در صورت عدم تمدید یا اخذ اعتبار پروانه کسب انجام می شود ؛
کسر 20 درصد از سهمیه آرد دولتی نانواییهای شهری و 10 درصد روستایی
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: ۲۰ درصد از سهمیه آرد دولتی نانواییهای شهری و ۱۰ درصد از سهمیه آرد دولتی نانواییهای روستایی در صورت عدم مراجعه نانواها برای تمدید یا اخذ اعتبار پروانه کسب، کسر میشود و به نانواییهایی که سهمیه آرد کمتری دارند یا ضوابط بهداشتی و دستورالعملها را رعایت میکنند اختصاص مییابد.
به گزارش خبرنگار ایلنا از مشهد، علی رسولیان در نشست کارگروه گندم، آرد و نان خراسان رضوی افزود: کمیتهای متشکل از کارشناسان سازمانهای مختلف تشکیل میشود و شاخصهای مدنظر برای اختصاص سهمیه بیشتری از آرد دولتی برای تشویق نانواییهایی که ضوابط و مقررات را رعایت کرده باشند تعیین میکند.
وی ادامه داد: باید توازن لازم برای اختصاص سهمیه آرد دولتی به نانواییها برقرار شود تا سهمیه نانوایی های متخلف با سهمیه نانوایی هایی که همه ضوابط و قوانین را رعایت میکنند یکی نباشد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: دانشگاه علوم پزشکی فهرستی از نانواییهایی که نان باکیفیت بالا تولید میکنند را اعلام کند تا سهمیه مشخصی از آرد به عنوان مشوق در اختیار آن نانواییها قرار گیرد.
رسولیان، دو نرخی بودن نان نیمه یارانهای را مشکلی در شبکه عرضه نان دانست و گفت:در نامهای با امضای سرپرست استانداری از وزیر صنعت، معدن و تجارت درخواست خواهد شد که آرد نانواییهای نیمه یارانهای که دو نرخ دارند یکسان شود و همچنین نان جدید تحت عنوان "نان آزاد" بدون داشتن سهمیهای از آرد دولتی برای صنف نانوایی تعریف شود.
وی همچنین اجرایی شدن کامل "طرح سامانه جامع انبارها" را مورد تاکید قرار دارد و گفت: این موضوع مورد نظر جدی وزیر جدید صنعت معدن و تجارت است و با ثبت همه انبارها در این سامانه، کنترل بیشتری بر روی ذخیره سازی و عرضه گندم انجام خواهد گرفت.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی هرگونه افزایش خودسرانه نرخ نان و عدم رعایت نرخ مصوب کارگروه گندم، آرد و نان را از سوی نانواییها تخلف دانست و گفت: با نانواییهای متخلف در این زمینه برخورد قانونی میشود.
رسولیان افزود: افزایش نرخ نان در صورتی قابل اجرا خواهد بود که کارگروه ملی گندم، آرد و نان کشور آن را مصوب کند که این موضوع در آن کارگروه با در نظر گرفتن افزایش هزینههای تولید نان در حال بررسی است.