افزایش ۸۰ میلیون لیتری ظرفیت ذخیرهسازی فرآورده/ معادل ۸۸.۵ میلیارد لیتر فرآورده به نیروگاههای کشور ارسال شد
معاون وزیر نفت در امور پالایش و پخش فرآوردههای نفتی با تأکید بر اینکه توسعه صنعت پالایش کشور را در گرو توافقات هستهای وین نمیدانیم، گفت: در ماههای اخیر تلاش شده است تأمین مالی پروژههای حیاتی کشور را از منابع مالی داخلی و بانکها انجام دهیم.
به گزارش خبرنگار ایلنا، جلیل سالاری در مراسم امضای تفاهمنامه تأمین منابع مالی احداث خط لوله پارس، با بیان اینکه طراحی بنیادی و توسعهای بعضی از پالایشگاههای نفت کشور پایان یافته است، گفت: در روزهای آینده امیدواریم مناقصههای توسعه بعضی از پالایشگاههای کشور در زمینه کاهش نفت کوره برگزار شود.
وی ابراز امیدواری کرد که بتوانیم در این طرحها از ظرفیت مالی بانکهای داخلی استفاده کنیم؛ همچنین مطالعات اولیه ساخت دو پالایشگاه نفت خام و میعانات گازی جدید در کشور در حال انجام است.
مدیرعامل شرکت پالایش و پخش فرآوردههای نفتی با اشاره به این که امسال در کشور شاهد هیچگونه خاموشی برق در کشور نبودیم، گفت: ۱۸.۵ میلیارد لیتر سوخت مایع و ۷۰ میلیارد متر مکعب گاز و در مجموع معادل ۸۸.۵ میلیارد لیتر فرآورده نفتی به نیروگاههای کشور سوخترسانی شده است.
وی گفت: سالانه حدود ۶۵ میلیارد لیتر سوخت در بخش حمل و نقل و صنایع کشور استفاده می شود.
سالاری با اشاره به افزایش سالانه ۸ درصدی مصرف برق کشور، گفت: به نظر میرسد ایران برای جبران این مقدار مصرف هر ۱۰ سال باید یک نیروگاه برق بسازد، بنابراین با توجه بازده ۳۸.۵ درصدی نیروگاه های کشور یکی از دغدغههای اصلی ما بهینهسازی مصرف سوخت در کشور است.
وی با تأکید بر این توسعه صنعت پالایش کشور را در گرو توافقهای هستهای وین نمیدانیم، گفت: در ماههای اخیر تلاش شده تأمین مالی پروژههای حیاتی کشور را از منابع مالی داخلی و بانکها انجام دهیم.
معاون وزیر نفت با اشاره به امضای تفاهمنامه تأمین منابع مالی احداث خط لوله مهرآران - فسا - شیراز یادآور شد: با اجرای این طرح ۸۰ میلیون لیتر به ظرفیت ذخیرهسازی فرآوردههای نفتی کشور افزوده میشود.