خبرگزاری کار ایران

مدیر کل نوسازی مدارس فارس خبر داد؛

وجود مدرسه های کانکسی در استان فارس/ ۷۸۰ مدرسه نیازمند تخریب و نوسازی

وجود مدرسه های کانکسی در استان فارس/ ۷۸۰ مدرسه  نیازمند تخریب و  نوسازی
کد خبر : ۹۸۴۶۴۲

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان فارس با بیان اینکه در استان فارس مدرسه خشت و گلی نیست، گفت: سال گذشته آخرین مدرسه خشت و گلی را جمع‌آوری کردیم؛ البته مدرسه کانکسی در مناطقی از استان فارس بنا به ضرورت‌هایی استفاده می‌شود.

به گزارش ایلنا سرافراز موصلی در جمع خبرنگاران گفت: جمع‌آوری بخاری‌های نفتی در تمام مناطق استان فارس اعم از نقاط دارای زیرساخت‌های استاندارد یا فاقد این زیرساخت‌ها در دستور کار است، به این معنا که بخاری نفتی موجود در مدارس روستاهایی که فاقد برق و گاز باشند هم جمع‌آوری می‌شود.

موصلی افزود: در بعضی از مناطق که با کاهش جمعیت دانش‌آموزی مواجه هستیم و ساخت مدارس ۲ کلاسه هم توجیهی برای آینده ندارد و در مناطقی که با افزایش یکباره جمعیت دانش‌آموزی روبرو باشیم، از مدارس کانکسی استفاده می‌شود و به همین دلیل تعداد این مدارس سیال بوده و ثابت نیست.

وی با بیان اینکه فارس بیشترین میزان استفاده از بخاری نفتی در مدرسه را داشته است، گفت: طرح جمع‌آوری ۶ هزار بخاری نفتی را اجرایی و بالغ بر ۹۰ درصد این بخاری‌ها را جمع‌آوری کرده‌ایم.

موصلی با اشاره به اینکه در این استان ۷۸۰ مدرسه نیازمند تخریب، نوسازی یا بازسازی وجود دارد و گفت: اعتبارات پیش‌بینی شده برای سال ۹۹ در استان فارس از محل مشارکت خیرین ۱۳۰ میلیارد تومان است که به همین میزان نیز منابع اعتباری دولتی اختصاص خواهد یافت.

وی افزود: تاکنون بالغ بر ۵۰ میلیارد تومان از این اعتبار محقق شده است و امیدوار هستیم و تلاش می‌کنیم که تا پایان سال مالی، یعنی تیرماه سال آینده، کل اعتبار مورد نظر تحقق یابد.

موصلی کارنامه‌ خیرین مدرسه ساز فارس را بسیار درخشان توصیف و اضافه کرد: تنها در سال ۹۸ بالغ بر ۶۵۱۴ کلاس درس در قالب ۱۲۵۷ مدرسه در استان فارس با مشارکت خیرین مدرسه ساز احداث شده است.

وی با اشاره به اینکه ۱۲۶ مدرسه با ۱۰۸۰ کلاس درس در سطح استان فارس مراحل ساخت را طی می‌کند، گفت:طی سال ۹۸ تعداد ۵۸ پروژه شامل ۴۱۱ کلاس درس، در استان فارس افتتاح شده است.

مدیر کل نوسازی مدارس استان گفت: در میان شهرهای استان فارس، بیشترین نیاز به مدرسه در شیراز وجود دارد و گفت: با توجه به افزایش جمعیت دانش آموزی، کمترین سرانه فضای آموزشی در سطح استان فارس مربوط به شهرستان شیراز است.

مدیرکل نوسازی مدارس فارس، آجر به آجر را یکی از موفق‌ترین طرح‌های جلب مشارکت مردمی برای احداث واحدهای آموزشی دانست و گفت: به نظر می‌رسد که اهمیت مدرسه سازی آنگونه که باید به جامعه منتقل نشده است.

موصلی با اشاره به اهمیت فعالیت رسانه در جلب و جذب مشارکت‌های مردمی در امر ساخت و تجهیز مدارس، گفت: اصلی‌ترین هدف در طرح آجر به آجر، تلاش برای ترویج فرهنگ مشارکت در سطح جامعه و افزایش سطح مسئولیت اجتماعی است.

موصلی یکی دیگر از اهداف پویش آجر به آجر را استفاده از رویکرد جمع سپاری و مشارکت آحاد مردم در امر مدرسه سازی و استفاده از ظرفیت‌های مختلف رسانه‌ای عنوان و اضافه کرد: خیران و شهروندان با هر میزان از توان مالی می‌توانند برای مشارکت در امر مدرسه سازی به سامانه مهر مدرسه یا سایت مجمع خیرین مدرسه ساز مراجعه کنند.

لزوم توجه به احداث مدرسه در ناحیه 4 شیراز

الله‌یار رضایی مدیر آموزش و پرورش ناحیه ۴ شیراز هم در ادامه این نشست گفت: بضاعت مردم در این منطقه بسیار اندک است و بیش از ۴۰ مدرسه در این محدوده نیازمند بازسازی است.

 وی افزود: با وجود گستردگی دایره تحت پوشش این منطقه در شهرستان شیراز، زمینی برای ساخت فضای آموزشی مناسب در این ناحیه وجود ندارد و از همین رو این منطقه جزو نواحی محروم به‌شمار می‌رود.

رضایی با بیان اینکه بیشتر خیران تمایل دارند در نواحی ۱ و ۲ آموزش و پرورش شیراز مدرسه سازی‌ کنند، گفت: اداره نوسازی مدارس در تلاش است خیران را به سمت مدرسه‌سازی در نواحی محروم سوق دهد.

رضایی، خواستار رسیدگی هر چه بیشتر مسوولان به وضعیت ناحیه ۴ آموزش و پرورش شیراز شد و از مردم درخواست کرد برای مدرسه‌سازی به این منطقه بیشتر توجه کنند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز