رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود خبر داد:
شناسایی 8 هزار بیمار مشکوک به کرونا در شاهرود/ افزایش 14 تخت ICU در بیمارستان امام حسین
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود گفت: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون تقریبا 8 هزار نفر با علائم مشکوک به کرونا به مراکز درمانی تحت مدیریت دانشگاه علوم پزشکی شاهرود مراجعه کردند.
وی افزود : ۳۰ درصد از بستریشدگان به دلیل ابتلا و یا احتمال ابتلا به کرونا ویروس در بیمارستان امام حسین (ع) از خدمات آی. سی. یو استفاده کردند.
رضا چمن گفت: تعداد مثبت قطعی ابتلا به کرونا ویروس در مناطق تحت مدیریت دانشگاه علوم پزشکی شاهرود یک هزار و ۹۳۰ نفر است که از این تعداد ۱۰۹ نفر جان باختند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود بیان کرد: اکنون ۹۰ نفر در بخش های اختصاصی بیماران کرونا ویروس در بیمارستان امام حسین (ع) شاهرود بستری هستند.
وی اظهار کرد: بر اساس پژوهش میدانی انجام شده از سوی دانشگاه علومپزشکی شاهرود، ۷۰ درصد از مردم شهرستان های شاهرود و میامی برای جلوگیری از شیوع کرونا ویروس از ماسک استفاده میکنند که اگر چه در مقایسه با بررسی های صورت گرفته در دیگر مناطق کشور این شاخص نسبتا خوب است ولی انتظار داریم که مشابه برخی کشورهای اروپایی به بالای ۹۰ درصد برسد.
رضا چمن یادآور شد: ازدحام، تجمع و تراکم جمعیت در مجالس، محافل و آیین های مختلف بطور مشخص در افزایش آمار ابتلا به کرونا در جامعه تاثیر قابل توجهی داشته است.
وی تصریح کرد: ۳۵۶ بازدید از مدارس شاهرود و میامی در راستای رعایت دستورالعملهای بهداشتی انجام شد که نتایج ارزیابیها نشان میدهد که ۹۶ درصد از دانشآموزان برای مقابله کرونا ویروس از ماسک استفاده می کنند و در ۹۰ درصد مدارس دستورالعمل های بهداشتی رعایت می شود و در ۹۶ درصد مدارس دسترسی مناسب به آب و مایع دستشویی فراهم است.
رئیس دانشگا علوم پزشکی شاهرود اضافه کرد: براساس تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی شاهرود، ۷۱ درصد از کلاس های مدارس در مناطق روستایی شرق استان به صورت حضوری و در مناطق شهری این آمار ۵۱ درصد است که لازم است برای کاهش تراکم و ازدحام خصوصا در مناطق شهری باز هم درصد کلاس های حضوری بیش از این کاهش یابد.
وی ضمن بیان اینکه نظارت بر روند انجام محدودیتها و رعایت پروتکلها برعهده دستگاه تخصصی است، گفت: فرآیند نصب دستگاه اکسیژن ساز بیمارستان امام حسین(ع) درحال انجام است و برای بیمارستان بهار هم در هفته آینده نهایی می شود.
رضا چمن ادامه داد: در ماه های گذشته ۱۷ تخت آی. سی. یو به تختهای موجود بیمارستانهای شاهرود اضافه شد که با پیگیریهای انجام شده ۱۴ تخت آی.سی. یو دیگر هم به ظرفیت خدماترسانی بیمارستان امام حسین (ع) اضافه می شود.
وی بیان کرد: دورکاری کارکنان ادارات که دارای بیمارهایی خاص هستند و پرخطر محسوب میشوند در دستورکار قرار گیرد و برای خدمت رسانی به مردم در دستگاه های خدماتی همچون شهرداری ها و... از رویههای اینترنتی و الکترونیکی نوبت دهی استفاده شود.