نایب رئیس مجلس شورای اسلامی دراختتامیه جشنواره علامه حلی استان اصفهان عنوان کرد:
رسالت انقلاب اسلامی ایران نشر حقایق دین مبین اسلام است
درمراسم اختتامیه چهارمین جشنواره علامه حلی استان اصفهان، که با حضورجمعی ازشخصیت های سیاسی، علمی وحوزوی برگزار شد نفرات برگزیده برترین آثار و مقالات ارسال شده به دبیرخانه این جشنواره مورد تقدیر و تجلیل قرارگرفتند.
ایلنا: در مراسم اختتامیه چهارمین جشنواره علامه حلی استان اصفهان، نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به پیشرفت روزافزون علم و فن آوری در دنیا و تلاش همه کشورها برای بهره مندی از دانش روز گفت: در میان حجمه عظیمی که در جهت ایجاد و کسب دانش های به روز و فن آوری های جدید وجود دارد، می بایست ما هم نسبت به این مسئله آگاه باشیم و به جای استفاده از آنچه دیگران در ایجاد آن پیشتاز هستند خودمان دست به تولید دانش بزنیم.
به گزارش خبرنگار ایلنا از اصفهان، حجت الاسلام محمد حسن ابوترابی فرد، افزود: مهم ترین رسالت انقلاب اسلامی ایران نشر حقایق دین مبین اسلام بر مبنای آموزه های قرآن کریم و سیره اهل بیت علیهم السلام است و این مسله چه در ابتدای شکلگیری انقلاب و چه در زمان حاضر اصلی ترین هدف کارگزاران و مردم است.
نایب رییس مجلس شورای اسلامی گفت: نباید انتظارات خود از نظام جمهوری اسلامی را با عالم ذهن و ایدههای خودمان تطبیق دهیم و سپس نقد و نظام را تضعیف کنیم. نظام سازی بسیار سنگین و با عظمت است و نباید ما انتظارات خود را از نظام جمهوری اسلامی با عالم ذهن و ایدههای خودمان تطبیق دهیم و سپس نقد و نظام را تضعیف کنیم.
وی رسالت نظام اسلامی را نشر دین و فرهنگ اسلامی و توجه به قرآن و معارف اهل بیت دانست و افزود: " سیاست در خدمت دیانت " یعنی رسیدن به این آرمان و مطمئنا در قلب امام و رهبری هم چیزی جز دستیابی به این اصل نیست.
ابوترابی فرد، رسیدن به این هدف بزرگ را نیازمند تلاش همه و اصلاح بسیاری از مسائل و برداشتن قدمهای بزرگی دانست که در این میان نقش علما و روحانیون حوزههای علمیه را کلیدی و محوری عنوان کرد و گفت: در نظام اسلامی در این عرصه قدمهای بزرگی برداشته شده است و آن جز با عنایت الهی و رحمت و اعجاز او قابل انجام نیست همه باید برای رسیدن به این هدف تلاش کنیم تا مدیریتی مبتنی بر علم و افقی زیبنده دست یابیم.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: امروز در دنیای متفاوتی زندگی میکنیم که سرعت رشد دانش در آن تصاعدی است و غربیها از آن به عنوان قدرت بهره میگیرند و حتی همه قدرتهای رسانهای، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی نیز از این قدرت متأثرند.
ابوترابی فرد بیان داشت: همه قدرتهای غربی تمام توان خود را برای دستیابی به دانش نو به کارگرفتهاند و ما نیز برای ارتقای جایگاه خود باید به سمت تقویت بنیه علمی خود برویم.
وی خواستار شد حوزههای علمیه به معنای واقعی کلمه نماد علم و عمل صالح باشند و از همه توان برای آراستگی به علم و اخلاق و عمل صالح بهره ببرند تا به مشعلهای فروزان و ستارههای پر فروغی در آسمان ایران تبدیل شوند و مسیر حرکت ملت ایران را هموار کنند.
ابوترابی فرد، از علمای حاضر در جلسه نیز خواست هر درسی را به طوری فراگیرند که قدرت تدریس آن را نیز داشته باشند که این نیازمند جدیت و عزم راسخ در درس است.
نماینده مجلس شورای اسلامی در پایان ضمن آرزوی موفقیت و سربلندی برای طلاب حوزه های علمیه، ایشان را دانش آموزان مکتب امام صادق(ع) دانست و گفت: امیدوارم که شما دانش آموزان مکتب اما صادق(ع) با تیزبینی و اجتهاد مبتنی بر اصول، حقایق دین را به شایستگی استخراج کنید و با استفاده از روش های نو پیش روی جامعه اسلام قرار دهید.
در این مراسم پیام ویژه آیت الله مظاهری مرجع عالیقدر و رئیس حوزه علمیه استان اصفهان توسط حجت الاسلام جلالی، مدیر حوزه علمیه قرائت شد.
ایشان در متن پیامشان نسبت به اهمیت و ضرورت تحقیقات و پژوهش و جایگاه بی بدیل آن در حوزه های علمیه، نیاز عرصه های مختلف به تلاش و بررسی های عالمانه و محققانه و اخلاص در عمل و انضمام ایمان و عمل صالح اشاره داشتند و طلاب و دانش پژوهان را به هوشیاری و سعی و تلاش بی وقفه و هدفمندانه در راستای احقاق اهداف الهی دعوت نمودند.
در بخشی از پیام ایشان آمده است: البته روشن است که رشد و ارتقا سطح پژوهش و تحقیقات وابستگی تمام عیار به تقویت بنیه علمی و دانایی طلاب گرامی دارد و زیربنا و بنیان پژوهش و آموزش است و لازم است تا در یک جهت گیری دقیق، برنامه های آموزشی حوزه به طور متناسب به صورت " پژوهش محور " تدوین و ترسیم گردد و به جای تکیه بر کمیت و غفلت از عمق و دقت آموزش طلاب از سطوح مقدمات تا زمان حضور در عرصه دروس خارج که میدان وسیع تحقیقات و پژوهش های دامنه دار است به گونه ای تنظیم شود که یک طلبه جوان پس از مدت کوتاهی تعلم و تحصیل، به طور طبیعی در صف محققان و پژوهشگران وارد شود و بتواند در زمینه های مورد علاقه و تعلق خود به خلق اثر قابل قبول علمی بپردازد.
جشنواره بانوی کرامت در حوزه علمبه خواهران برگزار می شود
در بخش دیگری از این مراسم نیز حجت الاسلام خالقی، معاون پژوهشی حوزه های علمیه خواهران به ارائه اخباری درباره آمار حضور خواهران طلاب در فعالیت های تحقیقی و پژوهشی پرداخت و گفت: در کشور ۳۲۱ مدرسه علمیه خواهران وجود دارد که از این میان ۴۹ مدرسه در سطح ۳ حوزه فعال هستند و ۳ مدرسه از آنها در استان اصفهان قرار دارد. همچنین استان اصفهان با ۵۰۰ عضو در ۲۱ کانون پژوهشی سطح ۲ از میان ۷۹ کانون پژوهشی در سراسر کشور، رتبه نخست را به خود اختصاص داده است.
خالقی همچنین از برپایی جشنواره دیگری با نام " بانوی کرامت " ویژه حوزه های علمیه خواهران خبر داد و افزود: افرادی که به دلایلی همچون محدودیت سنی نمی توانند در جشنواره علامه حلی شرکت کنند، می توانند آثارشان را در جشنواره بانوی کرامت ویژه حوزه های علمیه خواهران شرکت دهند.