به دنبال خشک شدن زاینده رود؛
۱۰ هزار هکتار کشتزار یونجه در شرق اصفهان از بین رفته است

در شرق اصفهان بیش از ۱۰ هزار هکتار یونجه کاشت میشد که به دلیل خشک شدن زاینده رود و نرسیدن آب از بین رفته است.
عضو کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی اصفهان در دومین جلسه کمیسون کشاورزی و صنایع تبدیلی، خشکی زاینده رود را عامل تولید نشدن یونجه به عنوان اصلیترین خوراک دام دامداری استان اصفهان عنوان کرد و گفت: در شرق اصفهان بیش از ۱۰ هزار هکتار یونجه کاشت میشد که به دلیل خشک شدن زاینده رود و نرسیدن آب از بین رفته است.
به گزارش خبرگزاری ایلنا از اصفهان؛ «احمد خراجی» تصریح کرد: ضایعات خشکی زاینده رود فقط در بخش کشاورزی و صنعت نیست، بلکه بخش دامداری استان اصفهان نیز از این خشکسالی متضرر شده است.
وی افزود: استان اصفهان در بخش تولیدات دامی همواره جزو استانهای برتر کشور بوده است، ولی به دلیل تامین نشدن خوارک دام و کمبود منابع آبی در حال کاهش تولید است.
خراجی اذعان داشت: شرایط برای واحدهای تولیدی کشاورزی و دامی روز به روز سختتر میشود و اگر این رویه ادامه پیدا کند بر اثر فشارهای اقتصادی بیش از ۵۰ درصد واحدهای تولیدی بخش کشاورزی و دامی تا پایان سال تعطیل میشود.
«منوچهر بهروز» رییس شرکت تعاونی گل و گیاه استان اصفهان هم در این جلسه با اشاره به نامگذاری ۲۵ خرداد به عنوان روز گل و گیاه گفت: به مناسب این روز همایش گل و گیاه همراه با نمایشگاههای متعدد در سطح شهر برگزار میشود.
وی خواستار قرار گرفتن این روز در تقویم رسمی کشور شد و گفت: استان اصفهان در عرصه تولید گل و گیاه کشور جایگاه ویژهای دارد و میتواند با برگزاری جشنوارههای گل و گیاه نقش موثری در تجارت ان بخش داشته باشد.