در گفت وگو با ایلنا عنوان شد:
ورودی دام به بازار کم شد، قیمت گوشت قرمز افزایش یافت / قیمت هر کیلوگرم گوشت گوسفندی چند؟
رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی علت روند افزایشی قیمت گوشت قرمز را کاهش ورودی دام به شهرهای بزرگ به دلیل خودداری دامداران از عرضه دانست.
علی اصغر ملکی در گفتگو با خبرنگار ایلنا از ادامه روند افزایشی قیمت گوشت قرمز در بازار خبر داد و گفت: ورودی دام به استانهای بزرگ و پر مصرف کاهش یافته است.
وی علت این اتفاق را خودداری دامداران از عرضه دام به بازار عنوان کرد.
به گفته ملکی؛ دامداران به امید بهبود بازار در ایام منتهی به نوروز از عرضه دام خود به بازار خودداری میکنند.
وی با تاکید بر اینکه دامداران تا حدودی برای کاهش عرضه حق دارند، افزود: هزینه پرورش دام به با بالا رفتن قیمت نهادههای دامی و هزینههای تولید مقرون به صرفه نیست و دامداران به امید بهرهمندی از بازار بهتر در ایام نوروز دام خود را عرضه نمیکنند.
ملکی یادآور شد: دامداران هم اکنون فقط هر کیلوگرم جو را 5 هزار 300 تا 5 هزار و 500 تومان خریداری میکنند.
وی متوسط قیمت عمده هر کیلوگرم گوشت گوسفندی برای مراکز عرضه 112 تا 115 هزار تومان اعلام کرد.
به گفته وی؛ قیمت هر کیلوگرم شقه بدونه دنبه برای مصرف کننده معمولا 10 درصد بیشتر از قیمت عرضه عمده و در حدود 120 تا 130 هزار تومان است.
به گفته کارشناسان بخشی از افزایش قیمت گوشت قرمز مربوط به مصوبه اخیر ستاد تنظیم بازار است. در مصوبه هفته گذشته تنظیم بازار آمده بود: قیمت محمولههای وارداتی بر مبنای ماهانه نرخ ارز سامانه نیما در زمان تحویل گوشت قرمز به شرکت پشتیبانی امور دام کشور در هفت ماه اول سال جاری، به تفکیک فروردین ماه 73 هزار تومان، اردیبهشت ماه 76 هزار تومان، خرداد ماه 85 هزار تومان، تیر ماه 95 هزار تومان، مردادماه 100 هزار تومان و شهریورماه 120 هزار تومان تعیین شد.