رئیس سازمان صمت استان اردبیل:
نانواییها ملزم به رعایت ساعت پخت هستند
رئیس سازمان صمت استان اردبیل گفت: بازرسان بر کیفیت نان، موازین بهداشتی و ساعت کار نانوایان نظارت دارند.
به گزارش ایلنا، رامین صادقی در بازدید سر زده از نانواییهای فعال در سطح اردبیل عنوان کرد: در پی گزارشات واصله به سامانه ارتباطی 124 سازمان و انتقاد از کیفیت پایین نان در استان و ضرورت سامان دادن به آن را ، اولویت مهم بازرسان عنوان کرد.
وی از استمرار کار بازرسیها برای بهبود کیفیت نان خبر داد و گفت : نانواییهای بربری پز ، سنگک و فطیر از ساعت ۶ صبح باید پخت نان را آغاز کنند و در هشداری جدی به نانوایی ها ، افزود: در صورت بی توجهی به مقررات خواسته شده از جمله ساعت پخت، کیفیت و چگونگی خدمات از سوی نانوایی ها ، ضمن برخورد قانونی قطع سهمیه خواهند شد .
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان با اشاره به اینکه نان قوت غالب مردم است و باید بیش از گذشته در زمینه کیفیت و کمیت نان و تولید محصولی مرغوب و مناسب برای مردم دغدغه داشته باشیم و در این راستا بازرسین سازمان صنعت ، معدن و تجارت واتحادیه بر عملکرد و کیفیت نان نانوایان نظارت جدی دارند.
وی در ادامه با تأکید بر تشدید نظارت بر کیفیت و ساعت کاری نانوایان در سطح استان اردبیل گفت: بازرسان بر کیفیت نان، موازین بهداشتی و ساعت کار نانوایان نظارت دارند و این بازرسیها بدون اطلاع قبلی و به صورت ناگهانی انجام میشود.
صادقی با اشاره به اینکه بازرسی از نانواییها به صورت روزانه و ناگهانی انجام میشود خاطرنشان کرد: در صورت عدم پخت نانواییها در ساعت مقرر که در نانوایی ها نیز در محل دید عموم نصب شده با آنها برخورد میشود ، زیرا عدم رعایت ساعات کار اعلام شده به نانواییها تخلف محسوب میشود.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان در ادامه از عموم شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف صنفی اعم از عرضه نان بی کیفیت ، فروش آرد ، عدم رعایت ساعت پخت ، کم فروشی و ... در نانوایی ها را از طریق شماره تلفن 124 اداره مشارکت های مردمی سازمان صنعت، معدن و تجارت در مرکز استان و شهرستان های تابعه اطلاع دهند تا بازرسین سازمان در اسرع وقت به موضوع رسیدگی کنند.