معاون عمرانی استاندار:
مانعی برای تردد خودروهای با پلاک بومی در قزوین وجود ندارد
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار قزوین گفت: با اجرای طرح مدیریت هوشمند محدودیتها و ممنوعیتها تردد خودروها با پلاکهای بومی در ساعت مقرر در سطح استان قزوین بلامانع است.
به گزارشخبرنگار ایلنا از قزوین، علی فرخزاد در جلسه شورای ترافیک و حملونقل استان که در استانداری برگزار شد، اظهار کرد: در راستای اجرای مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا و به منظور پیشگیری از شیوع بیشتر بیماری کرونا اعمال محدودیتهای تردد از امروز در سطح استان آغاز شده و طبق آن، تردد خودروها با پلاک غیربومی ممنوع است و مطابق قانون با متخلفان برخورد خواهد شد.
معاون عمرانی استاندار با بیان اینکه اعمال ممنوعیت تردد از ساعت ۹ شب تا چهار صبح خواهد بود، بیان کرد: مبنای جریمه برای تردد در این ساعت دوربینهای نظارتی است و بر اساس برخی ضوابط، افرادی که مشمول این طرح نمیشوند باید مجوز لازم را از فرمانداریها دریافت کنند.
فرخزاد ادامه داد: اجرای طرح محدودیتهای تردد، آخرین راه حل مطرح شده برای مهار کرونا از سوی ستاد ملی مقابله با این بیماری است و باید با جلب اعتماد عمومی برای اجرای درست و دقیق محدودیتها و تصمیمات اتخاذ شده، اقدام کنیم.
وی با بیان اینکه در ستاد ملی کرونا وظایف و تکالیفی برای دستگاهها مشخص شده و برخی اختیارات به استانداران واگذار شده است، اضافه کرد: طبق این تکالیف باید کمیتههایی را در ستاد استانی مقابله با کرونا داشته باشیم و با همکاری دستگاههای اجرایی از پلیس، فرمانداری، راهداری و شهرداری نواقص اجرای طرح را بررسی و با استفاده از تجربیات اسفندماه سال ۹۸ برای رفع آنها تلاش کنیم.
این مسئول تصریح کرد: فرمانداری قزوین برای مسدود کردن برخی ورودیها و خروجیهای شهر قزوین، هماهنگیها لازم را با پلیس راهور خواهد داشت و نقاطی که قرار است به مرور و به صورت پلکانی مسدود شود طی جلسهای با پلیس راه، راهور و دفتر فنی استانداری مورد بررسی و اجرا قرار خواهند داد.
معاون عمرانی استاندار با بیان اینکه اعمال محدودیتها براساس برنامه زمانبندی صورت خواهد گرفت، تاکید کرد: انسداد ورودی یا خروجی استان در آزادراه باید با نظر تخصصی پلیس راه و با اطلاع رسانی مناسب و به موقع صورت گیرد تا جلوی سردرگمی و نارضایتی مردم گرفته شود.
وی یادآور شد: مسئولیت محدودیت جادههای خارج از شهر برعهده پلیس راه و در داخل شهر برعهده پلیس راهور است و باید هماهنگی لازم در این زمینه با فرمانداران شهرستانها صورت گیرد.
این مسئول عنوان کرد: اداره کل راهداری استان باید دوربینهای مبادی ورودی و خروجی شهر را تعمیر و راهاندازی کند و دوربینهای دارای نقص را هرچه سریعتر در داخل مدار قرار دهد.
فرخزاد افزود: فرمانداریها در صدور مجوز تردد خودروها باید دارای یک وحدت رویه باشند تا در آینده دچار چالش نشویم.