خبرگزاری کار ایران

استاندار آذربایجان شرقی:

مدیریت کرونا در آذربایجان شرقی وضعیت خوبی دارد

مدیریت کرونا در آذربایجان شرقی وضعیت خوبی دارد
کد خبر : ۹۱۲۶۳۵

استاندار آذربایجان شرقی گفت: به برکت همراهی مردم و فضای مودت و همدلی در بین مسئولان استان، از نظر مدیریت بیماری کرونا در وضعیت خوبی قرار داریم و در حال حاضر هیچ مشکل خاصی در این زمینه احساس نمی‌کنیم.

به گزارش خبرنگار ایلنا، محمدرضا پورمحمدی در نشست هم‌اندیشی ویدئو کنفرانسی رئیس جمهور با فعالان مبارزه با کرونا در استان‌های آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی، با اشاره به جلسه ستاد ملی مبارزه با کرونا با حضور رهبر معظم انقلاب، گفت: هرچند پیش از این سازمان‌های بین‌المللی، اقدامات ایران را در مقابله با بیماری کرونا تحسین کرده بودند، اما خرسندی رهبر انقلاب از عملکرد مسئولان امر، بسیار غرورآفرین و روحیه‌بخش بود و خستگی را از تن مسئولان خارج کرد.

وی در تشریح آخرین وضعیت بیماری کرونا در استان، گفت: آذربایجان شرقی به لحاظ شرایط خاص خود مانند نرخ بالای مهاجرت، شرایط آب و هوایی و ترددهای فراوان می‌توانست یکی از مناطق پرخطر از نظر آلودگی به کرونا باشد؛ اما خوشبختانه به جز روزهای ابتدای سال که یک دوره کوتاه پیک بیماری داشتیم، در بقیه روزها این مسأله به خوبی مدیریت شده است.

وی افزود: در حال حاضر مدیریت بیماری کرونا در استان وضعیت خوبی دارد و در سایه وحدت و همدلی مسئولان امر با محوریت نماینده ولی فقیه در استان، هیچ مشکل خاصی در این زمینه مشاهده نمی‌شود.

پورمحمدی خاطرنشان کرد: آمار فوتی‌ها و بستری‌های ناشی از کرونا رو به کاهش است و تاکنون 82 درصد از مبتلایان، بهبود یافته‌اند که این رقم بالاتر از میانگین کشوری است.

وی با اشاره به عملکرد و اقدامات این ستاد، گفت: آذربایجان شرقی در اجرای طرح بسیج ملی مبارزه با کرونا و غربال‌گری سلامت، عملکرد بسیار موفقی داشته و تاکنون 95 درصد از جمعیت استان تحت پوشش این طرح قرار گرفته‌اند.

وی ادامه داد: آذربایجان شرقی اولین استانی است که علاوه بر تأمین نیازهای خود در زمینه مواد بهداشتی و ضدعفونی‌کننده، نیازهای برخی استان‌های دیگر را هم تأمین کرده و با توجه به موقعیت مرزی استان، مقادیر قابل توجهی مواد اولیه وارد کرده‌ایم.

استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه 64 مجوز تولید اقلام بهداشتی و مواد ضدعفونی‌کننده در استان صادر شده است، افزود: بسیاری از واحدهای تولیدی استان با صرف هزینه خط تولید را برای تولید این اقلام تغییر داده‌اند.

وی همچنین از تشکیل کمیته‌های علمی و ارزیابی علاوه بر کمیته‌های هشت‌گانه مصوب ستاد مقابله با کرونا در استان خبر داد و گفت: با همکاری کمیته علمی، تاکنون ده‌ها محصول فناورانه برای مقابله با کرونا در استان تولید شده و یکصد طرح پژوهشی نیز در این خصوص اجرا شده یا در حال اجراست.

وی با اشاره به همکاری تشکل‌های مردم‌نهاد و موسسات اجتماعی برای مدیریت افکار عمومی و آگاه‌سازی مردم نسبت به ابعاد مختلف بیماری کرونا، گفت: این تشکل‌ها در زمینه کمک به خانواده‌های نیازمند نیز اقدامات خوبی انجام داده‌اند و هم‌اکنون با اجرای رزمایش کمک مومنانه، فضای شهرهای استان به صحنه‌هایی از ایثار و فداکاری تبدیل شده است.

                               نقش فعال سپاه و بسیج در پشتیبانی از مدافعان سلامت و کمک به نیازمندان

فرمانده سپاه عاشورا هم در این نشست به تشکیل قرارگاه زیستی امام رضا(ع) توسط سپاه اشاره کرد و با بیان اینکه بعد از تشکیل ستاد استانی مقابله با کرونا، پنج وظیفه مهم بر عهده این قرارگاه گذاشته شد، افزود: اجرای طرح بسیج ملی مبارزه با کرونا یکی از این وظایف بود که با مشارکت مراکز سلامت و حضور 9400 نفر از بسیجیان استان در 385 پایگاه انجام شد و تاکنون 95 درصد جمعیت استان تحت پوشش این طرح قرار گرفته‌اند.

سردار عابدین خرم افزود: وظیفه دوم، راه‌اندازی کارگاه‌های تولید ماسک و گان بود که تاکنون 2.5 میلیون ماسک و 27 هزار گان در 215 کارگاه تولیدی که به صورت عمده در مساجد، حسینیه‌ها و منازل راه‌اندازی شده‌اند، تولید شده است.

وی، شناسایی جمعیت آسیب‌دیده از کرونا را سومین مأموریت سپاه عاشورا عنوان کرد و گفت: تاکنون 170 هزار بسته معیشتی به ارزش 26 میلیارد تومان با مشارکت مردم در بین خانواده‌های نیازمند توزیع شده است.

خرم همچنین از مشارکت فعال سپاه و نیروهای بسیجی در رفع آلودگی و پاک‌سازی محیطی به عنوان چهارمین مأموریت این نهاد انقلابی خبر داد و گفت: پنجمین مأموریت، مبارزه با احتکار و گران‌فروشی اقلام بهداشتی بود که در این رابطه، بیش از یک میلیون و 400 هزار لیتر مواد ضدعفونی‌کننده و 20 هزار ماسک و دستکش، کشف و در اختیار مسئولان بهداشت و درمان قرار گرفت.

                            امکانات درمانی بیمارستان امام رضا(ع) تبریز در خدمت بیماران کرونا

 رئیس مرکز آموزشی درمانی امام رضا(ع) تبریز هم در ارتباط تصویری از محل این مرکز، گزارشی از امکانات و تجهیزات و آخرین وضعیت پذیرش، بستری و درمان بیماران مبتلا به کرونا در این مرکز ارائه کرد.

مسعود فقیه دینوری، تعداد کل بستری‌شدگان با علائم حاد تنفسی را در این مرکز از ابتدای اسفند 98 تاکنون، 1639 نفر اعلام کرد و گفت: از این تعداد، 704 نفر در بخش مراقبت‌های ویژه و 965 نفر در بخش عادی بستری شده‌اند که 80 درصد از آنها بهبود یافته‌، 10 درصد فوت کرده‌ و 10 درصد نیز بستری هستند.

وی با بیان اینکه 50 درصد از ظرفیت بستری این مرکز شامل 80 تخت ICU و 400 تخت عادی به بیماران کرونا اختصاص یافته است، افزود: تاکنون در تهیه تجهیزات مورد نیاز برای کادر درمانی هیچ کمبودی نداشته‌ایم و فعالیت‌های عادی مرکز نیز بدون کوچک‌ترین وقفه ادامه یافته است.

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز