احیای ۲۴۰ واحد راکد در شهرکهای صنعتی/ هدفگذاری برای ۱۶۰۰ دیگر در طی سال جاری
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: یکی از مهمترین برنامههای وزارت صنعت، معدن و تجارت، فعال نمودن واحدهای نیمه فعال و راکد است که در این راستا از ابتدای سال جاری تا کنون ۲۴۰ واحد راکد در شهرکهای صنعتی کشور به چرخه تولید بازگشتهاند.
به گزارش ایلنا از سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، علی رسولیان در حاشیه نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید شهرستان سبزوار که با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت برگزار شد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: یکی از مهمترین برنامههای وزارت صنعت، معدن و تجارت، فعال نمودن واحدهای نیمه فعال و راکد است که در این راستا از ابتدای سال جاری تا کنون ۲۴۰ واحد راکد در شهرکهای صنعتی کشور به چرخه تولید بازگشتهاند. احیای یک هزار و ۶۰۰ واحد صنعتی راکد و نیمه فعال در شهرکها و نواحی صنعتی برای سال جاری هدف گذاری شده است.
وی اضافه کرد: با احیاء هر واحد صنعتی، ۲۶ فرصت شغلی فراهم میشود که پیشبینی میشود امسال از طریق بازگشت واحدهای صنعتی به چرخه تولید، افزون بر ۱۰۰ هزار شغل در کشور ایجاد شود.
رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران ادامه داد: سال گذشته نیز یک هزار و ۵۵۷ واحد تولیدی راکد و نیمه فعال با تأمین مالی ۳۵ هزار میلیارد ریال در شهرکهای صنعتی به چرخه تولید بازگشتند و زمینه اشتغال ۲۷ هزار نفر از این طریق فراهم شد.
رسولیان بیان کرد: هم اینک یک هزار و ۱۱ شهرک و ناحیه صنعتی و منطقه ویژه اقتصادی در کشور وجود دارد و ۸۲۸ شهرک عملیاتی و در حال واگذاری زمین است و ۴۷ هزار واحد صنعتی نیز در این شهرکها فعالیت دارند.
وی اظهار داشت: در هر نقطهای از شهرکهای صنعتی شهرستان سبزوار و همچنین کل کشور که زمین مناسب برای واگذاری وجود داشته باشد، شرکتهای دانش بنیان در قالب اختصاص ۱۰ درصد تخفیف در ابتدای واگذاری و ۳۰ درصد تخفیف در انتهای اتمام اقساط ۴۸ ماهه آن در اولویت قرار دارند.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: تحویل زمین برای ایجاد واحدهای کارگاهی نیز با اولویت شرکتهای دانش بنیان در سطح شهرکهای صنعتی خراسان رضوی درحال مطالعه است که تا پایان تیر از طریق فراخوان عمومی واگذاری آن عملیاتی خواهد شد.
رسولیان اضافه کرد: با نظر وزیر صنعت، معدن و تجارت، ۲۰ پروژه زیرساختی برای صنایع مستقر در شهرکهای صنعتی سبزوار و شهرستانهای اطراف آن در قالب تفاهم نامه تعریف و برنامههای آن مشخص شده است که بهزودی به اجرا درمی آید.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی نیز در این نشست گفت: در سطح استان با همکاری اپراتورهای مخابراتی، پوشش تلفن همراه و اینترنت پرسرعت را بهصورت کامل تا انتهای سال جاری اجرا خواهیم کرد.
علی بهرامیزاده افزود: با توجه به وجود شهرکهای صنعتی متعدد در سبزوار، فراهم کردن زمینه انتقال برق به آنها با مشکلاتی مواجه شده بود که با ایجاد پست فوق توزیع برق در این شهرستان، موانع پیش روی فعالیت و تولید واحدهای صنعتی برطرف میشود.
وی همچنین با اشاره به وجود صنایع متعدد وابسته به صنعت خودرو در شهرستان سبزوار اضافه کرد: پیشرفتهای خوبی در بستر تکمیل خوشه صنعتی و شهرک صنفی درودگری فراهم شده که این شرکت با همکاری و همیاری دستگاههای اجرایی خدمات رسان برای پشتیبانی از واحدهای صنعتی تمامی همت و حمایت خود را انجام خواهد داد.