خبرگزاری کار ایران

معاون سازمان جهاد کشاورزی گیلان خبر داد:

افزایش 4 درصدی تولید گوشت مرغ در گیلان

افزایش 4 درصدی تولید گوشت مرغ در گیلان
کد خبر : ۹۵۶۲۶۹

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: از ابتدای امسال تاکنون 75 هزار تن گوشت مرغ در بیش از 800 مرغداری گیلان تولید و روانه بازار شد.

به گزارش ایلنا از رشت، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان امروز گفت: از ابتدای امسال تاکنون ، 75 هزار تن گوشت مرغ در گیلان تولید شد که در مقایسه با مدت مشابه پارسال 2 هزار و 500 تن معادل 4 درصد بیشتر است.

حجت علی اکبرنژاد، فعالیت 843 واحد مرغداری در گیلان با ظرفیت بیش از 19 میلیون قطعه را یکی از توانمندی‌های این استان دانست و افزود : گیلان در حال حاضر 10 درصد گوشت مرغ کشور را تأمین می‌کند.
 
وی به دیگر قابلیت‌های گیلان در تولید گوشت مرغ اشاره کرد و گفت : هم‌ اکنون گیلان در تولید مرغ اجداد رتبه نخست ، تولید مرغ مادرگوشتی رتبه دوم و تولید مرغ گوشتی کشور رتبه پنجم را از آن خود کرده است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت : پارسال 174 هزار تن گوشت مرغ در گیلان تولید شده که پیش بینی می شود امسال به 180 هزار تن برسد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز