خبرگزاری کار ایران

مدیر آبفا شاهین شهر مطرح کرد:

خشک شدن تدریجی دشت شاهین شهر/تامین پایدار آب شرب ۷ روستا از توابع شهرستان شاهین شهر/هدر رفت آب در شاهین شهر به کمتر از ۱۳ درصد رسید

خشک شدن تدریجی دشت شاهین شهر/تامین پایدار آب شرب ۷ روستا از توابع شهرستان شاهین شهر/هدر رفت آب در شاهین شهر به کمتر از ۱۳ درصد رسید
کد خبر : ۹۱۵۷۰۷

مدیر آبفا شاهین شهر گفت: دشت شاهین شهر بسیار خشک است و هیچ گونه سفره آب زیرزمینی در این منطقه قرار ندارد.

به گزارش ایلنا از اصفهان، محمد خلیلی عنوان کرد: در سال جاری دو پروژه آبرسانی به روستاهای جهاد آباد و مورچه خورت در دستور کار قرار دارد و همچنین در پنج روستای دیگر با حفر و تجهیز چاه و  قنوات ، طرح تامین پایدار آب شرب روستاها عملیاتی می شود.

وی ادامه داد: در سال جاری پروژه آبرسانی به روستای جهاد آباد به طول ۱۵ کیلومتر با اعتباری بالغ بر ۷۶۰ میلیون تومان در دستور کار قرار دارد و با اجرای این پروژه ، بیش از ۷۰۰ انشعاب آب به مشترکان واگذار می شود.

مدیر آبفا شاهین شهر درخصوص آبرسانی به روستای مورچه خورت تصریح کرد: پروژه آبرسانی به شهرک صنعتی مورچه خورت به طول ۲۳ کیلومتر با اعتباری بالغ بر ۲ میلیارد تومان عملیاتی شده که بدنبال اجرای این پروژه ،آبرسانی به روستای مورچه خورت به طول ۵ کیلومتر اجرایی شد.

خلیلی اعلام کرد: با اجرای طرح آبرسانی به روستای مورچه خورت بیش از ۷۲۶ فقره انشعاب آب به مشترکین واگذار می شود.

وی اصلاح شبکه فرسوده آب در روستاها را ضروری دانست و اظهار داشت: اصلاح شبکه فرسوده آب یکی از عوامل بسیار مهم در کاهش هدر رفت آب محسوب می شود، این درحالیست که در سال ۹۹ مقرر شد ۴۰۰متر از شبکه فرسوده آب روستای باغ میران نیز اصلاح و بازسازی شود.

مدیر آبفا شاهین شهر حفر و تجهیز چاه ها و قنوات را یکی از منابع تامین پایدار آب شرب روستاها دانست و بیان داشت: در مابقی روستاهای تحت پوشش آبفا شاهین شهر از جمله روستای سُه، کلهرود، بیدشک، دهلر با تجهیز قنوات و چاه های موجود ودر صورت نیاز با حفر چاه درصدد تامین پایدار آب شرب مشترکین در این مناطق هستیم.

خلیلی کیفیت آب شرب روستاها را مورد تایید مراکز ذیصلاح دانست و گفت: آب شرب روستاهای تحت پوشش آبفا شاهین شهر از لحاظ کیفی کاملا سالم، بهداشتی و مورد تایید مراکز ذیصلاح است و جمعیت بیش از۳ هزار نفری روستاییان در این منطقه هیچ گونه نگرانی پیرامون کیفیت آب ندارند.

وی در ادامه به طرح های توسعه شبکه آب در شاهین شهر اشاره کرد و افزود: در سال  ۹۹ طرح آبرسانی به شهرک نیایش به طول ۷ هزار و ۵۰۰ متر در دستور کار قرار دارد و همچنین در این شهرک  اجرای شبکه فاضلاب به طول ۵ هزار و ۱۰۰ متر عملیاتی می شود.

خلیلی عنوان کرد: ایجاد زیر ساخت‌های آب و فاضلاب در شهرک نیایش با اعتباری بالغ بر ۱۲۵ میلیارد ریال اجرایی می شود.

مدیر آبفا شاهین شهر تامین پایدار آب شرب شهرک میلاد را از دیگر پروژه های تامین و توسعه پایدار آب شرب  برشمرد و گفت: با اصلاح بیش از ۴۰۰ متر از شبکه فرسوده شهرک میلاد ، مشکل افت فشار آب در این منطقه رفع می شود.

خلیلی با بیان اینکه دشت شاهین شهر بسیار خشک است و هیچ گونه سفره آب زیرزمینی در این منطقه قرار ندارد، خاطر نشان ساخت: شاهین شهر تحت پوشش طرح آبرسانی اصفهان بزرگ قرار دارد این در حالیست که با افزایش روز افزون جمعیت در این منطقه نیاز به آب شرب نیز افزایش می یابد، بنابراین برای رفع کمبود آب شرب دو حلقه چاه در منطقه قلعه خواجه در ۱۵ کیلومتری شاهین شهر حفر شده است.

وی افزود: آبدهی چاه های حفر شده در منطقه قلعه خواجه بین ۳۰ الی ۴۰ لیتر در ثانیه است که انتظار می رود با انتقال این حجم آب به شبکه توزیع شاهین شهر مشکل کم آبی در این منطقه برطرف شود.

خلیلی با اشاره به اختلاف ارتفاع در منطقه شاهین شهر، توزیع عادلانه آب را مهم خواند و بیان داشت: به منظور توزیع عادلانه آب شرب ۲۱ ایستگاه فشار سنج در شاهین شهر نصب شده است و با استفاده از شیرهای کنترل فشار و رینگ کردن شبکه ، آب شرب عادلانه میان مشترکین توزیع می گردد.

مدیر آبفا شاهین شهراعلام کرد: در حال حاضر هدر رفت آب در شاهین شهر کمتر از ۱۳ درصد است که امید می رود با اصلاح خطوط فرسوده آب این رقم نیز کاهش یابد. 

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز