نایب رییس اتاق بازرگانی اصفهان تاکید کرد:
هماهنگی بین تشکلهای اقتصادی باعثتوسعه فعالیتهای اقتصادی است
تشکیل مجمع تشکل های اقتصادی در استان و هماهنگی بین این تشکل ها، باعثتوسعه فعالیت های اقتصادی اعضا میشود.
ایلنا: نایب رییس اتاق بازرگانی اصفهان در دوره آموزشی مدیریت موفق تشکلهای اقتصادی که با حضور نمایندگان ۳۰ تشکل اقتصادی استان اصفهان برگزار شده بود، خواستار تشکیل مجمع تشکلهای اقتصادی استان شد و گفت: هماهنگی و همراستایی بین تشکلها میتواند به توسعه فعالیتهای اقتصادی اعضا منجر شود.
به گزارش خبرگزاری ایلنا از اصفهان؛ سید عبدالوهاب سهل آبادی وجود تشکلهای فعال از جمله اتاق بازرگانی، خانه صنعت و معدن، انجمن مدیران صنایع، کانون کارفرمایان و انجمنهای همگن را از ظرفیتهای استان اصفهان در بخش تشکلها عنوان کرد.
سهل آبادی از دولت خواست که تشکلها را در مدیریت اجرایی کشور سهیم کند و افزود: اعضای این تشکلها میتوانند در کنار دولت مسایل اقتصادی و اجتماعی را حل کنند.
مدرس و کارشناس ارشد تشکلها در این دوره گفت: تشکلهای اقتصادی با منفعت مشترک میتوانند کالای جمعی تولید کنند و در عرصه فعالیتهای خود مسایل و مشکلات را با کار جمعی برطرف کنند.
سیدعلیرضا سیاسی راد سرمایه گذاری در کالاهای عمومی را یک موضوع کلیدی برای تشکلها برشمرد و گفت: مشارکت داوطلبانه برای تولید کالاهای مشترک و خدمات معین میتواند همکاری بین اعضا را تقویت بخشد.
سیاسی راد ارتباط، تعهد، اعتماد و هنجار را چهار الزام همکاری اعضای یک تشکل برشمرد و گفت: شرط مهم در تشکلها اعتماد سازی بین اعضا جهت انجام یک فعالیت گروهی است.
وی میزان نفوذ در دولت را بستگی به نیاز دولت به تشکلها عنوان کرد و گفت: برقراری ارتباط دو طرف بین دولت و تشکلها میتواند زمینه توسعه همکاریهای دو طرف و توسعه فضای کسب و کار شود.
حدادی خواستار تعیین حق عضویت متناسب با خدمات ارایه شده از سوی تشکل شد و گفت: تشکلها برای درآمد زایی میتوانند خدمات ارزنده به اعضا ارایه کنند، همچنین برگزاری نمایشگاه تخصصی و انتشار نشریه از جمله ردیفهای درامدی تشکلها میتواند باشد.
کارشناس امور تشکلها در این دوره گفت: تشکلها باید اعضای خود را در جریان کلیه فعالیتهای خود قرار دهد و موفقیتهای حاصل شده را به اعضا اطلاع رسانی کند.
هادی حدادی تسهیم اطلاعات برای کاهش تنش میان اعضا را مهم ارزیابی کرد و گفت: اگر اهداف در تشکلها اعلام نشود و در بین اعضا معرفی نشود نمیتوان انتظار حمایت از آنها داشته باشیم.
وی ادغام تشکلهای موازی در یکدیگر و یا ایجاد سازمان بالادست را گامی موثر در توانمند ساختن آن تشکل برشمرد و گفت: اگر تشکلی نتواند ۷۰ درصد فعالان یک بخش را در خود عضو کند نمیتوان انتظار موفقیتی از این تشکل داشت.
وی عضویت شرکتهای بزرگ و موثر در تشکلها را باعثتوانمند سازی آن تشکل نام برد و گفت: اعضای تشکلها باید در جریان اخبار حوزه کاری خودبه صورت روزانه قرار گیرند تا بتوانند تصمیم به موقع در واکنشها بگیرند.
گفتنی است این دوره آموزشی به همت دبیرخانه مشترک کمیسیونها و تشکلهای اقتصادی اتاق اصفهان و مدیریت تشکلهای اتاق ایران برگزار شد.