معاون سازمان جهاد کشاورزی گیلان خبر داد:
افزایش 4 درصدی تولید گوشت مرغ در گیلان
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: از ابتدای امسال تاکنون 75 هزار تن گوشت مرغ در بیش از 800 مرغداری گیلان تولید و روانه بازار شد.
به گزارش ایلنا از رشت، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان امروز گفت: از ابتدای امسال تاکنون ، 75 هزار تن گوشت مرغ در گیلان تولید شد که در مقایسه با مدت مشابه پارسال 2 هزار و 500 تن معادل 4 درصد بیشتر است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت : پارسال 174 هزار تن گوشت مرغ در گیلان تولید شده که پیش بینی می شود امسال به 180 هزار تن برسد.