خبرگزاری کار ایران

در شرایط تحریم‌های بین المللی محقق شد؛

آغاز مونتاژ و نصب قفس‌های پرورش ماهیان دریایی به دست مهندسان جوان ایرانی

آغاز مونتاژ و نصب قفس‌های پرورش ماهیان دریایی به دست مهندسان جوان ایرانی
کد خبر : ۹۸۰۰۱۳

مدیر کل شیلات هرمزگان از آغاز مونتاژ قفس‌های پرورش ماهیان دریایی به دست مهندسان جوان و به همت صیادان هرمزگانی در شرایط تحریم‌های بین‌المللی با تکیه بر اقتصاد مقاومتی خبر داد.

به گزارش ایلنا از بندرعباس، عبدالرسول دریایی با بیان اینکه طرح پرورش ماهی در دریا یکی از طرح‌های مهم اقتصاد مقاومتی کشور است که تاکنون قفس و تجهیزات مربوطه از خارج از کشور تامین می‌شد که در سالهای اخیر به دلیل تحریم‌های ظالمانه با مشکلاتی در تامین تجهیزات و راه اندازی پروژه های جدید مواجه شده بود، گفت: خوشبختانه امروز با پیگیری، حمایت و تشویق شیلات استان به دست تیم مهندسان استان که تجربه کافی بر روی قفس‌های دریایی خارجی بدست آورده‌اند ، طرح ۵۰۰ تنی در این منطقه از کشور به صورت کاملا داخلی در حال راه اندازی است.

وی تصریح کرد: خوشبختانه هیچ قدرتی نمی‌تواند مانع از توسعه و پیشرفت ایران اسلامی شود و مهندسان جوان هرمزگانی با تکیه بر دانش و تخصص بومی موفق به مونتاژ قفس های پرورش ماهیان دریایی در بندر صیادی چیروئیه شدند.

دریایی تصریح کرد: این حرکت مهم و اقتصادی با همت و سرمایه گذاری  یکی از صیادان بندر چیروئیه استان هرمزگان و با استفاده از توان فنی تیم اجرایی کاملا داخلی با در اختیار داشتن کادر مجرب در حوزه شیلاتی، برای اولین بار تامین تجهیزات قفس به صورت کاملا بومی از داخل کشور انجام شد و درحال حاضر عملیات مونتاژ و نصب قفس ها در حال انجام است.

مدیر کل شیلات هرمزگان از این پروژه به عنوان فصل جدیدی در صنعت پرورش ماهی در قفس در استان و جنوب کشور با شرایط خلیج فارس و دریای عمان یاد کرد و گفت: این پروژه به معنای واقعی تحقق اقتصاد مقاومتی، بومی سازی یک دانش، حرکت در مسیر رونق و جهش تولید، اتکا و خودباوری و همت ایرانی است.

وی افزود: این حرکت علاوه بر اینکه نقطه عطفی برای رفع کامل وابستگی تامین ونصب  سازه های موردنیاز این صنعت از خارج از کشور خواهد بود موجب رونق ،توسعه و آبادانی واشتغال زایی عظیمی با تکیه براقتصاد دریا محور در این منطقه خواهد شد .

دریایی تصریح کرد: اجرای طرح پرورش ماهی در قفس  در بندرصیادی چیروئیه  که به صورت صددرصد داخلی وبومی سازی انجام می پذیرد علاوه بر ممانعت از خروج ارز کشور، نسبت به مشابه خارجی ۵۰ درصد کاهش هزینه به همراه دارد.

مدیر کل شیلات هرمزگان عنوان کرد: با توجه به ظرفیت خوب ‌منطقه برای توسعه طرحهای پرورش ماهی درقفس دراستان هرمزگان این اتفاق مهم نوید بخش روزهای خوب برای تولید بیش از ۱۰۰ هزار تن ماهی در دریا برای استان هرمزگان است.

این مقام مسئول تصریح کرد:  این تیم متخصص همچنین با دارا بودن دانش شیلاتی و  تجربه در زمینه تولید ماهیان دریایی (بیوتکنیک تولید) می‌توانند به عنوان مشاور در پروژه های پرورش ماهی درقفس کمک شایانی در افزایش تولید در قفس های دریایی کنند.

به گفته مدیر کل شیلات هرمزگان، این استان در فاز اول با دارا بودن ۱۴ پهنه دریایی مطالعه شده و ظرفیت بیش از ۱۱۳ هزار تن بزرگترین و مهمترین استان شیلاتی در کشور است که راه اندازی طرح‌های واگذار شده در این حوزه شکوفایی عظیمی از جمله تامین پروتئین دریایی مورد نیاز کشور، اشتغال زایی بیش از ۴ هزار نفر، کاهش فشار بر ذخائر طبیعی آبزیان، استفاده حداکثری از دریا بدون هیچگونه برداشت از منابع آب شیرین، تشویق و گرایش صیادان به این حرفه خواهد شد که نقش بزرگی در اقتصاد جامعه صیادی و بومیان سواحل جنوبی کشور نیز خواهد داشت.

دریایی اضافه کرد: به زودی در شهرستان سیریک و قشم قفس های جدید مونتاژ و نصب خواهد شد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز