خبرگزاری کار ایران

استاندار خراسان رضوی مطرح کرد:

وظیفه معین‌های اقتصادی ارائه آموزش‌های حوزه کسب و کار است

وظیفه معین‌های اقتصادی ارائه آموزش‌های حوزه کسب و کار است
کد خبر : ۹۲۳۲۶۰

استاندار خراسان رضوی گفت: وظیفه معین‌های اقتصادی ارائه آموزش‌های حوزه کسب و کار، تسهیل امر سرمایه‌گذاری و توانمندسازی مردم در مناطق شهری و روستایی است.

به گزارش خبرنگار ایلنا از رشتخوار، علیرضا رزم حسینی در جلسه ویدئو کنفرانس با فرماندار رشتخوار در خصوص فعالیت معین های اقتصادی رشتخوار اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین دستاوردهای معین‌های اقتصادی این شهرستان، همگرایی اضلاع مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی با رویکرد تسهیل‌گری است، به طوری که امام جمعه، فرماندار، دادگستری و سرمایه‌داران بخش خصوصی همگرا و همیار شدند تا فعالیت‌های بخش خصوصی را توسعه بخشند.

استاندار خراسان رضوی با تاکید بر توجه معین‌ها، به امر ایجاد اشتغال پایدار و توسعه فرهنگی شهرستان اشاره کرد و گفت: حضور و پیگیری فرماندار از طریق شرکت ایمیدرو در تهران نسبت به همکاری و همراهی اجرای طرح عمران و آبادانی اقدام شود.

وی بیان کرد: وظیفه معین‌های اقتصادی ارائه آموزش‌های حوزه کسب و کار، تسهیل امر سرمایه‌گذاری و توانمندسازی مردم در مناطق شهری و روستایی است که تاکنون تفاهم‌نامه های متعددی با معین های اقتصادی در خراسان رضوی منعقد شده است.

در ادامه دبیر ستاد اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی نیز اظهار کرد: رشتخوار بین رتبه اول تا پنجم معین‌های اقتصادی خراسان رضوی قرار دارد و نگاه امروز مسوولان در استان و شهرستان، اقتصادی و فرهنگی است.

علی اکبر لبافی بیان کرد: براساس ارزیابی انجام شده پنج شهرستان درگز، رشتخوار، بینالود، تربت حیدریه و سبزوار بهترین عملکرد را به عنوان معین اقتصادی داشته‌اند.

وی تصریح کرد: در محموع تاکنون ۶۲۴ پروژه کسب و کار توسط ۴۹ معین در ۲۶ شهرستان در سامانه ثبت شده است.

دبیر ستاد اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی ادامه داد: زمانی که مردم محور اصلی فعالیت‌های اقتصادی در هر منطقه باشند حساسیت بیشتری نسبت به خروجی فعالیت‌ها دارند و نتیجه کار سودمندتر است. 

لبافی اضافه کرد: ساز و کار جدید اقتصادی در این شهرستان سبب احیای صنایع و رفع موانع کشاورزی و توسعه مشاغل خانگی می‌شود.

فرماندار رشتخوار نیز در ادامه این جلسه گفت: ۲۴ تفاهم‌نامه با ۳۳۰ میلیارد تومان از طریق معین‌ها در دستور کار قرار گرفته است و اجرای طرح ابتکاری استانداری خراسان رضوی با عنوان مثلث توسعه اقتصادی، فرهنگی و بهره‌گیری از بنگاه‌های بزرگ اقتصادی به عنوان تسهیل‌گر برای به فعلیت رساندن ظرفیت‌ها نویدبخش پویایی در رشتخوار شده است.

وی گفت: مجتمع سنگان آهن از توابع خواف است که این محتمع وابسته به سازمان توسعه و نوسازی معادن ایمیدرو بوده، رشتخوار طرفیت‌های زیادی برای توسعه اقتصادی دارد.

فرماندار رشتخوار تصریح کرد: برنامه‌ریزی معین اقتصادی برای توسعه رشتخوار و به فعلیت رساندن طرفیت‌های آن حول سه محور کشاورزی، دامپروری و صنعت متمرکز است.

عرب افزود: ۸۵ درصد جمعیت رشتخوار را روستاییان تشکیل داده‌اند، همچنین ۲ هزار و ۵۰۰ نفر بیکار در رشتخوار هستند که با اجرایی شدن مجتمع‌های فولاد امید نور و مجتمع فولاد رشتخوار همراه با جذب این افراد بیکار بیشتر مشکلات شهرستان حل می‌شود.

وی یکی از مهم‌ترین مشکلات رشتخوار را تخصیص سهمیه آب صنعتی در این شهرستان دانست و افزود: امیدواریم با همکاری و همراهی امور آب منطقه‌ای خراسان رضوی این مشکل حل شود.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز