خبرگزاری کار ایران

مدیرکل امور طیور وزارت جهادکشاورزی تاکید کرد:

برگزاری نمایشگاه‌ها می‌تواند پل ارتباطی میان تولید، صنعت و مصرف کننده ایجاد کند

برگزاری نمایشگاه‌ها می‌تواند پل ارتباطی میان تولید، صنعت و مصرف کننده ایجاد کند
کد خبر : ۲۴۶۹۹۳

چنانچه بتوانیم با افزایش بهره وری و ایجاد بازدهی بخش تولید، حتی یک درصد افزایش تولید در بخش های مختلف دام، طیور و آبزیان را داشته باشیم می توانیم درآمد کلان در تولیدات کشور ایجاد کنیم.

برگزاری نمایشگاه‌ها می‌تواند پل ارتباطی میان تولید و صنعت و مصرف کننده ایجاد کره و در این رابطه با بهره گیری از دانش فنی، الگوی خوبی برای تولید در کشور خواهد بود.

درمراسم افتتاحیه سیزدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت دام، طیور و دامپزشکی در اصفهان، مدیرکل امور طیور وزارت جهاد کشاورزی گفت: استان اصفهان به عنوان یکی از استان‌های مهم و تاثیرگذار در کشور می‌تواند با افزایش بهره وری و استفاده از روش‌های فنی و توسعه مکانیزاسیون با کمک متخصصان، الگوی خوبی برای تولید باشد.

به گزارش خبرنگار ایلنا از اصفهان، حبیب امینی بر گزاری این نمایشگاه‌ها را الگوی خوبی برای تولید دانست و افزود: بهترین موضوع برای این نمایشگاه، تقویت زیربخش‌های کشاورزی، دام، طیور، آبزیان و مراقبت‌های دامی به منظور کاهش بیماری‌ها است.

وی با بیان اینکه استان اصفهان می‌تواند تولید محصولات کیفی با رویکرد صادرات داشته باشد، افزود: تولید گوشت مرغ دو میلیون تن در سال است در حالی که تا سه میلیون تن نیز ظرفیت تولید داریم و در این راستا می‌توان با برگزاری کلاس‌های آموزشی در زمینه تولید دام، طیور و آبزیان می‌شود تولیدی مبتنی بر بازار داشته باشیم.

مدیر کل امور دام و طیور وزارت جهد کشاورزی گفت: براین اساس می‌توان تولیدات دام و طیور را تا ۲۵ درصد افزایش و تلفات را کاهش داد و ضریب تبدیل را مدیریت کرد.

امینی افزود: چنانچه بتوانیم با افزایش بهره وری و ایجاد بازدهی بخش تولید، حتی یک درصد افزایش تولید در بخش‌های مختلف دام، طیور و آبزیان را داشته باشیم می‌توانیم درآمد کلان در تولیدات کشور داشته باشیم.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان نیز در آیین افتتاحیه این نمایشگاه گفت: برخلاف محدودیت‌های فراوانی که در چند سال اخیر به واسطه کمبود آب داشته‌ایم اما در بخش آبزیان رشد بسیار خوبی در استان وجود داشته است.

مهندس قدرت الله قاسمی افزود: استان اصفهان در بخش دامپروری و تولید شیر، رتبه اول کشور و در بخش تولیدات طیور نیز جزو دو رتبه نخست کشوری است که این پیشتازی جز با همت تولیدکنندگان محقق نمی‌شد.

وی اضافه کرد: هم اکنون در بخش‌های مختلف تولیدات کشاورزی و طیور، مشکل بازار و جذب مصرف کننده داریم به گونه‌ای که تولید مازاد سیب زمینی در استان وجود دارد و در انبار‌ها مانده است..

رئیس سازمان جهاد کشاورزی به تولیدکنندگان توصیه کرد علاوه بر توجه به تولیدات و افزایش آن، به بازار و مصرف نیز توجه داشته باشند و افزود: درزمان حاضر چهار هزار تن شیر از تولید کنندگان خرید کرده‌ایم که به ماده خشک تبدیل کرده‌ایم.

در این آئین رئیس سازمان دامپزشکی اصفهان با بیان اینکه اصفهان باید پیشقراول توسعه و تولید باشد، گفت: امروزه تولید باید در راستای حفاظت محیط زیست و حفظ حقوق تولیدکننده و مصرف کننده باشد و در مسیر حفاظت از سلامت باشد.

محمدرضا صفری با اشاره به اینکه تولیدکنندگان در شرایط سخت انقلاب، جنگ تحمیلی تلاش کردند و اکنون نیز با در شرایط تحریم، با همت بلند به تولید می‌پردازند، افزود: برگزاری نمایشگاه دام، طیور و دامپزشکی نمایشی از خودباوری و اعتماد به نفس ملت ایران است.

وی اضافه کرد: در سال‌های قبل از پیروزی انقلاب و اوایل انقلاب، تولیدات دام و طیور و تولیدات وابسته به آن کم بود و از سایر کشور واردات داشتیم اما اکنون تولید شیر از ۵/۲ میلیون تن در سال ۵۶ به هشت میلیون تن در زمان حال افزایش یافته است.

رئیس سازمان دامپزشکی استان اصفهان، تولید گوشت قرمز را ۸۰۰ هزار تن، گوشت مرغ را دو میلیون تن، تولید تخم مرغ را۹۰۰ هزار تن و آبزیان را ۹۵۰ هزار تن اعلام کرد.

سیزدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت دام، طیور و دامپزشکی در فضایی به وسعت هشت هزار و ۵۰۰ متر مربع در محل نمایشگاه بین المللی اصفهان با مشارکت شرکت‌هایی از استان‌های اصفهان، تهران، خراسان رضوی، البرز، فارس، کردستان، کرمان، گلستان و گیلان و نمایندگان فروش کشورهای ایتالیا، آلمان و چین به مدت سه روز دایر است.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز