خبرگزاری کار ایران

شهردار شیراز خبر داد:

شیراز دومین کلانشهر دارای سامانه راهبری خودکار قطار در ایران

شیراز دومین کلانشهر دارای سامانه راهبری خودکار قطار در ایران
کد خبر : ۹۹۶۸۵۷

شهردار شیراز این شهر را دومین کلانشهر دارای سامانه راهبری خودکار قطار در ایران عنوان کرد و افزود: افزایش راحتی و کاهش زمان سفر، کاهش مصرف انرژی و استهلاک قطار از مزیت های سامانه راهبری خودکار قطار مترو است.

به گزارش ایلنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شهرداری شیراز، حیدر اسکندرپور در بازدیدی که به همراه رضایی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری فارس از پروژه خط دو متروی ایستگاه امام حسین (ع) داشت با اشاره به کار فنی و مهندسی پیچیده این ایستگاه گفت: در ایستگاه متروی میدان امام حسین (ع) سه پروژه شامل ساخت ایستگاه خط دو مترو، احداث تونل ارتباطی بین خط یک و دو به طول ۲۶۰ متر و cross over همزمان در حال اجراست.

شهردار شیراز گفت: دوشنبه هر هفته به منظور نظارت مستقیم و میدانی بر روند اجرای پروژه ایستگاه خط دو متروی ایستگاه میدان امام حسین(ع) از این پروژه بازدید و دفتر کار خود را در کارگاه عمرانی آن برگزار می‌کنم.

وی اضافه کرد: این پروژه وسیع و تاثیرگذار در عمق ۱۵ متری تا ۳۰ متری زیر خیابان انقلاب اسلامی (مشیر فاطمی) اجرا می شود و در خیابان مجموعه های تجاری و شهروندان فعالیت می کنند.

شهردار شیراز در بازدید از تونل ها و پروژه ایستگاه خط دو متروی امام حسین (ع) افزود: برای این که ترافیک خیابان انقلاب اسلامی و میدان امام حسین (ع) مختل نشود و شهروندان به زحمت نیفتند، مجبور شده ایم از خیابان پوستچی از طریق تونل های زیرزمینی به پروژه خط دو قطار شهری دسترسی پیدا کنیم و این امر هزینه ای مضاعف برای شهرداری ایجاد کرده است.

شیراز دومین کلانشهر دارای سامانه راهبری خودکار قطار در ایران

اسکندرپور همچنین با اشاره به آغاز به کار اولین مترو با سیستم راهبری خودکار در شیراز گفت: با استفاده از تعطیلی مترو، این سیستم را تست کردیم و در گام نخست سرعت، ترمز و محل توقف قطار به صورت اتوماتیک کنترل می شود. البته راهبر در کابین قطار حضور دارد اما این اقدامات به صورت اتوماتیک انجام می شود.

براساس این گزارش، جهت جابجایی راحت تر قطارها در هر خط نیاز است که به شیوه ای مناسب ارتباط بین دو مسیر رفت و برگشت قطار در زیر زمین و با فواصل مشخص ایجاد شود. ارتباط بین دو خط ریل اصلی مسیر، بوسیله یک تقاطع دو طرفه یا به اصطلاح کِراس اُور ایجاد می شود. در خط یک و دو قطار شهری این ارتباط و دسترسی در محدوده میدان امام حسین با سازه ای با عرض ۶ متر و طول تقریبی ۲۳۶ متر و شعاع گردش حدود ۱۰۵ متر ایجاد می شود.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز