با حمایت صندوق کارآفرینی امید؛
10 هزار تاکسی در تهران نوسازی میشود
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید استان تهران گفت: یک تفاهمنامه چندجانبه بین ایرانخودرو، شهرداری، سازمان برنامه و بودجه و صندوق کارآفرینی امید منعقد شده که طی این تفاهمنامه 10 هزار تاکسی با اعتبارات 900 میلیارد تومان نوسازی میشوند که تاکنون 4271 تاکسی نوسازی شده است. همچنین نوسازی 41 رام قطار مترو در دستور کار قرار دارد.
به گزارش خبرنگار ایلنا، فرهاد حکیمنیا در نشست خبری امروز با بیان اینکه یکی از مهمترین ماموریتهای صندوق کارآفرینی امید حمایت از کسب و کار خرد و کوچک است، اظهار داشت: صندوق کارآفرینی امید از 16 سال گذشته تحت عنوان صندوق مهر امام رضا (ع) شروع به کار کرد که در سال 93 به صندوق کارآفرینی امید تبدیل شد اما سیاستهای این صندوق همان سیاستهای حمایت از کسب و کارهای خرد و کوچک بوده که در طول این مدت تنها صندوقی است که از این کسب و کار حمایت کرده است.
وی ادامه داد: صندوق کارآفرینی امید خارج از سیاستهای بانکهای تجاری عمل میکند و میزان کارمزد این صندوق تنها 4 درصد است و این بستر ایجاد شده که با همکاری صندوق با سایر دستگاهها از محل منابع صندوق و دستگاههای مورد تفاهم، به جامعه هدف تسهیلات ارائه شود و با این روش، افراد و جامعه هدف تسهیلات کارآفرینی گسترش پیدا میکند.
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید استان تهران با بیان اینکه ارائه تسهیلات به طرحهای اشتغالزایی در روستاها جزو اولویتها و جامعه هدف ما بوده، گفت: چند طرح استراتژیک در بخش اشتغالزایی را در روستاها استارت زدیم و صندوقهای خرد محلی در روستاها ایجاد شدند که یکی از دستاوردهای این ساز و کار ارائه تسهیلات به زنان برای اشتغالزاییهای جدید و حفظ اشتغال موجود بوده است.
حکیمنیا با تاکید بر اینکه اتفاقا میزان معوقات در بخش تسهیلات به روستاییان پایینترین رقم را دارد، خاطرنشان کرد: این به فرهنگ ساکنان روستا برمیگردد.
وی با اشاره به همکاری صندوق کارآفرینی امید استان تهران درباره نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی اظهار داشت: یک تفاهمنامه چندجانبه بین ایرانخودرو، شهرداری، سازمان برنامه و بودجه و صندوق کارآفرینی امید منعقد شده که طی این تفاهمنامه 10 هزار تاکسی با اعتبارات 900 میلیارد تومان نوسازی میشوند که تاکنون 4271 تاکسی نوسازی شده است. همچنین نوسازی 41 رام قطار مترو در دستور کار قرار دارد.
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید استان تهران با اشاره به میزان ارائه تسهیلات به طرحهای اشتغالزایی گفت: در سال گذشته در استان تهران 4087 پرونده ارائه تسهیلات به ارزش 211 میلیارد تومان تشکیل شد.
حکیمنیا با اشاره به میزان سرانه اشتغال برای کسب و کارهای خرد یادآور شد: سرانه اشتغال برای کسب و کارهای خرد بین 50 تا 70 میلیون تومان است.
وی همچنین درباره برداشت از صندوق توسعه ملی بیان داشت: از محل صندوق توسعه ملی برای 272 طرح اشتغالزایی به مبلغ 72 میلیارد و 800 میلیون تومان در 2 سال گذشته برداشت شد.