در گفت و گو با ایلنا مطرح شد:
استقبال کم زنان از تسهیلات اشتغال آفرینی کارا / شرط ورود به تشکیلات کانون زنان بازرگان
نایب رئیس کانون بازرگانان کشور گفت: به دلیل نبود بنیه اقتصادی مناسب زنان از تسهیلات کارا در حوزه اشتغال و کارآفرینی استقبال نکردند.
فاطمه غفوری در بازدید از دفتر خبرگزاری ایلنای مرکز قزوین با اعلام این خبر گفت: این تسهیلات با توجه به شرایط خوبی که داشت به دلیل اینکه زنان از بنیه مالی مناسبی برخوردار نیستند مورد استقبال قرار نگرفت.
رئیس کانون زنان بازرگان استان افزود: زنان باید قبل از دریافت تسهیلات توانمند شوند تا بتوانند اقساط آن را پرداخت کنند در غیر این صورت بیشتر بدهکار می شوند.
وی که به همراه اعضای هیات رئیسه کانون زنان بازرگان استان در این دیدار حضور داشت با اشاره به خط بندیهای سیاسی مرسوم در دستگاه های دولتی گفت: متاسفانه این خط کشی را یک سری افراد سیاسی ایجاد کرده اند و بزرگترین آفت را به کانون و یا هر تشکل دیگری زده اند.
غفوری خاطرنشان کرد: کانون در حال حاضر به صورت رسمی بیش از 50 عضو دارد و تاکنون به بیش از 300 نفر خدمات ارائه کردیم و هیچ محدودیتی در این زمینه وجود ندارد؛ ضمن اینکه برای هر بانویی که می خواهد از مشاغل خانگی شروع کند تا خود را به سطح صنعت و تجارت برساند حتی اگر عضو هم نباشد این خدمات ارائه می شود.
نایب رئیس کانون زنان بازرگان کشور یادآور شد: تنها شرط ورود به این تشکل آن است که بتواند خدمتی به جمع بانوان استان داشته باشد زیرا تشکل بخش خصوصی یعنی اینکه به اشتراک گذاری ظرفیت ها تا یک پتانسیل ایجاد شود تا اگر روزی برای یکی از اعضا مشکلی برایش پیش آمد دیگری کمک کند. اگر یک واحد صنعتی به سمت رکود کشیده شود واحد دیگر همکاری کند و یا در بازار خارجی شرکای خود را با دیگری به اشتراک بگذارد.
وی تاکید کرد: وظیفه تشکلهای بخش خصوصی تنها برگزاری دوره آموزشی نیست بلکه هم افزایی برای توسعه و تقویت روابط در بخش خصوصی است.
غفوری گفت: خوشبختانه در حال حاضر ارتباط کانون زنان بازرگان استان با کانون ملی بسیار نزدیک است و کانون استان همواره سعی داشته ارتباط سازی را به شیوه درستی اجرا کند و کل اتاق ایران کانون زنان بازرگان استان قزوین را می شناسند.
وی با اشاره به اقدامات انجمن شده توسط این کانون در ایان کرونا گفت: در ایام کرونا پویش مدافعان سلامت را کانون زنان بازرگان استان ابداع کرد و بعد دیگر گروه ها از این کار وام گرفتند و کار خود را در این زمینه آغاز کردند در این ایام که شاید یک یا 2 روز از ایام کرونا می گذشت کانون زنان بازرگان طرح دوخت لباس گان را شروع کرد و قزوین اولین استانی بود که چنین پویشی را راه اندازی کرد.