در گفت وگو با ایلنا مطرح شد:
درآمدهای شهرداری ساوه یک پنجم کاهش یافته است
نماینده ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی گفت: قانون مالیات بر ارزش افزوده که در مجلس دهم مصوب شد، باعث شده درآمدهای شهرداری ساوه به یک پنجم کاهش یابد.
حجت الاسلام محمد سبزی در گفت وگو با خبرنگار ایلنا، افزود: بر اساس این قانون ماهانه 12 میلیارد تومان درآمدی که شهرداری از شهرک های صنعتی به دلیل مالیات بر ارزش افزوده دریافت می کرد، از دست رفته و همین امر ظلم بزرگی در حق مدیریت شهری ساوه بود.
وی ادامه داد: علیرغم اینکه این قانون در شهرهای کم برخوردار بسیار موثر است، اما در شهرهایی مانند ساوه به دلیل صنعتی بودن نه تنها تاثیری ندارد، بلکه مشکلات و معضلاتی را نیز در پی دارد.
نماینده ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: از سویی دیگر افراد بسیاری از شهرهای مختلف برای اشتغال به ساوه هجوم میآورند و همین امر باعث شده تا جمعیت در این شهر رشد فزاینده ای داشته باشد.
حجت السلام سبزی تصریح کرد: در چنین شرایطی مهاجرت کنندگان به ساوه مجبور می شوند برای سکونت به حاشیه نشینی روی بیاورند که این امر دلیلی بر گسترش بی رویه و بیش از حد سکونتگاه های غیررسمی در اطراف ساوه است.
وی بیان داشت: به تبع گسترش چنین مناطقی تبعات و آسیب های اجتماعی بسیاری از جمله انواع بزهکاری را به همراه دارد. شهرداری ساوه حتی برای پرداخت حقوق معوقه کارگران خود اعتباری ندارد.
نماینده ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: ایجاد امکانات و خدمات در سکونتگاه های غیررسمی باید از سوی شهرداری انجام شود، حتی به لحاظ سرانه ورزشی و آموزشی نیز امکانات لازم در سکونتگاه های غیررسمی ساوه وجود ندارد.
حجت الاسلام سبزی ابراز داشت: رخداد چنین شرایطی آسیب بزرگی برای ساوه است و شهرداری باید در این خصوص اولویت بندی داشته باشد اما متاسفانه شهرداری به دلیل کمبود بودجه و اعتبارات نمی تواند چنین اقداماتی را در این مناطق ایجاد کند. متاسفانه شهرداری ساوه حتی برای پرداخت حقوق معوقه کارگران خود اعتباری ندارد.
وی اضافه کرد: نیاز به مسکن به شدت در شهر ساوه احساس می شود و شرایط این شهر به گونه ای است که هر ساله باید به صورت مستمر زیرساخت های احداث طرح های مسکن جدید در ساوه اجرایی و آماده سازی شود. البته باید در نظر داشت که به صورت همزمان نیز به مسایل دیگر رسیدگی شود و سکونتگاه های غیررسمی ساوه ساماندهی شوند تا مشکالت و معضالت در این حوزه کاهش یابد.
نماینده ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی همچنین گفت: در این راستا یکی از راهکارهایی که می توان در پیش گرفت احداث و ساخت مسکن از مبادی و راه های قانونی است و به تبع آن ایجاد امکانات زیرساختی نیز از اقدامات موثری است که می توان انجام داد تا آسیب ها کاهش یابند. پرداخت تسهیلات در حوزه مسکن نیز در این خصوص می تواند راهگشا باشد.