه جویی و ارزش افزوده خوبی ایجاد شود و همچنین کشور از واردات ورق بی نیاز خواهد شد.
مدیرعامل فولاد هرمزگان یکی از چالش های فولادسازان را قطعی حامل های انرژی عنوان کرد و گفت: امیدوارم با همت دولت سیزدهم و برنامه ریزی هایی که شده و سرمایه گذاری های شرکت های فولادی مانند فولاد مبارکه مشکلات برطرف شود.
اولین صندوق درمانی حامی کارگران و خانوادههای آنها در فولاد هرمزگان تاسیس شد
مدیرعامل فولاد هرمزگان گفت: اولین کشوری هستیم که صندوق درمان را برای کارگران فولاد در حمایت از بیماری خاص کارگران و خانوادههای آنها ایجاد کردیم
معروفخانی درخصوص برنامههای فولاد هرمزگان درحمایت از کارگران گفت: معتقدم که در هر بنگاه اقتصادی منابع انسانی اصلیترین سرمایههای آن بنگاهها هستند بنابراین برنامههایی که در حمایت از کارگران صورت میگیرد هزینه کرد نیست، بلکه نوعی سرمایهگذاری است.
وی ادامه داد: باتوجه به آنکه در سال جاری حدود 4 ماه قطعی برق و گاز داشتیم و این موجب واردشدن صدمات زیادی به صنعت فولاد شد. اما به دلیل تلاش کارگران ما تغییری از نظر درآمدی و سود نسبت به سال گذشته که هیچ قطعیای وجود نداشت، نداشتیم این نشان میدهد که ما هرچه در حوزه منابع انسانی هزینه کنیم درجای دیگر سودآوری خواهد داشت منابع انسانی بزرگترین سرمایه ما است و باید درکنار رسیدگی به مشکلات آنها آموزش و ایجاد انگیزه را داشته باشیم.
مدیرعامل فولاد هرمزگان افزود: حدود 5 هزار کارگر در فولاد هرمزگان مشغول به کار هستند که 3 هزار و 500 نفر از آنها از بدو تاسیس فولاد هرمزگان با ما همکاری داشتند درصورتی که بیمه تکمیلی نداشتند و حقوق کمی داشتند. به همین دلیل از ابتدای انتصابم در فولاد هرمزگان حقوق آنها را به بیش از 4 میلیون تومان مطابق با قانون کار افزایش و طبقه بندی مشاغل را ایجاد و بیمه تکمیلی و عمر و حوادث را اجرا کردیم.
وی خبر داد: اولین کشوری هستیم که صندوق درمان را برای کارگران فولاد در حمایت از بیماری خاص کارگران و خانوادههای آنها ایجاد کردیم. بیمه تکمیلی بخشی از این هزینههای درمان را حمایت میکرد و ما در این صندوق باقی هزینهها را اعم از درمان و دارو و اقامت و سفر را برای آنها حمایت میکنیم تا کلیه مراحل درمان برای این عزیزان صرف شود. درحال حاضر فرزندان یکی از کارگران ما دچار بیماری نادری در جهان شده است که به طور میانگین حدود 250 تا 300 میلیون تومان هزینه درمان ماهانه به آن پرداخت میکنیم. اینها وظیفه اخلاقی ما در حمایت از کارگران است و که بگوییم قدردان زحمات و تلاشهای شبانه روزی آنها هستیم.
معروفخانی همچنین گفت: به دلیل پایین بودن حقوق کارگران به گونهای برنامهریزی کردیم که بستههای معیشتی ماهانه به این عزیزان تقدیم شود و در سال آینده نیز این حمایتهای ماهانه ادامه خواهد داشت. در حوزه تامین مسکن این عزیزان نیز برطبق شعار رئیس جمهوری تقریبا مسئله مسکن این عزیزان و واگذاری زمین توسط وزارت راه و شهرسازی صورت خواهد گرفت. به این ترتیب میتوانیم برای 5 هزار کارگر فولاد هرمزگان مسکن تامین کنیم.
مدیرعامل فولاد هرمزگان با بیان اینکه درحوزه فعالیتهای اجتماعی هدفمند عمل میکنیم همچنان که طیبنیا مسئولیت اجتماعی را وظیفه اخلاقی و اداری میدانست گفت: در گروه فولاد مبارکه اولین شرکتی بودیم که در راستای دستورات طیبنیا این موضوع را به صورت هدفمند عمل کردیم و براین اساس حدود 5 هزار یتیم هرمزگانی را تحت پوشش فولاد هرمزگان قرار دادیم که به صورت ماهانه مستمری حمایتی آنها واریز میشود، مدرسه 12 کلاسای را درحال ساخت هستیم. درموضوع زلزله فین نیز ضمن حضور میدانی در محل حدود 1250 چادر مورد نیاز زلزله زدگان را در کمتر از 24 ساعت تهیه و همچنین غذای گرم را در اختیار آنها قرار دادیم. آنها در راستای مسئولیتهای اجتماعی ما بود ضمن اینکه به 70 دانش آموزی که نخبه بودند و از خانواده محروم و نیازمند با حمایت مالی فولاد هرمزگان در باشگاه فرهنگیان به تحصیل میپردازند تا بتوانند در بهترین دانشگاههای کشور پذیرفته و سپس به اشتغال در صنعت کشور بپردازند همچنین برای بیماران کرونایی نیز تهیه اکسیژن و ماسکهای درمانی نیز داشتیم.