خبرگزاری کار ایران

در نشست هسته‌ کلیدی سند تدبیر توسعه مطرح شد؛

دسترسی ۵۴ درصد مدارس روستایی آذربایجان شرقی به اینترنت/ اقتصاد دیجیتال، جایگزین مناسب اقتصاد نفتی

دسترسی ۵۴ درصد مدارس روستایی آذربایجان شرقی به اینترنت/ اقتصاد دیجیتال، جایگزین مناسب اقتصاد نفتی
کد خبر : ۹۳۰۶۱۳

مدیرکل ارتباطات و فن آوری اطلاعات آذربایجان شرقی گفت: اقتصاد دیجیتال جایگزین مناسبی برای اقتصاد نفتی به شمار می رود به شرطی که بتوانیم همگام با استانداردهای جهانی حرکت کنیم.

به گزارش‌خبرنگار ایلنا، محمد فرزاد در نشست‌خبری هسته کلیدی «توسعه زیرساخت های اطلاعات و ارتباطات سند تدبیر توسعه استان اظهار کرد: ۵۴ درصد مدارس روستایی استان در قالب طرح هوشمندسازی مدارس به اینترنت دسترسی پیدا کردند و بر اساس اهداف سند تدبیر و توسعه و تحقق اهداف دولت الکترونیک باید ۲۷ دستگاه به این سامانه اتصال یابند که تاکنون ۴۵ درصد این هدف در استان محقق شده است.

وی با بیان اینکه سهم آذربایجان شرقی از اقتصاد دیجیتال کشور ۶.۵ درصد است، اظهار کرد: تلاش می کنیم در استان نیز سهم اقتصاد دیجیتال را افرایش دهیم.

فرزاد افزود: با رفع شکاف دیجیتال، ایجاد کسب و کارهای الکترونیک و توسعه دولت الکترونیک این هدف دست یافتنی بوده و جایگزین مناسبی برای اقتصاد نفتی است.

مدیرکل ارتباطات و فن آوری اطلاعات آذربایجان شرقی اظهار کرد: ایجاد کریدور اقتصادی ICT به مساحت ۶ هزار متر مربع در ساختمان پست استان و راه اندازی شهر هوشمند در تبریز از دیگر طرح های اداره کل ارتباطات است که به زودی به بهره برداری می رسد ایجاد کریدور اقتصادی ICT به مساحت ۶ هزار متر مربع در ساختمان پست استان و راه اندازی شهر هوشمند در تبریز از دیگر طرح های اداره کل ارتباطات است که به زودی به بهره برداری می رسد.

وی همچنین گفت: تا پایان سال جاری تمام روستاهای آذربایجان شرقی زیر پوشش اینترنت قرار می گیرند و با توسعه اینترنت شهری و روستایی به دنبال توسعه کسب و کارهای اینترنتی در استان هستیم.

طرح های حوزه ارتباطات، جلوتر از برنامه های سند تدبیر و توسعه آذربایجان شرقی

معاون توسعه و برنامه ریزی سازمان مدیریت و برنامه ریزی آذربایجان شرقی نیز گفت: تدوین سند تدبیر و توسعه استان در چهارده هسته و در حدود ۶  سال پیش آغاز شده و محوریت آن برنامه های اقتصاد مقاومتی است که امسال بر روی جهش تولید نیز توجه ویژه شده است.

پرویز محمدزاده اظهار کرد: این سند موجب تحول برنامه ریزی منطقه ای بوده است که مشارکت کارشناسان، دانشگاهیان، نهادها و سمن ها منطقه ضمانت اجرایی آن را به بیشترین حد رسانده است.

وی افزود: تحقق سند اول تدبیر و توسعه آذربایجان شرقی ۶۵ درصد پیشرفت در برنامه داشته و بر اساس این سند عملکرد استان در پوشش اینترنتی بیش از ۱۰۰ درصد محقق شده و ضریب پوشش تلفن همراه و ثابت ارتقا یافته است.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز