تشکیل قرارگاه رصد و پایش برای تولید محصولات گیاهی
![تشکیل قرارگاه رصد و پایش برای تولید محصولات گیاهی](https://cdn.ilna.ir/thumbnail/Bq7dHzuCk4qA/YdHYY4gWkVxziNocTLLHoQVar3TrxmvO0e6SENMutiBXz7JNO2nT2KLgCR9h7O_-yMtFV2AKWHv4l_4LeI27Qq4xQIoDjB_gIQDHEiqNepRBeBVXNnV0pvn57ZYluSCE7otfNPZWXfo,/%D8%B5%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AD%D8%B5%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AA-%DA%A9%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D8%B2%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-2.jpg)
رئیس سازمان حفظ نباتات کشور از تشکیل قرارگاه رصد و پایش برای تولید محصولات گیاهی خبر داد.
به گزارش ایلنا از سازمان حفظ نباتات کشور، دکتر شاهپور علائیمقدم در جمع معاون و مدیران فنی سازمان در خصوص اهداف تشکیل این قرارگاه گفت: بررسی و نظارت بر فرایند تولید محصولات گیاهی از زمان کاشت، داشت، برداشت تا مصرف و ارسال به بازارهای خارجی با رصد و پایش به موقع و منظم با برقراری ایستگاههای شبکههای مراقبت و پیش آگاهی، صدور دستورالعملهای اجرایی، نظارت بر تدارک و توزیع سموم و تجهیزات و فرآورده های کنترل بیولوژیک و غیرشیمیایی و فعال کردن و تجهیز پستهای قرنطینهای و نظارت مستمر بر بهداشت محصولات گیاهی صادراتی از اهداف تشکیل این قرارگاه است.
وی تصریح کرد: با تکمیل این زنجیره بسترهای تولید را میتوان مدیریت کرد.
علائیمقدم در خصوص الزامات محقق شدن اهداف این قرارگاه گفت: یکی از الزامات اجرایی شدن مصوبات این قرارگاه استفاده از ظرفیتهای کارشناسی در ستاد و استانها است.
وی افزود: مقرر شد تا مدیران حفظ نباتات در استانها با تشکیل جلسات قرارگاه به صورت منظم و مستمر به رصد و پایش محصولات گیاهی از مزرعه تا مصرف بپردازند.
رئیس سازمان حفظ نباتات کشور در پایان تاکید کرد: باید با برنامهریزی و بهرهگیری از ظرفیت عوامل ذیربط و سایر نهادهای مرتبط؛ گامهای اساسی درجهت تحقق این مسیر مهم در جامعه را برداریم.