کارشناس تغذیه مطرح کرد:
مصرف غذاهای چرب برای مبتلایان به بیماری کرونا ممنوع
مبتلایان به بیماری کووید ۱۹ با مشکلات گوارشی، غذاهای چرب و فست فود نخورند.
به گزارش ایلنا، کارشناس مسئول تغذیه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: مصرف غذاهای چرب و فست فودها در مبتلایان به بیماری کووید ۱۹ که درد معده و مشکلات گوارشی دارند، ممنوع است.
مهسا شمشیرگران افزود: اگر ناراحتی معده ناشی از مسمومیت غذایی یا مشکلات گوارشی باشد، به طور معمول پس از ۴۸ ساعت بهتر میشود و اگر مدت بیشتری طول بکشد، ممکن است از نشانههای زودرس بیماری کرونا یا عفونت باکتریایی باشد.
غذاهای چرب و فست فودهایی نظیر انواع همبرگر، پیتزا، سوسیس، کالباس و سیب زمینی سرخ شده باعث طولانی شدن مدت هضم شده و سفتی و انقباض رودهها را نیز به همراه دارد.
وی به اثرات تحریک اعصاب، سفتی عضلات و در نهایت درد شکمی ناشی از مصرف کافئین اشاره کرد و گفت: کافئین اثرات ادرار آور دارد که باعث میشود فرد در معرض کم آبی قرار دهد و در مبتلایان به کرونا ویروس که به طور عمده مشکلات تنفسی دارند، این مساله مورد توجه قرار گرفته و تامین آب به میزان لازم و کافی انجام میشود.