امام جمعه اصفهان:
حمل و نقل، مهمترین رکن اقتصاد کشور است
اگر بخواهیم تولید کشور افزایش یابد، باید تولیدکنندگان داخلی تحت حمایت قرار گیرند.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان در دیدار با فعالان حمل و نقل جادهای استان با بیان اینکه رانندگان چه در بخش حمل بار و چه در بخش حمل مسافر در جادهها، وظیفه سنگینی بر عهده دارند، اظهار داشت: همه ما قبول داریم که رانندگی یکی از سختترین مشاغل بوده و اگر ما سالانه بیش از ۱۸ هزار نفر کشته در جادهها داشتهایم، رانندگان در رأس این هرم قرار داشته و بیشترین آسیب را از این تصادفات میبینند.
به گزارش خبرنگار ایلنا از اصفهان، آیتالله سید یوسف طباطبایینژاد بیان کرد: متأسفانه در سالهای گذشته به رانندگان و وضعیت زندگی آنان توجه نمیشد. اما در سالهای اخیر، اقداماتی انجام شده اما رفاه بیشتر این عزیزان نیاز به رسیدگی و توجه بیشتری دارد.
نماینده ولی فقیه در استان اصفهان با اشاره به نقش سرمایهگذاران بخش خصوصی در افزایش تولید کشور تصریح کرد: اگر بخواهیم تولید کشور افزایش یابد، باید تولیدکنندگان داخلی تحت حمایت قرار گیرند.
وی ادامه داد: با دریافت مالیات کمتر، عدم سختگیری در دادن مجوز و دادن وامهای کمبهره میتوانیم تولیدکنندگان داخلی را به سرمایهگذاری و تولید ترغیب کرده و اقتصاد کشور را رونق بخشیم.
طباطبایینژاد گفت: مسئولان حمل و نقل استان برای ارتقای سطح خدمات در مجتمعهای بینراهی و رفاه بیشتر مردم در سفرها از حضور بازرسان در این مکانها استفاده کنند.
وی خاطر نشان کرد: ما در کشور با جمعیت ۵ میلیونی معلولان روبهرو هستیم و متأسفانه در تعداد محدودی از این مجتمعها تدابیری برای رفاه آنان در نظر گرفته شده و این یکی از مهمترین مسائلی بوده که نیاز به رسیدگی بیشتری دارد.
امام جمعه اصفهان اظهار کرد: توصیه میکنیم در این مجتمعهای بین راهی، مکانی برای استراحت رانندگان کامیون در نظر بگیرند تا بتوانند با خیال آسوده استراحت کرده تا از بروز تصادفات به علت خواب آلودگی این رانندگان جلوگیری شود.
مدیرکل حمل و نقل و پایانههای استان اصفهان نیز در این دیدار اصفهان را پایتخت حمل و نقل کشور دانسته و افزود: با توجه به اینکه استان اصفهان در مرکز کشور قرار گرفته و محورهای استان توزیعکننده ناوگان بار و مسافر کشور بوده و از این لحاظ پرترددترین محورهای کشور در بخش ناوگان عمومی متعلق به این استان است و باید به مشکلات آن بیشتر رسیدگی شود.
داریوش امانی با بیان اینکه استان اصفهان در تعداد پایانههای بار و مسافر، مجتمعهای بینراهی و میزان کالای جا به جا شده رتبه نخست کشور را از آن خود کرده، بیان کرد: با سرمایهگذاری صحیح در صنعت حمل و نقل و تأمین زیرساختهای لازم میتوانیم جایگاه ممتاز اصفهان را حفظ کنیم.
وی همچنین درباره مجتمعهای خدماتی رفاهی در استان، گفت: در حال حاضر ۳۳ مجتمع بینراهی در استان اصفهان در حال بهرهبرداری بوده و تا پایان سال ۵ مجتمع افتتاح میشود.
مدیرکل حمل و نقل و پایانههای استان اصفهان تصریح کرد: فعالان بخش حمل و نقل مسافر استان اصفهان امسال نیز یک حرکت جهادی انجام دادند و با تلاش شبانهروزی برای بازگرداندن زائران حسینی تلاش کردند و این خود جای تقدیر دارد.
در ادامه جلسه، تعدادی از فعالان و نمایندگان انجمن صنفیهای حمل و نقل کالا، مسافر، کامیونداران و مجتمعهای خدماتی، رفاهی و بینراهی استان با بیان مشکلاتشان خواستار رسیدگی بیشتر برای حل مشکلات حمل و نقل استان شدند.