استاندار گیلان تاکید کرد:
ضرورت جذب تسهیلات اشتغال پایدار روستایی در جهت گسترش مشاغل خرد و متوسط
استاندار گیلان با تأکید بر اینکه باید اعتبارات به پروژه هایی که تا پایان امسال و یا تا نیمه نخست سال آینده قابلیت بهره برداری دارند، هدایت شود، گفت: لازم است نهایت تلاش برای جذب تسهیلات اشتغال پایدار روستایی و منابع صندوق کارآفرینی امید در جهت گسترشمشاغل خرد و متوسط صورت گیرد.
به گزارش ایلنا از رشت، ارسلان زارع در جلسه شورای برنامهریزی و توسعه استان که احمد دنیامالی رئیس مجمع نمایندگان گیلان و علی آقازاده یکی از نمایندگان رشت در مجلس شورای اسلامی و فرمانداران شهرستانهای استان نیز به صورت ارتباط تصویری حضور داشتند؛ با بیان اینکه هر تصمیم این شورا در راستای توسعه و شکوفایی استان است، بر ضرورت اهتمام جدی مدیران در اجرای دقیق ابلاغیه های برنامه ششم توسعه و بودجه سال جاری برای تحقق درآمدهای تعیین شده تأکید و تصریح کرد: استان گیلان با تلاش مدیران و همراهی مردم در هفت ماه امسال با عملکردی بسیار مطلوب، توانسته به صورت صد درصدی درآمدهای پیش بینی شده را محقق کند.
وی بخش عمده ای از درآمدهای استان را ناشی از وصول مالیات عنوان و خاطرنشان کرد: در اجرای اقدامات قانونی دولت با همکاری مجلس شورای اسلامی در خصوص پیشگیری از فرار مالیاتی، نباید بر واحدهای تولیدی فشار وارد شود.
استاندار گیلان ادامه داد: مجموعه امور مالیاتی بدون ایجاد هرگونه نارضایتی، با انعطاف و مردم داری، فرآیند وصول مالیات از فعالان اقتصادی را پیگیری می کند و در سالی که به نام جهش تولید نامگذاری شده باید در راستای حمایت از واحدهای تولیدی و فعالان بخش خصوصی اهتمام جدی وجود داشته باشد.
وی به رشد 35 درصدی توزیع اعتبارات 27 صدم درصد مالیات بر ارزش افزوده گیلان اشاره و بر ضرورت عملیاتی شدن این منابع در جهت توسعه ورزش مدارس، ورزش همگانی، ورزش روستایی و عشایری، ورزش بانوان و زیر ساخت های ورزش بویژه در حوزه معلولین و جانبازان تأکید کرد.
زارع با یادآوری تأکید خود در نخستین جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان در سال جاری مبنی بر رعایت عدالت و انصاف در توزیع اعتبارات شهرستانی براساس شاخص ها و میزان پروژه های نیمه تمام خاطرنشان کرد: باید این اعتبارات به پروژه هایی که تا پایان امسال و یا تا نیمه نخست سال آینده قابلیت بهره برداری دارند، هدایت شود.
وی مطالعه 308 روستا در بررسی اسناد توسعه اقتصادی و اشتغالزایی روستاهای استان با مشارکت جوامع محلی را واقعی ترین داده در این حوزه عنوان کرد و افزود: باتوجه به دقت بالای این مطالعات بایستی حمایت و پشتیبانی در اجرای آن صورت گرفته و در این راستا شهرستان کمترتوسعه یافته شفت در اولویت باشد.
وی فرمانداران را به تلاش برای جذب تسهیلات اشتغال پایدار روستایی، منابع صندوق کارآفرینی امید و نیز تفاهم نامه اخیر با ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در جهت گسترش مشاغل خرد و متوسط موظف کرد و اظهار داشت: باتوجه به قرارداشتن در ایام تدوین لایحه بودجه سال آینده، فرمانداران و مدیران دستگاه های اجرایی پیشنهادات خود در خصوص پروژه هایی که ماهیت ملی داشته و یا برای تکمیل در شهرستان ها مدنظر است را به دبیرخانه شورا ارائه کنند.