معاون استاندار خبر داد:
جریمه یک میلیون تومانی برای خودروهای غیربومی در شهرهای قزوین
جانشین ستاد مقابله با کرونا در استان و معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار قزوین گفت: ورود خودروها با پلاک های غیربومی به شهرهای استان ممنوع است و برای شهرهای با وضعیت نارنجی کرونا ۵۰۰ هزار و شهرهای قرمز یک میلیون تومان جریمه ثبت خواهد شد.
به گزارش ایلنا و به نقل از روابط عمومی استانداری قزوین، منوچهر حبیبی روز پنجشنبه در ستاد پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا با بیان اینکه شرایط استان از استانهای دیگر بسیار متفاوت است، افزود: قزوین یک استان صنعتی است و فعالیتهای تولیدی، صنعتی و کشاورزی متعددی دارد و باید مدیریت جامع تر و کاملتری برای اعمال محدودیتها صورت گیرد.
او گفت: با توجه به این موضوع، ورود به شهرهای قرمز و نارنجی با پلاکهای غیربومی ممنوع است و برای شهرهای نارنجی جریمه ۵۰۰ هزار و شهرهای قرمز یک میلیون تومان در نظر گرفته شده است.
حبیبی افزود: خروج پلاکهای بومی از شهرها در شهرهای قرمز نیز به همین شکل، جریمه خواهد داشت، ضمن اینکه پلیس حضور فعالی دارد و دوربینها هم کنترل لازم را خواهند کرد.
او اضافه کرد: از آنجا که فعالیت واحدهای تولیدی، صنعتی و کشاورزی استان محدود نشده است، افرادی که نیاز به تردد دارند، لیست آنها بنا به تشخیص فرمانداران در اختیار پلیس قرار میگیرد تا امکان تردد آنها میسر شود.
معاون استاندار قزوین با بیان اینکه این طرح از شنبه یکم آذرماه اجرا میشود، افزود: فعالیت دانشگاهها و مدارس کماکان غیرحضوری و مجازی است و در مناطق قرمز استان نیز میتوانند از منزل به صورت سیستمی آموزشها را پیگیری کنند.
این مسئول گفت: نماز جمعه، مراسم مذهبی و آئینی و مساجد در این دو هفته تعطیل هستند و هیچ گونه فعالیتی نخواهند داشت.
او اضافه کرد: ابعاد طرح به کلیه فرمانداران و اعضای ستاد مقابله با ویروس کرونا اعلام شده است و امیدواریم بتوانیم با این اقدام، تاثیر کاملی بر روند کاهش بیماران نیازمند بستری، میزان مرگ و میرها و فوتیها داشته باشیم.
حبیبی با تاکید بر انجام نظارتها و کنترلهای بیشتر، اضافه کرد: چون استان در وضعیت قرمز قرار دارد بنابراین ما در وضعیت نیمه تعطیل هستیم و باید نظارتهای خوبی بر این موضوع صورت گیرد.
او با اشاره به نحوه حضور کارکنان در ادارات، افزود: شهرستانهایی که وضعیت قرمز دارند با یک سوم کارکنان، وضعیت نارنجی با یک دوم و شهرستانهای وضعیت زرد با دو سوم نیروها در محل کار حضور مییابند و با این تفسیر باید وضعیت ۶ شهرستان استان با مدیریت فرمانداران تعریف شود.
حبیبی گفت: مشاغل و دستگاههای ضروری مثل انتظامی، امنیتی، امدادی، خدماتی و هلال احمر از بحث محدودیت فعالیت کارکنان مستثنی هستند و دانشگاه علوم پزشکی، استانداری، فرمانداری و تامین اجتماعی از جمله دستگاههایی هستند که نه تنها باید با ۱۰۰ درصد نیروها فعالیت کنند بلکه باید از ظرفیت سایر دستگاهها هم برای مقابله با کرونا استفاه نمایند.
این مسئول اضافه کرد: وضعیت شهرستانها از نظر رنگ بندی از سوی وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی استان، دوشنبه در هرهفته اعلام میشود تا متناسب با آن برای اعمال محدودیتها تصمیم گیری شود.
او با بیان اینکه طرح جامع مدیریت هوشمند محدودیتها از ابتدای صبح روز شنبه آغاز میشود، افزود: این محدودیتها و ممنوعیتها شامل فعالیت مشاغل، کسبه و اصناف است که متناسب با رنگ بندی شهرستانها اعمال خواهند شد.
جانشین ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا در استان قزوین گفت: از ۶ شهرستان استان، پنج شهرستان قزوین، البرز، آبیک، تاکستان و بوئین زهرا قرمز هستند و شهرستان آوج در وضعیت زرد قرار دارند.
این مسوول گفت: این پنج شهرستان متناسب با وضعیت خود اعمال محدودیت میشوند و به جز مشاغل گروه یک مابقی مشاغل اجازه فعالیت نخواهند داشت.
حبیبی افزود: در این طرح، مشاغل گروه یک، حدود ۲۲ رده را شامل میشود که نیازمندیهای اولیه شهروندان را تامین خواهند کرد و مشکلی برای مردم به وجود نخواهد آمد.
این مسئول ادامه داد: طرح محله محور شهید قاسم سلیمانی با محوریت سپاه و هماهنگی فرمانداران با مدیریت کامل پزشک، پرستار و بهورز از روز شنبه آغاز میشود و تاثیرات خود را در محلات مختلف خواهد گذاشت.
او اضافه کرد: گروههای جهادی باید هرچه سریعتر کار خود را شروع کنند و با طرح محله محور منسجم شوند تا نتایج و آثار آن را به زودی مشاهده کنیم.
این مسئول گفت: جلسات اداری و تجمعات در شهرستانهای قرمز بیش از ۱۵ نفر، در شهرستانهای نارنجی بیش از ۲۰ نفر و در شهرستانهای زرد بیش از ۳۰ نفر ممنوع است.
معاون استاندار ادامه داد: نیروی انتظامی هماهنگی لازم را خواهد داشت تا موانع فیزیکی تردد در شهرها ایجاد و ورود و خروجها کنترل شود، همچنین باید برای هر شهر و شهرستان، کمربندی ایجاد کنیم تا افراد در صورت ضرورت بدون ورود به شهرها از آنها عبور کنند.
حبیبی با بیان اینکه رعایت نکردن قرنطینه هم جریمه دارد، گفت: تشکیل تیمهای گشت و نظارت برای اجرای کامل مصوبات ستاد ضرورت دارد، البته سختی اجرای این طرح، چند روز اول است و اگر مدیریت و نظارت شود روزهای بعد با سهولت بیشتری اجرا خواهد شد.
او با بیان اینکه هیچ فعالیتی به جز مشاغل گروه یک امکان فعالیت نخواهند داشت، افزود: آثار محدودیتها بعد از یک هفته به صورت خیلی کم و بعد از دوهفته، خود را نشان میدهد و اگر مشارکت مردم را نداشته باشیم موفق نخواهیم بود.
این مسئول گفت: لازم است این طرح برای مردم جامع و کامل تبیین شود و تا مردم در جریان آن قرار بگیرند و از خود، خانواده و اطرافیان مراقبت کنند.
معاون استاندارگفت: گیتهای تست سریع از هفته آینده وارد میشود که ظرف چند ساعت میتوانند نتایج آزمایش را به فرد بدهند که در بیماریابی سریع کمک میکند.
وی با بیان اینکه افزایش تعداد تستها منجر به افزایش تعداد بیماریابی میشود، افزود: اگر در هفته آینده، تعداد بیماران مبتلا به کرونا بالا برود جای نگرانی نیست چون تعداد تستها را افزایش میدهیم تا بیماران به تخت و بیمارستان نرسند.
این مسئول ادامه داد: بنا است از ظرفیت میهمان خانهها برای مکانهای قرنطینه افراد استفاده کنیم که با مشارکت شهرداری، شورای اسلامی و اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری انجام میشود.
وی گفت: خرید واکسن کرونا که توسط برخی از آزمایشگاههای دنیا که دارای اثرگذاری ۹۵ درصدی است انجام شده است و ایران در زمره ۸۴ کشور خریدار واکسن قرار دارد اما اینکه این واکسن کی به ایران برسد مشخص نیست.